Snaha o třetí děťátko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
28.1.22 14:29

@chs.jasmin ty jo, tvou plodnost bych chtela mit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
28.1.22 14:45

@chs.jasmin drzim pesti. :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
28.1.22 14:50
@warita píše:
@chs.jasmin ty jo, tvou plodnost bych chtela mit!!!

4× těhotná na první pokus, jen se mi tedy za poslední půlrok snížila úspěšnost na 50%… Takže je na čase zase to dotáhnout do konce :roll: :mrgreen:

Takže ono asi není uplně co závidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.1.22 14:54
@chs.jasmin píše:
4× těhotná na první pokus, jen se mi tedy za poslední půlrok snížila úspěšnost na 50%… Takže je na čase zase to dotáhnout do konce :roll: :mrgreen:Takže ono asi není uplně co závidět.

hmmm, no ja otehotnim tak jednou za dva roky. To posledni jsem taky nedotahla… to je jedno, dve deti mam, musi to stacit.

Jinak mi na gynde rekla doktorka, ze jsem stejne dobra. Prvni dite v 37 bez pomoci lekaru, druhe taky prirozen ve 40. Rikala, te to se vetsine zen nepodari, takze muzu byt na sebe hrda. Tak jo. Jeste teda to treti ve 42, at ji muzu tuplem vytrit zrak. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
28.1.22 17:00

@warita tobe je 42? a troufas si jeste, jo? tak to je parada, to ti moc preju a drzim palce!!
mne bude ted v breznu 38 a rikam si chvilema, jestli uz to neni moc. prvniho jsem rodila ve 33, druhyho ve 35 a ted bych rodila ve 38. cejtim se na 30 max, spis min. :))

jinak kdyz jsme se snazili o prvniho syna, tak to trvalo rok a pul a behem te doby jsem mela „ducha“ asi 3× a pak pokazdy prisla o par dnu opozdena menstruace, takze z duchu ja se neraduju. pak mezi klukama to jednou skoncilo v 6.tt a ted na podzim Down, takze ja teda bouchnu sampano az po 1. screeningu, driv uz po zkusenostech radeji ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.1.22 17:23
@Evina1984 píše:
@warita tobe je 42? a troufas si jeste, jo? tak to je parada, to ti moc preju a drzim palce!!
mne bude ted v breznu 38 a rikam si chvilema, jestli uz to neni moc. prvniho jsem rodila ve 33, druhyho ve 35 a ted bych rodila ve 38. cejtim se na 30 max, spis min. :))jinak kdyz jsme se snazili o prvniho syna, tak to trvalo rok a pul a behem te doby jsem mela „ducha“ asi 3× a pak pokazdy prisla o par dnu opozdena menstruace, takze z duchu ja se neraduju. pak mezi klukama to jednou skoncilo v 6.tt a ted na podzim Down, takze ja teda bouchnu sampano az po 1. screeningu, driv uz po zkusenostech radeji ne. :)

me duchove nechodi. Ja mam budto snehobilo 2 roky, nebo miminko. Ten zamkly potrat nedavno me dost zaskocil. Urcite to souvisi s vekem, co si budeme povidat. Jestli se na to citim? No, po pravde to asi bude zahul, ale ja mam doma mladeho manzela (31), ktery je velmi ochotny pomahat a taky ze pomaha. S detmi si hraje, vstava k nim v noci, je obetavy, bere je na hriste, prebaluje, koupe, etc etc etc. Takze na to nejsem sama a myslim, ze nejak se to zvladne. Po pravde pochybuju, ze jeste otehotnim, takze jen tak koketuju s tou myslenkou. A co se tyka veku, nejaky rozdil mezi 38 a 42 moc nevidim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
28.1.22 17:39

@chs.jasmin
Držím palečky 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
28.1.22 17:47

@Evina1984
Děkujeme moc, dcera měla jeden den 37,5 a trošku kašel, syn chraptil a trošku rýmu. Já mám od úterka teploty a hroznou rýmu, ale není mi nějak špatně. Trochu únava a přidává se kašel.
Doufám, že už to bude ustupovat. No v neděli bych měla mít snad ovulaci. Uvidím jak to dopadne, jestli přijde a zkusíme to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
28.1.22 17:50
@chs.jasmin píše:
4× těhotná na první pokus, jen se mi tedy za poslední půlrok snížila úspěšnost na 50%… Takže je na čase zase to dotáhnout do konce :roll: :mrgreen:Takže ono asi není uplně co závidět.

Taky dobrý. :D :D U nás se řeklo po čtvrtém těhotenství, že jsme už kompletní. :mrgreen: :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
28.1.22 17:59

@warita presne timhle, co pises „nejaky rozdil mezi 38 a 42 moc nevidim“ se prave v tech slabejch chvilich utesuju a rikam si, ze 38 nebo 34 uz neni takovy rozdil a rodit ve 34 je prece uplne bezny a nikdo se nad tim nepozastavuje! :) navic mezi lidma jsou sileny rozdily, co se tyce formy a kondice.
mam treba znamou, ktere je 82, pracuje jako kostymerka jeste v tomhle veku, mysli ji to, je na tom fakt dobre, vypada skvele, kdezto naopak jsme meli v praci archivarku, chodila na 4h denne a ta byla uz v 73 uplne v haji, mimo a musela skoncit, protoze uz to proste nezvladala dusevne ani fyzicky a to slo jenom o to prinest z archivu spravnej sanon… treba 2× za den, jinak si tam cetla a poslouchala radio… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
28.1.22 18:10

Ahoj holky, my mame tez 2 deti (3 a 6 let) a velmi chceme 3. Za posledni 1,5 roku jsem 4× potratila. Ted jsem opet zjistila, ze jsem tehotna. Uz ani nemam radost… prvni 2 deti byly s 1 potratem mezi nimi, ale jinak bez problemu. Samo vsechny vysledky v poradku. Jste tu nekdo, komu najednou to 3. Dite ne a ne donosit? Se mi nejak zdegenerovaly vajicka :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.1.22 20:39
@Fofrník píše:
Taky dobrý. :D :D U nás se řeklo po čtvrtém těhotenství, že jsme už kompletní. :mrgreen: :mrgreen: :kytka:

nemas nahodou 3 sady dvojcatek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
28.1.22 22:21
@warita píše:
nemas nahodou 3 sady dvojcatek?
:D :D :D Náhodou ano. Jsem to tu nechtěl rozmazávat když je řeč o snaze o třetí mimčo. :oops: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.1.22 22:25
@Fofrník píše: :D :D :D Náhodou ano. Jsem to tu nechtěl rozmazávat když je řeč o snaze o třetí mimčo. :oops: :oops:

a prosim te, promin, ze se tak smele ptam, to se vam povedlo prirozene? Jinak ja si myslim, ze to klidne muzes rozmazavat, takova raritka urcite holky zaujme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
28.1.22 22:32
@warita píše:
a prosim te, promin, ze se tak smele ptam, to se vam povedlo prirozene? Jinak ja si myslim, ze to klidne muzes rozmazavat, takova raritka urcite holky zaujme.

Příroda se trošku vyřádila. :oops: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital