Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Goldie22 Krásná čárka, snad mě zítra taková čeká taky. Dneska jsem se to snažila vydržet😁 Jak se cítíš?
@MonikaGeller Děkuji 😊 Ja to plánovala testnout zítra, ale nakonec jsem koupila dnes cestou z práce mamatest a říkala jsem si, že zkusím i takto na večer, že by to po 4 dnech mělo být silnější. Tak snad je to na dobré cestě. 😊
No necítím se nijak jinak, přetrvává akorát bolest prsou jako mívám před menstruací normálně. Zítra si budu volat na gyndu.
Jak se cítíš ty? 😊
@Goldie22 Mě bolest píšou nějak záhadně přešla, ale ptala jsem se UI a prý je to normální 😁 A jinak se cítím nafoukle a od oběda me poboliva ten pravý bok, což mi normálně taky dělá před MS, ale snad to bude ok. Já si na gyndu planuju zavolat v pondělí po (snad) úspěšném ClearBlue 🙏🏻
@Goldie22 já už chci taky takovou 😍 😍 😍 zatím jenom povím duchy ![]()
@Goldie22
Moc hezký. Já testuju každej den a můžu si oči vykoukat, abych vykoukala pokrok nějaký v čárce. Ale samozřejmě to není tak znatelný, jako kdybych si nechala víc dnů rozestup.
Zítra mám poslední den, kdy by běžně měla/mohla dorazit MS (měla přijít středa až pátek), tak doufám, že nic nebude. Červenou teď nechci nějakou dobu vidět 👀 😁 🙈
Příspěvek upraven 09.01.25 v 21:19
Koukala jsem, že skupinka pro děti září 2025 ještě není, tak snad se toho pak někdo ujme, nějaká aktivistka 😁
@MyselfAndMe píše: Více
Koukala jsem, že tam je Srpen/Září 2025 ![]()
@AnneM píše: Více
Aha, zatím jsem narazila jen na Srpňátka 2025
Děkuji všem za mile zprávy 😊
@MyselfAndMe Myslím, že kdybych testovala každý den, tak musím také hodně koukat, mezi těmi fotkami jsou 4 dny a přijde mi že to je tak o jeden stupeň tmavší 😁
@MyselfAndMe @MonikaGeller @AnneM Máte fotky, jak to u vás vypadá? 😊