Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
371
14.1.25 12:59

@MyselfAndMe to je mi líto. Já ani nevím kdy se co pokazilo, tím že jsem byla dnes poprvé. Věděla jsem, že je to buď a nebo, ale i tak to je pořádná facka. Teď mám strach, až se začne něco dít, ale ráda bych to už měla za sebou. Tak nám budu držet palce do dalšího snažení, snad už půjde vše bez komplikací 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
14.1.25 13:14

@tynkkka to mě moc mrzí, drž se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
14.1.25 13:20

@tynkkka to mě moc mrzí :,( :(, ty prazdne gestacni vacky se dejí dle meho z uplneho zacatku, proste kdyz se to embryo neuchyti… ja jsem byla 6+1, dle mých výpočtů, neco tam bylo, ale neslo to rozlisit,… a potom cca 10 + 3… a prázdná dutinka..asi se to embryo rozlozilo, nebo fakt nevim, ale ze neni neco v poradku, bylo uz videt na zacatku…drzim palce na dalsi cykly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.1.25 07:32

Dobrý den chtěla bych se zeptat dnes mam dostam ms ale cítila sem se nějak divně tak sem si radši včera udělala těhotenský test a visel pozitivní co myslíte? Nebo se mi to jen zdá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
15.1.25 09:42

@Rr881 jakože něco tam vidím, ale ta čárka není úplná? Uprostřed se ztrácí? Ale s těmahle testama nemám žádné zkušenosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.1.25 09:43

@pantomima no právě ja sem si dělala ještě mamatest a ten mi taky vyšel pozitivní slabé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
15.1.25 13:43

@AnneM Ahojky, stále testuješ? Jsem trochu nalomená koupit test totiž jen tak pro jistotu, protože do příští středy ještě dlouhá doba 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
15.1.25 13:47
@Goldie22 píše: Více

Jojo, stále testuju, ale teď už se ty intenzity moc neliší. Udělám už jenom pár testů :lol: zítra i naposled zkusím teplotu a pak budu na všechno kašlat a čekat na kontrolu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
15.1.25 17:16

@Marketa2811 a jak váš styk souvisí s tvými ovulačními testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4038
15.1.25 17:31

@MaláElfí jestli chceš dělat testy, musíš je dělat pořádně, jinak to postrádá smysl a jsou to vyhozené peníze. Zkrátka ten jeden měsíc zainvestuješ a koupíš si dva nebo tři balení, no… Ale nevím proč se ptáš, když se podle toho nechceš ani zkusit řídit :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
15.1.25 17:36

@bonsaj493 souhlasim.. nadruhou stranu slecna / pani psala ze maj sex obden.. to bych se na ovu testy teda vykaslala uplne.. rekla bych ze clovek co ma sex obden je snad ani nemusi vubec delat… :mrgreen: ja je treba delala protoze obden nas to ani jednoho nebavi, tak abych vedela kam ty sexy nejvic smerovat
Ale ob tri dny je fakt nanic..ja delala pri blizici se ovu az 6-8 denne :P :mrgreen: :mrgreen: ale me zajimal opravdu ten nej nej peak, chapu ze jinak staci treba 2-3 denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
15.1.25 17:57

@bonsaj493 Neoznačila jsi správnou uživatelku :mrgreen: :mrgreen: Já dělám ovulační testy poctivě :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4038
15.1.25 19:56

@MaláElfí omlouvám se :lol: :lol:. Udělám to znovu :zed: :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4038
15.1.25 19:56

@Marketa2811 jestli chceš dělat testy, musíš je dělat pořádně, jinak to postrádá smysl a jsou to vyhozené peníze. Zkrátka ten jeden měsíc zainvestuješ a koupíš si dva nebo tři balení, no… Ale nevím proč se ptáš, když se podle toho nechceš ani zkusit řídit :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4038
15.1.25 19:59

@Tam3rka souhlas, kdybych měla celý měsíc sex ob den, taky se na to vykašlu. Ale zase mě napadá, že slečně to nemuselo vyjít právě proto, že to je tak často, sice ob den se doporučuje, ale asi takto není schopen nikdo fungovat dlouhodobě. Možná je partner už prostě vyčerpaný a jeho tělo „vycucané“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí