Služební auto, může do servisu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35764
10.6.21 22:31

U nás na firmě měl vozový park na starosti jeden člověk a když bylo něco takovýho potřeba tak se vzdycky domluvili jestli tam to auto hodí on, nebo ten co ho má a kdy a nebo si ho přijeli vyzvednout sami ze servisu a pak zase vrátili. Nemáte na to v práci nějakou směrnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5814
11.6.21 20:11

… to jde přes správce vozového parku - já i můj muž zavoláme tomu, kdo má na starosti firemní auta - ten dohodne servis a termín a je to :) Kazda firma má smluvně nějaký autoservis, který se jim stará o auta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5814
11.6.21 20:14
@Martinka1986 píše:
Jde mi o to, když se třeba musí přezout gumy, jestli tam musí zaměstnanec co auto používá jet ve svém volnu. Nebo společnost, která ho poskytuje k užívání si má zajistit servis a auto tam odvézt.
… to je asi jak kdy - u nás to funguje tak, že někdy vezmeme auta do servisu sami, někdy se domluvíme, kde auto bude a kde budou klíče a do servisu je zaveze někdo jiný - obecně, jsme oba rádi, že můžeme využívat služební auta i pro soukromé účely, takže vůbec neřešíme, jestli s autem do servisu musíme ve volném čase nebo ne :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová