Slíbí, ale nesplní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
19.11.21 23:38
@inkakřivák píše:
Aha, než si přiznat, že je slibotechna a lenoch, tak budu raději tvrdit, že je chudinka nemocná, jo? To je šílenost.

Vidim to podobne. Byvaly ma diagnostikovany ADHD v dospelosti, soudili jsme se o dceru a soudkyne ho jeste litovala. Chudak chlap..
Pro autorku - nohy na ramena a zdrhej. Pokud ma ADHD, tak nikdy nic nedodrzi, necha te klidne 3 hodiny sedet na patniku s tim, ze te vyzvedne a ve finale budes ty ta mrcha, co nema dost trpelivosti.

Příspěvek upraven 20.11.21 v 00:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
19.11.21 23:57
@Liberalissima píše:
Prosimtě ty konkrétně na mě radši vůbec nemluv, ty jsi z generace, kde dyslektiky ještě mlátili za chyby, minimálně mentálně. Z celého emimi neznám nepříjemnější, zakyslejší a míň tolerantní osobu než jsi ty, fakt ti radím si mě nevšímat (jako to dělám já, když někde vidím ty tvoje řeči).

Pro ostatní, na dovysvětlení: Tady jsou dvě možnosti. Jedná pravděpodobnějsí, že je to slibotechna. Druhá sice méně pravděpodobná, ale totálně možná, že má ADHD a protoze ho vychoval někdo jako tady paní Křivák, kdo mu radši flákl než aby řešil PROČ nefunguje, tak se na to nepřišlo.

Co z toho to bude, a jestli jí to vůbec zajímá, a jestli je ochotná to snášet (já bych nebyla) - to si musí zakladatelka rozhodnout sama.
@Liberalissima píše:
Tohle nesnáším, ale abych našla nějaké vysvětlení (kromě toho očividného, totiž že je to lenoch a slibotechna), tak od známých co mají ADHD vím, že s tímto mají všichni problém.Dospělý to navíc kolikrát nemá diagnostikované, protože když byl mladý, tak se to ještě neumělo tak poznat. Takže i tohle je variant, a jsou pak strategie, jak to ty lidi zvládají (fakt za to nemůžou).

Případ mého muže, nediagnostikován, ale já na něm vypozorovala typické jevy a z vyprávění z mládí je to jasné. Byl extrémně zapomnětlivý, ale dost jsme na tom zapracovali a teď něco odloží či zapomene spíše výjimečně. Ale na začátku jsem z toho šílela, já jsem totiž přesný opak, chodící diář. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.21 21:56
@Jolka86 píše:
Pak se ho nezeptáš kde je ta káva a další věci? Necháš to vyšumět? Pro mě by to nebylo.

Kolo jsem mu připomněla, napsal si to na papír k úkolů a zase nic. Potřetí se ptát nechci. Co se týče kafe, tak nechci vypadat, jako že z něho tahám peníze.

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
21.11.21 03:52
@Anonymní píše:
Kolo jsem mu připomněla, napsal si to na papír k úkolů a zase nic. Potřetí se ptát nechci. Co se týče kafe, tak nechci vypadat, jako že z něho tahám peníze.

Pak se nikam nedostaneš. Bych se ho narovinu zeptala, proč slibuje když nesplní.

• Citovat
  • Upravit
303
21.11.21 08:50
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla jsem se tu zeptat na názor.

S přítelem jsme sice krátce, ale od počátku se děje to, že něco naslibuje, ale - jak se říká - skutek utekl.

Měl narozky, dostal od sestry nějaké speciální hovězí maso na steak, říkal, přivezu, uděláme. Už je to 4 měsíce a nic. Chci si koupit nové kolo, tak slíbil, že se zeptá u nich v práci nějakých cyklistů - je to 3 měsíce a nic. Pil u nás kafe a nechutnalo mu. prý jejich šéf kupuje nějak výhodně dobré a chlapi prý si to od něj kupují za nákupku - říkal - koupím - a nic. Opravit nějakou drobnost v koupelně (bylo třeba koupit 1 díl) mu trvalo 1,5 měsíce a stejně to není dobré. Některé další věci, které slíbil, jsem mu připomínala, dokonce si to napsal na papír, aby nezapomněl - a nic.
Kámoška mi říkala, že to může být prý pasivní agrese - pak to prý člověka donutí si všechno zařídit sám a on má pohodu, klídek, zatímco ženská lítá.

Co si o tom myslíte?

Pokud z něj nemáš prachy tak ho pošli dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
21.11.21 09:05
@Anonymní píše:

Jednou připomínáš? A čeho se bojíš? Normálně bych se ho ptala pokaždé, když se sejdeme. On už je třeba někde jinde a dávno to zapomněl. Papirek už 3× skončil v pračce od té doby :lol:
Ale ano, mně tohle chování taky vadí, protože si tě asi tolik neváží. Naslibuje ti nějakou blbost, užije si tvůj prvotní vděk, a pak už to nemusí řešit, vždyť ani ty to neřešíš.
A nejhorší na tom je, že když se na něj vybodneš a to kolo si koupíš sama, tak bude ještě uraženej, že sis nenechala od něj poradit, a že tohle je hrozná volba atd. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí