Snazeni 08 - mimi 09

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2073
15.1.08 13:53

JItulo,
tak manzel byl kdysi vasnivy citrusar mel snad 50 rostlin, ale pak se stehoval do bytu a tak to musel omezit asi na 5 a ty zasly, kdyz jsme byly v takove tmavem podnajmu - takze ted rozjizdi nove plantaze a ja se z toho jiz pomalu hroutim, nebot jsou jiz docela dost velke a zabiraji hodne mista na oknech - no je fakt, ze v letep ujdou ven, ale vetsinu roku travi a nami a pak je to hrozne.
Bananovniky mame doma take - bohuzel zatim neplodily a manzel nemuze rozdychat, ze jednomu kolegovi dal odnoz on ji dal na zimu na pudu a uplne na ni zapomel - prisel tam az na jare a mel na ni banany… No hold ma u nas bananovnik asi velkou peci. Takze ted chceme zkusit ten venkovni i kdyz plodit v techto koncinach asi bude tezko :-)
Na zahradce mame broskve a merunky, ale teprve druhy rok, tak uvidime jeslti se jim to bude darit. No a kivi take, ale ted jsme cetli, ze to velkoplode tu stejne jen malokdy plodi, tak uvidime.
Tak ja na to zavarovani moc nejsem - ja tak na primou konzumaci nebo na kolac nebo zamrazit na zimu - coz je ted zase super, ze to Tomikovi davam do jogurtu.

Lucajdice, tak Ti moc drzim palce, aby vam to nejdrive s tim bytem vyslo - planovani noveho bydleni je super.

Ifm, tak ot je mi lito, u nas fakt od rana krasne sviti slunicko - no proste na me uplne jde jarni nalada- tak snad u vas take alespon na chvilku vykoukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
15.1.08 14:02

Já má taky úplně jarní náladu,u nás svítí sluníčko už 3.den a je to nádhera,akorát už by mohl být tak březen,aby se tomu jaru dalo věřit :) Ta zima je vždycky nekonečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
15.1.08 14:06

verveve no má to i výhodu, pak jdeš a třeba v únoru uděláš jahodový puding nebo angreštovou buchtu :-)

holky jak počasí jak na jaře????!!! Tady je hnus hnusovitý, zatažené, zima a tma :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ifm
126
15.1.08 14:08

verveve - děkuju, ale nevypadá to, včera to vypadalo jarně, dnes hrůzostrašně.
Přiznám se, že já kytičky můžu ve všech směrech, taky jsem si teď koupila citron, poté, co jsem v minulém bydlení zničila mandarinku, banánovník máme taky a gardénii a kávovníčky - zatím malý, ale tohle mě hrozně baví ;)
Tak já jdu vařit a pak jdu na schůzky. Mějte se. Přijdu kouknout až večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
15.1.08 14:17

Tak to sorry,že provokuju,tu je fakt nádherně.A procházka s tím kočárkem je úplně o něčem jiném,ne jenom studená povinnost :( Ale je to ještě brzo radovat se.Nemám ráda leden,únor je lepší,to mám narozky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
15.1.08 15:35

Ahoj holky, u nás je megahnusně a ani o víkendu nebylo líp :evil: Nechcete nám taky poslat nějaké sluníčko? Já bych se tak šla projít, ale fakt se to nedá. V poledne jsme byli s Tobíkem v šátku na chvíli venčit psa, ale to byla jen rychlovak, začalo poprchávat. Nesnáším leden :evil: Vánoce pryč a do jara daleko :roll:
To jsm eráda, že je tady tolik nadšených pěstitelek kytiček, letos se chci konečně dokopat a zazelenit balkón - tak se budu mít aspoň s kým poradit. Nic většího než balkon bohužel k dispozici nemám, bydlíme v bytovce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
15.1.08 17:20

Jitulo reakce na ocko na zardenky je za 7dni po ockovani dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
15.1.08 18:16

díky za odpovědi, takže nás čeká asi teda krušná noc..... a jak dlouho může nastoupit? Třeba jako týden - co???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
15.1.08 20:01

