Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
273
16.1.25 13:41

Dneska takhle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4038
16.1.25 13:58

@Marketa2811 ten vypadá pozitivně, tak to jsi teda dobře vychytala :). Kolikátý den cyklu jsi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
16.1.25 14:33

@bonsaj493 13 den cyklu :lol:
Jinak mam cyklus 32 dní

Takze na to vecer az malej usne vlitneme a bud a nebo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4038
16.1.25 14:36

@Marketa2811 akorát ovulace nastane až za 12-36 hodin, takže radši i zítra 😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
16.1.25 15:04

@bonsaj493 my s manželem běžně spali (teď v těhotenství mi to nedělá noc dobře, takže teď úplně ne :lol: ) každej den nebo ob den :lol: když jsme spolu nespali dýl, tak jen z toho důvodu, že jsem třeba byla na víkend se syny u našich, nebo byl jeden z nás pracovně pryč :lol: a s otěhotněním není problém :dance: :lol: první trval dva roky, druhej byl napoprvé a třetí se povedlo 4. měsíc snažení :mrgreen: takže si nemyslím, pokud není nějakej zdravotní problém, že by byl “vycucanej” ze sexu “pořád” :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4038
16.1.25 15:12

@pantomima jako jen mě to tak napadlo, jestli z toho není pán i třeba ve stresu, samozřejmě nevím, jestli to tak mají běžně nebo jen kvůli miminku :). Myslím, že jak je to běžná frekvence, tak je to určitě ok, to tělo si umí samo říct jak to potřebuje si myslím, ale pokud to je na sílu, tak to podle mě ok moc není. Ale vás teda obdivuju, já mám sex ráda a mohla bych téměř pořád (mám větší potřeby než manžel), ale když ho nyní máme v plodných dnech také ob den, tak si neumím představit to tak mít stále :lol:. Ale je fakt, že my máme hodně náročnou práci (já psychicky, manžel fyzicky), tak někdy prostě energie bohužel není :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
16.1.25 21:22

@bonsaj493 dobre dneska mame splněno :D a delala jsem si kolem 20:00 test abych videla jestli klesa nebo ne ale byla trosku slabsi ale porad videt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
17.1.25 18:36

Holky tak to vypada ze ovu uz slabne delala jsem si pred chvilkou test a vypada takhle. :(

Uplne nahore je delana vcera odpoledne 12:13
Prostřední je včera večer kolem 20:00
A dole je delana dneska.

A mam uz i hustejsi hlen a je zluty ne bílý jako byl včera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
17.1.25 22:01

Tak jsme to dneska jeste pojistili tak uvidime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Talllya
18.1.25 18:06

Ahojky holky, držte nám prosím palečky ať to dotáhneme do konce. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
500
18.1.25 19:37

@Talllya Moc budu držet palce, dávej vědět 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.25 20:46

@bacova.mi jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15464
18.1.25 21:08

@Princess Wonderland děkuji za optání :hug: jsem 5 DC, takže teď čekání na ovulaci. Hlídám si fsh hormon (ten je při pcos nižší než lh). Včera jsem ho měla ještě nízký, ne testu jen duch a dnes skoro pozitivní, takže fsh se parádně zvýšilo :dance: tak snad nějaký folikul brzy doroste :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.25 21:36
@bacova.mi píše: Více

Já na tebe fakt často myslím. Už aby to vyšlo. Jsi statečná a určitě se už letos dočkáš. :srdce: :hug:
Co ti radí doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.25 21:49

Prosim vas, chci se asi jen vykecat..delsi dobu nam nejde druhé dítě. Takze se na ovulaci zaměřuju a hlidam. Dnes v 16h jsem mela krasne pozitivni ovu test (čárka byla jeste silnější než kontrolní). Sex byl pred 3 dny, včera a dnes večer. V plánu byl i na zítřejší večer ale ted volali manželovi z práce, ze brzo ráno musi jet pro nejake díly a vraci se az ve středu..strasne me to mrzí a prijde mi, ze kdyz ovu proběhne nejspis zítra, tak dnešní sex je málo..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex