Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1283
22.4.25 12:21

@Ladyanyz Úplně přesně tak. A ty pak dej foto před a po :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
22.4.25 12:27

@bonsaj493 Jo no, já už jsem na to alergická. Netvrdím, že stres nemůže někomu způsobovat problémy, ale rozhodně by to nemělo být odbytí a univerzální odpověď na všechno, aniž bychom pátrali po příčinách jinde. Já měla po letech nediagnostikovaných nemocí střeva (a tělo celkově) v tak špatném stavu, že to bylo opravdu na pováženou a ano, byla jsem z toho ve stresu, ale ne naopak. Ale stejně mě tři různí gastroenterologové vyhodili s diagnózou stres. Z toho jejich stresu se vyklubali autoimunitní choroby a musela jsem si všechno načíst a nastudovat sama, protože tady polovina doktorů neví, že něco takového existuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3991
22.4.25 12:44

@TimaLi a někdy jsou k tomu ještě dost nepříjemní. Mě teď dali do toho oka terapeutickou kontaktní čočku na měsíc. A já se na kontrole v neděli toho doktora ptala, zda je normální, že při této diagnóze vidím jakoby stíny písmen a takové „duchy“. Vyjel po mě, že jak můžu hodnotit vidění, když mám v oku tu čočku, na které zůstávají zbytky masti. Ale to není od mastičky, měla jsem to hned po tom „úrazu“, ne až po tom, co nasadili čočku. Nešlo mu to vysvětlit… Takže místo aby se zhoršené vidění řešilo hned, bude se řešit za měsíc a něco, kdy už může být pozdě… No mám dost. A jako pardon pane doktore, že jsem se zeptala, je to mé jediné funkční oko, mám o něj strach :zed: :zed:.

A ještě dodám, že celkově mě vytáčí takový laxní přístup doktorů, když se řeší důležitá věc pro normální běžné fungování člověka. fuj, to jsem se zase vztekla :lol:.

Příspěvek upraven 22.04.25 v 12:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
22.4.25 12:47

@zizalka24cz tak to jsme ze stejného kraje/mesta 😁 o plynkarne jsem taky uvažovala ale proste 12cky bych nedala a navíc malej jak je atypický tak proste občas sou bojkoty se školkou a proto zůstávám kde jsem protože zatim nikdy nebyl problém s úpravou směn podle me a další věc je ze to neni cely úvazek a plat mam jako jinde v obchodě za cely ale je to fakt odmakáno nervama a fyzickou zátěží 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
22.4.25 12:51

@TimaLi a můžu se zeptat jakou si držela? Ja obecně už nesmím lepek, mléko a vejce a už si nevim rady či este vynechat, snažím se nepřijímat sóju ještě @bonsaj493 přesně taky už sem na tu větu alergická ale zároveň připouštím že u me to mohl odstartovat stres ale problémy se střevy mám. Od 5 let a tam se o stres nejednalo 🙈 😁 ale ted bych i chápala ze ten stres pomohl vygradovat něčemu co v těle mam jen doktoři neví co 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
22.4.25 12:53
@Sisi 14 píše: Více

No tak to máš teďka právě lepší. No jako já tam chvilku dělala a ty dvanáctky jsem prostě nedávala a jako vím že to myslí dobře ale když to nedávám tak to prostě nejde. Kdyby člověk nemusel dojíždět možná bych na to koukala jinak ale vstávat před půl pátou a domu vracet se prostě večer v půl osmý to fakt nejde když děti jsou závislý na mě a s chlapem moc být nechtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
22.4.25 12:54

@Barbu.Au Ve čtvrtek budu 10DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
22.4.25 12:59

@Barbu.Au Jak kdybych v tom popisu vlasů slyšela sebe🤣 🙈
Ale jo… Já je nemám v úplně dobré kondici a bojím se jít ke kadeřnici že mi to moc ostříhà🙈. Mám vlasy cca po lopatky a délka mi vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
22.4.25 13:01
@MD20 píše: Více

Ahooj, mrzí mě vaše zkušenost, ale věřím, že se vám příště zadaří úspěšně :)

Jinak já používám teď vitamíny o značky Beggs (https://www.beggs.cz/…x-60-kapsli/), ale co tak vím, tak holky tu psaly o vitamínech Femibion nebo Verra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
22.4.25 13:07

Holky tady to jede 😁
Gratuluju k carkam :srdce: :srdce: @Denise.H mas krasny vlasy, jsem zelena zavisti :D

Nevim kdo se ptal na IVF, ale chodime na kliniku od leta 2024 a do IVF nas nikdo netlacil, doktorka o nem ani nepipla, trpelive s nama dela IUI

@MD20
Je mi to lito, mam stejnou zkusenost :( mela jsem vsechny priznaky tehotenstvi, sla jsem na kontrolu a bohuzel ZT.

Predtim jsem brala jen listovku a kontryhel, potom jsem zacala brat femibion a navic gynex.

• Citovat
  • Upravit
1283
22.4.25 13:08

@Téra10 Hagrid team? :lol: Já je mám do pasu, ale dám si je teď k těm lopatkám. U kadeřnice klasika, řekneš 5cm a vezmou minimálně 15 :lol: Ale ono to doroste za chvilku, ale jednou za čas tu péči potřebují (u mě) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
22.4.25 13:12

@Barbu.Au Jo, ono by to potřebovaly…ale jsem ve fázi, kdy vím že kadeřnice bude remcat že jsou zničené a tak se mi nechce no🙈 🤣. Ale budu muset se dokopat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
22.4.25 13:13

@zaret Vím že jsi tady o těch vitamínech psala víckrát… Máš zkušenosti i s jinýma od nich? Omega 3 (Co pachuť?), booster pro muže? Nebo něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3171
22.4.25 13:13

@Denise.H U tebe bych šla tak k lopatkám ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
22.4.25 13:14

@Téra10 já na gymplu přestala ke kadeřnici chodit, protože jednou mě tak ozobala, že z krásných dlouhých vlasů zbyly tři chlupy na hlavě :lol: měla jsem pak úplnou paniku, když jsem se odhodlala jít po dlouhé době do kadeřnictví znovu 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí