Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Parter ma 30, ja 27. Vek mame podle me dobrej
snazime se rok.
Ale uz bych nerada ztratila dalsi.
Dobré ráno. Potrebovala bych poradit, co mam naordinovat chlapovi na zvýšení počtu spermií (koncentraci). Ma velky nízký počet. Jenom 3 miliony. Ma byt aspon 15. Jinak ma vse u normy.
Dekuji.
Reproman nebo folandrol? Nebo ten drahý profertil?
Ahoj holky, chtěla bych se jen zeptat, jestli si myslíte že se tohle dá považovat za pozitivní OVULAČNÍ test.
Předem děkuji.
@Baru238 dobře, děkuju.
Budu testovat dál, dneska jsem 15 DC, tak snad to bude sílit.
@N005 pozitivní ovulační test je tehdy, kdy je testovací čárka alespoň stejně silan jako kontrolní (dám fotky)
@bacova.mi teď poslední 3 cykly jsem měla 29, 29, 28 ale předtím jsem to neměla vůbec pravidelný, to jsem měla pokaždé jinak dlouhý cyklus.
Ahoj, můžu poprosit o názor zda se jedná o anovulacni cyklus? Minulý měsíc jsem mela ukázkové 28 DC a tento měsíc ovu ne a ne přijít. Test jsem si dělala od 14Dc a nic, jednou jsem ale mela celodenní bolest jako mam při ovulaci, ale teplota nestoupla…to bylo 29 dc a dnes 38 dc lehce špiním, ovu test negativní. Tak já nevim…
@Anonymní píše: Více
Vše nasvedčuje tomu, že to byl anovulační cyklus.
Ahoj holky, jdu si pro radu, už týden v kuse dělám testy a pořad je tam takový hodně slabý duch, už si nevím rady, jak to mám brát. Nejdřív jsme si říkala, že třeba ten test je vadný ale že by bylo tolik testů vadných, mi přijde jako kravina. Jak to vidíte vy? Zítra mám v plánu si udělat clear blue test a uvidím, popřípadě si dojdu asi na krev. Dneska jsem 30 den cyklu.
Předem moc děkuji, za jakýkoliv rady a názory.
@N005 a kdy má přijít MS? Mě se to jeví spíše jako ryska
. Ale těžko říct. Každopádně jestli to takto vypadá už týden, asi to prosperující nebude, i kdyby to těhotenství bylo :/. A namacis test dobře? Jen do půlky a na pár sekund?
@bonsaj493 vždycky je to plus minus dva dny takže dostat jsem to měla včera/dneska, lehké křeče v podbřišku mám i prsa bolí ale pořad nic. Ano namáčím to dobře přesně podle návodu i dobu dodržuji. Snažíme se o miminko cca 7-8 měsíců tak jsem měla radost, ale taky mi přijde hodně divný, že by čárka nesílila a byla víceméně týden stejná.
Testy se mi zdají moc nasáklé, možná to ale dělají jen ty fotky. jestli si chceš být jistá, skoč si zítra na krev, jestli testik nezesílí, některý holky měly silnou čárku až později a bylo vše v pořádku ☺️