Smrt z důvodu nedbalosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1431
30.7.18 20:44

No jasně, kecat můžu a u toho po očku sledovat kde je. S manželemna chatě na sebe furt voláme u koho je @natyber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
30.7.18 20:45

Ono se vždy může něco stát, i když tam rodiče je, ale zase já třeba nechápu, že to někdo staví, tak, že i když je dítě samo, tak se mu může stát, cokoliv, stejně, jak když je s rodiči..
MOžnáje to pravda, ale zase když se něco stane v přítomnosti rodičů, tak aspoň rodič může hned zasáhnout, snažit se minimalizovat uraz..
Je to tragedie, nemá cenu maminku odsuzovat, protože trest má asi největší, ale já nenechám u bazenu , ani 5 letého , že bych odešla domů.. Samozřejmě nestojím u něho, ale i když jsem na zahradě, tak ho mám aspoň jakoby na poslech, když třeba zalévám za rohem květiny, slyšela bych to klasické - cák a řev..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
30.7.18 20:49

No mě překvapuje,že nikdo neslyšel ten pád, to muselo žbluňknout @Janasas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.18 20:57

Mám 20m syna a je živěj, hřiště tu máme naštěstí „uzavřená“ je okolo nich hezký plůtek a jsem ráda, lítá po celém hřišti a všude, občas jde u kočárku, občas chce utíkat do silnice takže to ho automaticky prosazuju do kočárku, jsem v 16tt takže nehodlám skákat pod auta :D doma lítá po gauči, všude leze, jednou než jsem se zvedla z křesla tak na sebe převrhl komodu a to jsem byla asi tak 3m od něj. Jinak kdekoli je voda tak mu jsem za zadkem a nikdy bych ho nenechala samotnýho ani ve vaně, u mamky máme bazén nad zemí, ale on si vyleze po schodech a sám tam skočí (chodíme na plavání je „zvyklý“) táta mají bazén v zemi, ale mají okolo něho plot (mám 4 letého bráchu) takže tam když ho nepustím tak se sám nedostane.. Takže jsem tak půl na půl pokud vím, že je to „okolí“ bezpečný tak si klidně sednu a hlídám ho „z místa“ (samozřejmě asistují při lezení do výšek a tak) ale pokud tam je nějaká možnost nebezpečí jsem mu za zadkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
30.7.18 21:18
Tak mne uz se parkrat stalo, ze jsem se pristihla, ze premyslim, jak co provedu, uvarim atd a najednou jsem zjistila, ze vypnul muj hlidaci senzor. Proste jsem se zamyslela. Jsem rada, kdyz jsem na hristi sama, kdyz si se mnou chce nekdo vykladat, je vetsi pravdepodobnost, ze zareaguji pozdeji.
@Janasas píše:
Ono se vždy může něco stát, i když tam rodiče je, ale zase já třeba nechápu, že to někdo staví, tak, že i když je dítě samo, tak se mu může stát, cokoliv, stejně, jak když je s rodiči..
MOžnáje to pravda, ale zase když se něco stane v přítomnosti rodičů, tak aspoň rodič může hned zasáhnout, snažit se minimalizovat uraz..
Je to tragedie, nemá cenu maminku odsuzovat, protože trest má asi největší, ale já nenechám u bazenu , ani 5 letého , že bych odešla domů.. Samozřejmě nestojím u něho, ale i když jsem na zahradě, tak ho mám aspoň jakoby na poslech, když třeba zalévám za rohem květiny, slyšela bych to klasické - cák a řev..

Nekde jsem slysela, ze prave topici se dite nekrici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
30.7.18 21:35

@e008 tomu nevaeřím, na začátku třeba jednou, dvakrát prostě nad vodu vyjede a prostě nevěřím, že je ticho..
Ale je jasné, pokud je tam k minutě a nikdo nereaguje, tak chudák lapá po dechu a nebude řvát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.18 21:45

@Janasas nevím no, chodíme na plavání a sama instruktorka říkala, že „vědí“ že mají jít nad vodu - tudíž „šlapou“ vodu a snaží se dostat nad hladinu a nadechnout se, ale zkušenost nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
30.7.18 21:53

@Janasas Na cákání a řev se fakt nespoléhej! Před chvilkou jsem četla podobný článek v AJ a komentáře byly dost děsivé - v krátkosti dítě prostě je zajelo pod hladinu a rovnou se potopilo na dno. Žádný žbluňk, cákání, řev, nic. Kdyby ho zrovna matka neviděla vůbec by si toho nevšimla, a to byla pár metrů od něj a kolem více dospělých. Nikdo si nevšiml. Můžu to dohledat jestli chceš..

Z dítěte v přítomnosti vody nespustím oči. Velký bazén bych nechtěla ani za nic. Hledáme barák a kdyby náš vysněný měl bazén tak ho zasypu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
30.7.18 21:58

@Janasas V článku popsaný případ je jasná nedbalost, ale komentáře na fb jsou děsivé 8o

https://www.scarymommy.com/…t-to-anyone/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
30.7.18 22:53
@sladke-mameni píše:
@Janasas V článku popsaný případ je jasná nedbalost, ale komentáře na fb jsou děsivé 8ohttps://www.scarymommy.com/…t-to-anyone/?…

Presne tak. Pokud dite neumi plavat, klesne ke dnu. Pokud se udrzi jakztakz na hladine, tak podle me zpanikari a nemaji dech rvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
31.7.18 09:07

Tady je zase tragédie z neděle - matka v kuchyni byla, dítě v otevřeném okně na parapetě :,( :

http://www.blesk.cz/…zemrela.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová