Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1389
22.4.25 08:52

@Ladyanyz to mě mrzí, ale bereš to statečně 😊 věřím, že to do podzimu fakt vyjde. 🙂 Však vy jste extra plodní 😃, jen je třeba zjistit, proč to nedojde do konce, ale ten progesteron tomu nejspíš pomůže. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8627
22.4.25 08:54

@TimaLi Ten Conceive je bez parfemace, takže by měl být v tomto ohledu i lepší a je tekutější, ale žádný extrém. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
22.4.25 08:54

@Barbu.Au kraasny :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
22.4.25 08:56

@Barbu.Au Gratuluji k tak pěkné čárce❤️

Ja jak jsem hezky psala, že vždy vlastně vnitřně vím jestli tam ty // budou nebo ne, tak tento měsíc nevím vůbec nic🤣 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8627
22.4.25 08:56
@Barbu.Au píše: Více

Ale ale, copak tu to máme?? 8) To ale hezky poskočilo. Rozdíl je vidět krasně, jak se včerejším, tak s předevčírkem. Mám radost a jen tak dál! :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
22.4.25 08:58
@Ladyanyz píše: Více

No vidíš… a třeba vám to stěhování taky pomůže… když se mysl a energie zasoustředí na něco jiného :)
každopádně… času je dost, tak věřím, že máte velkou šanci, aby se povedlo i bez CARu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8627
22.4.25 08:59

@Ladyanyz Zlatíčko, vypadá to, že se tu příští měsíc budeme snažit spolu. Škoda! I když tě za parťačku vezmu moc ráda. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
22.4.25 09:00
@Barbu.Au píše: Více

To vypadá krásně! :srdce: :dance:
myslím, že mohu potichounku gratulovat :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903

@Denise.H ja vím ze je to velmi individuální ale myslím si ze u nás sem problém ja 🙈 jen je pro me těžší se srovnat s tím ze syn byl skoro hned a ted najednou to nejde ale tuším ze proste jde o to moje zdraví které poslední 2 roky utrpělo velké rány tak mi možná tělo nechce dovolit se “oslabit “ …jsou to jen domněnky ale s tím carem chci cekat přeci jen čas ještě mame tak nechci spěchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903

@Barbu.Au za me to vypadá moc pěkně ❤️ 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
22.4.25 09:05

@Majdalenka02 já tento výsledek čekala, hodně by mě překvapilo, kdybych našla výraznějšího ducha 😁 nevím, ale myslím, že ani tihle pididuši nic neznamenají :lol:
Stejně jako lékaři pořád věřím, že jsou to jen nešťastné náhody. Tak třeba se opravdu ještě stihne zadařit :andel:
Kolik jsi ty dpo? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
22.4.25 09:06

@Wawulka legrace to nebude no :oops: :lol: ale na změnu se těším :srdce:
Ještě to tak ztracené není :andel: děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8627
22.4.25 09:06

@Sisi 14 No a další věc jsou přibývající roky.

V tom případě by to chtělo podpořit tělo v uzdravení se. Nevím o jaký problém se jedná, ale začít s klasickou medicínou, alternativní medicínou, psychickou stránkou, stravou, pohybem… cokoliv to může zlepšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
22.4.25 09:07

@Denise.H tak já za tebe budu taky moc rada, samozřejmě :* :srdce: to budou ti osudoví vodnářci :srdce:
Ale vychází mi to zřejmě pekne blbě, manžel bude na pánské jízdě, tak snad přijede aspoň na skok (doslova) :oops: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 22.04.25 v 09:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
22.4.25 09:08

@Barbu.Au takže Mamatest jsi ještě nedělala?
Vypadá to fakt hezky :kytka: jak jsem říkala, aspoň jedna z nás 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital