Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My sme o 3 uvažovali. Pak řekli, že ne a takže jsem otehotnela z prerusovanyho sexu, přesně rok po porodu druhého. Takže máme teď 4,5 roku, necelý 2 roky a 7 týdenní miminko.
@Fiducia píše:
Držím![]()
Má uvažujeme o čtvrtém dítku
Máme dcerky 8, 4 a syna 1,5
Mame deti ve stejnych letech, 13, 17, 20.
Jen 2 kluky a posledni je holka a ctvrte uz nechceme. Tak hodne stesti. ![]()
@JancaS84 Jejda,to je hezké. Miminko prostě k vám chtělo a našlo si cestu. Gratuluji ![]()
@123Evča @Fiducia vsak ja verim, ze se to jeste povede. nebo spis v to doufam. popravde jsem se na to docela upnula, psychicky mi to hodne pomaha po te udalosti, tak uvidime. hlavne aby naskocil cyklus, muze se kvuli kojeni loudat.
Kojíš? To je fajn, já měla mléka spoustu, ale děti se mi vždy odstavily. prostě jim ze dne na den přestalo chutnat
.Jedno se mi odstavilo v roce a druhé v 7 měsících.
@Evina1984 taky může být dřív miminko, něž menstruace ![]()
Ať se brzy zadaří ![]()
@Fiducia píše:
Držím![]()
Má uvažujeme o čtvrtém dítku
Máme dcerky 8, 4 a syna 1,5
drzim palce.
@JancaS84 píše:
My sme o 3 uvažovali. Pak řekli, že ne a takže jsem otehotnela z prerusovanyho sexu, přesně rok po porodu druhého. Takže máme teď 4,5 roku, necelý 2 roky a 7 týdenní miminko.
to musi byt u vas ficak. Jak zvlada druhy nejmladsi miminko?
@Evina1984 To mě mrzí
Mám za sebou podobnou zkušenost, když jsem byla těhotná podruhé, bylo mi 34, DS a přidružená srdeční vada, já byla na ukončení v 15. týdnu. Taky jen náhoda, pak to dlouho nešlo a nakonec jsem rodila v 37 a 39. Screening ukázkový, u posledního miminka nejlepší ze všech čtyř těhotenství a otěhotnění na druhý pokus. Držím palce, ať se taky brzy podaří a vše dobře dopadne ![]()
@Fiducia Takhle, ja cekam na 1. menstruaci po potratu, v informovanem souhlasu k nasledne revizi delohy bylo uvedeno, ze doporucuji odlozit dalsi tehotenstvi o 3 mesice, ale pisou doporucuji, to je neco jineho nez „musite“, takze ja pockam po te jedne menstruaci. Jsem jeste v sestinedeli, takze bez sexu. Ono jestli MS prijde po 6 tydnech od revize, pak v mem pripade 3 tydny do ovulace (mam delsi cykly), vyjde to na vic nez 2 mesice a ja to proste risknu. Sance, ze by to vyslo hned, je navic mala.
@123Evča No, muj starsi syn se ani neprisal. Ten nebyl kojenej, pul roku jsem odsavala odsavackou a pak jsem se na to vykaslala. Kdezto mladsi syn je kojenec profesional, tomu byly ted na silvestra 2 roky a nevypada to, ze by se chystal odstavit. Zatim vubec.
@Dadda8 diky za nadeji, to je parada. a mrzi me, ze jsi tohle take musela zazit. ![]()
@Evina1984 nevěděla jsem, že to je tak čerstvé
Reagovala jsem na kojení. To se stává, že kojící žena otěhotní a menstruace po porodu už nepřijde ![]()
@123Evča my se pro třetí rozhodli v srpnu 2020 a v srpnu 2021 se nám po dvou chlapeccich narodila holčička
tak ať se zadari, děti už jsou velký tak je fajn když pak pomáhají. Klukum je 6 a 5 a je krásný jak se k malý chovaji a třeba i chvilku zabaví když musím něco dodělat..
@Fonty Tak to musela bejt opravdu veliká radost, když se narodila princezna a kluci jsou šikulové, že pomáhají. U nás by bylo miminko také milováno, myslím si, že bych se ke kočárku moc nedostala
![]()
To já bych ráda čtvrté.. ale už rok se nedaří.. ale už je mi 38 a do IVF se mi nechce, takže možná ani nebude