Snaha o třetí děťátko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36065
5.1.22 16:52

My sme o 3 uvažovali. Pak řekli, že ne a takže jsem otehotnela z prerusovanyho sexu, přesně rok po porodu druhého. Takže máme teď 4,5 roku, necelý 2 roky a 7 týdenní miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
5.1.22 16:53
@Fiducia píše:
Držím :palec: :hug: Má uvažujeme o čtvrtém dítku :srdce: Máme dcerky 8, 4 a syna 1,5 :srdce:

Mame deti ve stejnych letech, 13, 17, 20. :srdce: Jen 2 kluky a posledni je holka a ctvrte uz nechceme. Tak hodne stesti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
5.1.22 16:54

@JancaS84 Jejda,to je hezké. Miminko prostě k vám chtělo a našlo si cestu. Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
5.1.22 16:56

@123Evča @Fiducia vsak ja verim, ze se to jeste povede. nebo spis v to doufam. popravde jsem se na to docela upnula, psychicky mi to hodne pomaha po te udalosti, tak uvidime. hlavne aby naskocil cyklus, muze se kvuli kojeni loudat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
5.1.22 17:00

Kojíš? To je fajn, já měla mléka spoustu, ale děti se mi vždy odstavily. prostě jim ze dne na den přestalo chutnat :nevim:.Jedno se mi odstavilo v roce a druhé v 7 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
5.1.22 17:03

@Evina1984 taky může být dřív miminko, něž menstruace :mrgreen:
Ať se brzy zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
5.1.22 17:07
@Fiducia píše:
Držím :palec: :hug: Má uvažujeme o čtvrtém dítku :srdce: Máme dcerky 8, 4 a syna 1,5 :srdce:

drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
5.1.22 17:08
@JancaS84 píše:
My sme o 3 uvažovali. Pak řekli, že ne a takže jsem otehotnela z prerusovanyho sexu, přesně rok po porodu druhého. Takže máme teď 4,5 roku, necelý 2 roky a 7 týdenní miminko.

to musi byt u vas ficak. Jak zvlada druhy nejmladsi miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
5.1.22 17:09

@Evina1984 To mě mrzí :hug: Mám za sebou podobnou zkušenost, když jsem byla těhotná podruhé, bylo mi 34, DS a přidružená srdeční vada, já byla na ukončení v 15. týdnu. Taky jen náhoda, pak to dlouho nešlo a nakonec jsem rodila v 37 a 39. Screening ukázkový, u posledního miminka nejlepší ze všech čtyř těhotenství a otěhotnění na druhý pokus. Držím palce, ať se taky brzy podaří a vše dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
5.1.22 17:11

@Fiducia Takhle, ja cekam na 1. menstruaci po potratu, v informovanem souhlasu k nasledne revizi delohy bylo uvedeno, ze doporucuji odlozit dalsi tehotenstvi o 3 mesice, ale pisou doporucuji, to je neco jineho nez „musite“, takze ja pockam po te jedne menstruaci. Jsem jeste v sestinedeli, takze bez sexu. Ono jestli MS prijde po 6 tydnech od revize, pak v mem pripade 3 tydny do ovulace (mam delsi cykly), vyjde to na vic nez 2 mesice a ja to proste risknu. Sance, ze by to vyslo hned, je navic mala.
@123Evča No, muj starsi syn se ani neprisal. Ten nebyl kojenej, pul roku jsem odsavala odsavackou a pak jsem se na to vykaslala. Kdezto mladsi syn je kojenec profesional, tomu byly ted na silvestra 2 roky a nevypada to, ze by se chystal odstavit. Zatim vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
5.1.22 17:12

@Dadda8 diky za nadeji, to je parada. a mrzi me, ze jsi tohle take musela zazit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
5.1.22 17:16

@Evina1984 nevěděla jsem, že to je tak čerstvé :( Reagovala jsem na kojení. To se stává, že kojící žena otěhotní a menstruace po porodu už nepřijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
5.1.22 17:17

@123Evča my se pro třetí rozhodli v srpnu 2020 a v srpnu 2021 se nám po dvou chlapeccich narodila holčička :srdce: tak ať se zadari, děti už jsou velký tak je fajn když pak pomáhají. Klukum je 6 a 5 a je krásný jak se k malý chovaji a třeba i chvilku zabaví když musím něco dodělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
5.1.22 17:23

@Fonty Tak to musela bejt opravdu veliká radost, když se narodila princezna a kluci jsou šikulové, že pomáhají. U nás by bylo miminko také milováno, myslím si, že bych se ke kočárku moc nedostala :nevim: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.22 18:28

To já bych ráda čtvrté.. ale už rok se nedaří.. ale už je mi 38 a do IVF se mi nechce, takže možná ani nebude

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex