Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ladyanyz to mě mrzí, ale bereš to statečně 😊 věřím, že to do podzimu fakt vyjde. 🙂 Však vy jste extra plodní 😃, jen je třeba zjistit, proč to nedojde do konce, ale ten progesteron tomu nejspíš pomůže. 😊
@TimaLi Ten Conceive je bez parfemace, takže by měl být v tomto ohledu i lepší a je tekutější, ale žádný extrém. ![]()
@Barbu.Au Gratuluji k tak pěkné čárce❤️
Ja jak jsem hezky psala, že vždy vlastně vnitřně vím jestli tam ty // budou nebo ne, tak tento měsíc nevím vůbec nic🤣 🙈
@Barbu.Au píše: Více
Ale ale, copak tu to máme??
To ale hezky poskočilo. Rozdíl je vidět krasně, jak se včerejším, tak s předevčírkem. Mám radost a jen tak dál!
![]()
@Ladyanyz píše: Více
No vidíš… a třeba vám to stěhování taky pomůže… když se mysl a energie zasoustředí na něco jiného ![]()
každopádně… času je dost, tak věřím, že máte velkou šanci, aby se povedlo i bez CARu ![]()
@Ladyanyz Zlatíčko, vypadá to, že se tu příští měsíc budeme snažit spolu. Škoda! I když tě za parťačku vezmu moc ráda.
![]()
@Barbu.Au píše: Více
To vypadá krásně!
![]()
myslím, že mohu potichounku gratulovat
![]()
@Denise.H ja vím ze je to velmi individuální ale myslím si ze u nás sem problém ja 🙈 jen je pro me těžší se srovnat s tím ze syn byl skoro hned a ted najednou to nejde ale tuším ze proste jde o to moje zdraví které poslední 2 roky utrpělo velké rány tak mi možná tělo nechce dovolit se “oslabit “ …jsou to jen domněnky ale s tím carem chci cekat přeci jen čas ještě mame tak nechci spěchat
@Majdalenka02 já tento výsledek čekala, hodně by mě překvapilo, kdybych našla výraznějšího ducha 😁 nevím, ale myslím, že ani tihle pididuši nic neznamenají ![]()
Stejně jako lékaři pořád věřím, že jsou to jen nešťastné náhody. Tak třeba se opravdu ještě stihne zadařit ![]()
Kolik jsi ty dpo? ![]()
@Wawulka legrace to nebude no
ale na změnu se těším ![]()
Ještě to tak ztracené není
děkuji ![]()
@Sisi 14 No a další věc jsou přibývající roky.
V tom případě by to chtělo podpořit tělo v uzdravení se. Nevím o jaký problém se jedná, ale začít s klasickou medicínou, alternativní medicínou, psychickou stránkou, stravou, pohybem… cokoliv to může zlepšit.
@Denise.H tak já za tebe budu taky moc rada, samozřejmě
to budou ti osudoví vodnářci ![]()
Ale vychází mi to zřejmě pekne blbě, manžel bude na pánské jízdě, tak snad přijede aspoň na skok (doslova)
![]()
Příspěvek upraven 22.04.25 v 09:09
@Barbu.Au takže Mamatest jsi ještě nedělala?
Vypadá to fakt hezky
jak jsem říkala, aspoň jedna z nás 🙏🏻