Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chouchou Ahoj,vítáme Tě
A moc, moc, moc blahopřejeme a držíme palečky ![]()
@Anonymní píše:
ahoj, muj manzel je taky ze tri deti a mne taky ceka treti cisar. Diskutuju s tebou ve stejne diskuzi
ahaa, super, ahoj
![]()
@Týnka Kikina Moc děkuji ![]()
@123Evča Ahoj,dnes nějak nic moc
A novinky bohužel zatím žádné…Stále čekám na příští týden, až budu moct testovat, zda třeba náhodou…MS mám mít ve středu plus mínus, ale to jistě nevydržím
![]()
@123Evča u nás novinky hned tak nebudou, já ještě neovuluju po porodu
![]()
@Fiducia No u nás tenhle měsíc taky nic
![]()
Museli jsme to odpískat, jsem nemocná. Mam antibiotika a kortikoidy od dnešního dne ![]()
@Fiducia píše:
@123Evča u nás novinky hned tak nebudou, já ještě neovuluju po porodu![]()
ty kojis, vid? Ja porodila 01/2020 syna, on kojeny neni a menzes so dostavila doslova 28 dnu po cisari, jako svycarske hodinky. Googlovala jsem to, jestli je tohle vubec mozne a evidentne je. A plodna jsem taky byla, protoze po 2m jsem necekane otehotnela, nechapu jak, davali jsme si pozor, ale asi ne dost. Nastesti to priroda vyresila za mne, vubec si nedovedu predstavit behem jendoho roku porodit 2 deti a to 2m po cisari.
Ale bylo to hodne narocne psychicky. Prvni dva dny jsem probrecela. nevedela jsem, co budu delat, pak jsem si na tu myslenku zvykla, ze nejak to bude. A naraz zacal slabnout test a byl konec a to jsem taky obrecela. ![]()
Ted jsem zase v tom a uvidime, zda se to udrzi. Jsem uz stara backora, tak se bojim.
@Anonymní píše:
ty kojis, vid? …
Ted jsem zase v tom a uvidime, zda se to udrzi. Jsem uz stara backora, tak se bojim.
Ano, kojím.
Držím
![]()
ahoj, muj manzel je taky z peti deti a mne taky ceka treti cisar. Diskutuju s tebou ve stejne diskuzi
Příspěvek upraven 05.01.22 v 22:05