Ifm, no kavovniky take mame doma a zrovna se chystame sklizet urodu (no asi 2 plody) Ja jsem si delala legrali, ze si z toho uvarim kavu a manzel se ted boji, nebot si je chce za:,–(it :-)

Tak to je mi lito, ze tam mate tak hnusne - to slunicko je fakt super - skoda, ze vam ho nemohu cast poslat :-( Leden take nesnasim - presne Vanoce pryc a jaro daleko, tak tady nam to alepson to slunicko zprijemnuje

Jitulo, tak to asi s tim ockovanim bude jak pise Zuzaa - je fakt, ze mi doktorka rikala, ze za tyden se muze objevit teplota, takze asi to fakt trva ten tyden - ¨tak ted tedy fakt nevim z ceho mel tu vyrazku.
 V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
15.1.08 20:28

Ahoj holky,
no vy jste super, co jste toho napsaly, jak to tady žije :D .

Hlavně vám teda můsím říct, že mě pěkně děsíte s tou půjčkou!! :roll: !! :o !!!To přece nemůžete myslet vážně, že byste se smířily s tím, že zaplatíte něco za nekoho jiného!!!!!!!!!!!!!!!!! 8O 8O 8O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud samy nepodepíšete, to že někomu ručíte, pokud to není vaše vlastní půjčka, tak nemůžete!!!!!!!!!!!!!! nikomu nic dlužit a nemůže po vás nikdo nic chtít! :evil: Je vidět, že Ti co půjčují, to mají dobře promyšlené. A jak je vidět, tak jim takovádle ptákovina funguje, tak proč by to nezkusili. Když jim tu splátku za někoho zaplatíte dobrovolně, tak je to vlastně vaše věc. Rozhodně to nedělejte!

To by člověk opravdu mohl do takové smlouvy třeba na 1 000 000 uvést souseda a na tom vidíte, že je to nesmysl. Jestli je to rodina nebo někdo cizí v tomto případě nehraje žádnou roli.

Je to všechno jen psychologická hra. Přijdou za váma, vám je blbý že někdo z rodiny dluží, tak to zaplatíte. Nebo by mohli přijít za váma do práce, vám to bude blbý, abyste neměli ostudu, tak zaplatíte. :( Ale přitom na to nemají žádný nárok :!

Takže ještě jednou: plaťte pouze tehdy, pokud je to vaše půjčka nebo pokud někomu opravdu ručíte (to znamená, že o tom víte - podepsali jste to ve smlouvě). V opačném případě nic nikomu nesplácejte :) .

Pa L

P.S.: Omlouvám se za přednášku, ale musela jsem. I kdyby to někumu zachránilo třeba jen 500 korun, tak to má smysl. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
15.1.08 20:43

Jitulo co silis? Vsak taky nemusi mit reakci zadnou ;) A jak dlouho..tezko rict, zname holka byla puntikata 14 dnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
16.1.08 07:24

bré ráno,

Zuzaa no šílím, bo chci jet na pár dní k ségře :-) tak ať vím co a jak, abych tam potom nějak nevysvětlovala doktorům proč má jako teploty :-)
ale vypadá to že budeme bez reakce :D takže se těch 306 SK fááááákt vyplatilo

verveve to máte jako 2 zrníčká kávy :)
hele a kde se dají koupit semena? To bych docela zkusila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
16.1.08 08:46

Ahoj holky můžu se k vám přidat? Máme naplánované mít dědi po 2 letech od sebe což vychází snažení léto 08?
Ahoj Zuzoo. :lol: I Tebe jsem tady našla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
16.1.08 09:09

Dobré ráno, malej už si dává svůj dopolední spánek, tak mám chvíli čas, než půjdu se psem :wink:
Pavluš, jasným, že se můžeš přidat :) … hm, „Pavlušo“ mi nějak nejde přes pusu (klávesnici) 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
16.1.08 10:36

zdravím..... :! teda jak to tu čtu tak už jsou tu samé maminky..... A koukám jak se všichni docela brzo vrhají na druhé mimi. Dá se to vůbec zvládnout? Musí to pak být asi hodně náročné mít dva prcky co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová