Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nesmířila, letos bylo počasí na koupání možná 5×, teda děti tam lezou i tak, voda má v bazénu 24-26 stupňů, venku pořád pod mrakem a fouká, aspoň budou otužilé
. Těšila jsem se jak se nahřeju na sluníčku a ono nic
. Na výlety je to teď v létě opruz, všude davy lidí a chodit jen do lesa a k rybníku nás dokola nebaví, jo vážně skvělé prázdniny
…
@andelka83 píše:
Trochu ochlazení a deště je fajn. Ale při představě, že zas trochu víc sluníčka a tepla bude až v půlce srpna..nic moc.
No právě…
@Klopotkova píše:
Zdravím všechny diskutující. Hlavně ty teplomilné. Pár dní tropických červencových teplot je za námi a nadchází prázdninový hnus. Smířili jste se s tím, že srpen bude teplotně podprůměrný a že nebudou žádné tropy?
Já ne a dnešní počasí, tak to je vyloženě depka. Bohužel výhledově to nemá být o moc lepší.
Takhle léto vypadat nemá.
Dnes náhodou dobrý. Minulý týden byla zima. Lepší toto než ty vedra v červenci. Mně je teda horko celoročně ![]()
Já mám ráda teplo, nevadí mi ani teploty 30+, ale co mi vyloženě vadí, jsou tropické noci. Ty vyloženě protrpím. Tyhle současné teploty jsou lepší na výlety, kolo atd., ale zase vadí déšť, což uznávám, že pršet by mělo. No je to těžký, pro mě ideál přes den 25, polojasno, v noci 15 a může i zapršet. Ale výhradně v noci ![]()
@Fl.49 píše:
Letos stálo celé léto za… Pro mě by bylo ideál od dubna do října 25 + zimu nesnáším, bohužel z ČR se odstěhovat nemůžu.
Pro mě bylo boží léto třeba v roce 2018.
Mě je počasí celkem u prde…, jakože fakt. Jsem asi jeden z mála lidí, ale je mi jedno jestli prší nebo ne.
Nesnáším zimu, teda ne to roční období, ale když je mi zima a to mi byla i dnes.
Letos jsem potřebovala 4 dny pěkné počasí, jeden vyšel, zbylé tři teprve budou, tam uvidíme.
Jinak je mi to fuk, ať klidně leje.
Víc než deštivo mi vadí ty otrávené ksichty dětí
ono prší, my nemůžeme si venku hrát,…
Nemusím léto z mnoha důvodů, mám ho ráda snad jen pro rajčata, okurky a sbírání hub a i ty rostou spíše v destivejsim období léta, takže pár dní koupání v rybníce ok, ale stačí to. Pro mě nejkrásnější období jsou Václavské časy, babi léto podzim i ta zima s pravým sněhem a mrazem.
Bazén doma nemám, takže je mi to ukradený jestli budou ještě hice nebo ne. Mám domácí saunu a u té je studenější počasí fajn.
Jsem naprosto spokojená. Vedra nesnáším a déšť mi nevadí. Konečně se dá normálně spát, jít ven, fungovat, všechno se zazelenalo, kytky se vzpamatovaly,… kdyby to vydrželo do podzimu, vůbec by mi to nevadilo.
@Klopotkova To už si nepamatuju, já jezdím každý rok na celý únor do teplých krajin a je to paráda, nejradši bych tam byl od října do května
![]()
Me sejri, ze decka ty nejteplejsi prvni 2 tydny promarodily, takze jsme prisli o ctvrtinu prazdnin a nejspis o pulku te teple pulky…no a za 14 dni se chystame na vodu, tam je to mizerie, kdyz je hnusne.
Jinak jsem si vedoma toho, ze ta vedra nejsou nic moc pro mnoho lidi ani pro prirodu, takze se to snazim brat tak nejak celkove…a taky to nezmenim, takze brecet nema cenu.
U nás teplotně bylo dobře, ale celý den propršelo a to mi vadí. A do konce týdne to má být stejné. Takové léto mě nebaví. V červenci jsem si moc neužila, měla jsem antibiotika.
U nás je teprve prvního, takže hodnocení bych nechala na později, třeba na třicátého prvního ![]()
S tím, že v půlce letních prázdnin přišel letos podzim jsem se zatím nesmířila. Ale už mě to vážně štve. Jaro stalo za prd potom dva nadprůměrně teplé týdny a bum podzim. Si říkám jestli se ještě v Čechách vůbec vyplatí provozovat koupaliště. No pár otužilců, kteří tam jdou kdykoli svítí slunko se asi najde…
Dneska je 1.srpna, není trochu brzo na takové závěry? Tak holt dneska trochu víc pršelo, no
Bylo furt vedro, zahrada totálně suchá, tak aspoň se to trochu zalilo. Zase tak tragicky bych to neviděla.
@Karinkas píše:
S tím, že v půlce letních prázdnin přišel letos podzim jsem se zatím nesmířila. Ale už mě to vážně štve. Jaro stalo za prd potom dva nadprůměrně teplé týdny a bum podzim. Si říkám jestli se ještě v Čechách vůbec vyplatí provozovat koupaliště. No pár otužilců, kteří tam jdou kdykoli svítí slunko se asi najde…
jj, tak tak ![]()
jaro bylo podprůměrné, deštivé a vůbec brrrr…ted před chvilkou ve zprávách hlásili že vinna réva je kvůli studenému jaru opožděná
pak bylo několik málo teplých dnů, z toho jeden až dva horký
a šlus, ten podzim venku se mi nelíbí, ne 1.8. ![]()
sobota má být 16 a liják, ale fuj, ale věřím že pak se ještě alespon pár teplých dní dočkáme
pokud by tohle celé mělo bejt léto, tak katastrofa, potřebuju aby se trochu prohřál a prosušil barák ![]()
tak nějak, do foroty, než zase nastane zima na 8 měsíců ![]()
Příspěvek upraven 01.08.23 v 20:23