Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
22.4.25 15:31

@Ladyanyz To bych chtěla taky, já k tomu mám omega 3 dvě tobolky a ještě si budu pořizovat aktivní B6 a B12 🤣 Ale já to polykání najednou zatím 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
22.4.25 15:33

@MyselfAndMe Mockrát gratuluji :srdce: :* Ty splašené testy a stresování s nimi stálo za to :dance: Jen tak dál :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
22.4.25 15:35

@Barbu.Au no to neboj, já k tomu mám taky další dobroty :lol: myslela jsem v porovnání s tou Verrou, ta se bere dvě kapsle denně 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
22.4.25 15:36

@MyselfAndMe taky moc gratuluji :andel: ať je vše i nadále v pořádku! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
22.4.25 15:39

@Ladyanyz Ajo, to bych měla problém si. pamatovat :lol: Občas mám problém i s tím myo-inositolem, pak mám chuť vzít plnou dávku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8627
22.4.25 15:44
@Katy159 píše: Více

Já tam dvě fáze vidím – po 22. dni cyklu je pěkný vzestup teploty, takže to vypadá, že ovulace opravdu proběhla. I když měříš při kojení a v různou dobu, pořád se z toho dá něco vyčíst. První cyklus po porodu může být trošku rozházený, ale za mě graf smysl dává. Určitě má cenu měřit dál, časem se to může ještě víc vyjasnit. :palec:

Příspěvek upraven 22.04.25 v 15:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
22.4.25 15:52

@Barbu.Au Ja z toho mám takovou rutinu 😁 nemám toho zas tolik 😊 jen teď budu zařazovat po pauze zase Drmek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3976
22.4.25 16:03
@TimaLi píše: Více

To mi připomnělo trošičku mého manžela. On měl, když jsme se poznali, šílenou intoleranci (nebo alergii, to nevím) na laktózu. Nemohl vůbec nic mléčného, jedině s těmi tabletkami na to (kupovala mu je babička v Polsku). No ale postupem času mu to nějak vadit přestalo a teď po šesti letech to už nemá 8o. U něj opravdu asi ten stres roli v tomto hrál, jinak si to vysvětlit neumím :lol:. Každopádně jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
22.4.25 16:14

Tak já holky konečně dostala léky na ten Prolaktin, tak jsem fakt zvědavá, jestli to zvýší tvorbu progesteronu a přestanu špinit před ms…😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
22.4.25 16:15

@bonsaj493 Pochybuju, na tohle opravdu stres vliv nemá. Na alergii by mu byla tabletka houby platná, respektive antihistaminikum by zabralo na reakci až po snězení. Podle toho co popisuješ to byla intolerance způsobená nedostatkem enzymu laktázy a to často není trvalý problém, tělo začne enzym vyrábět když k tomu má prostředky nebo se to paradoxně spraví tím, že to na nějakou dobu vynechá a to střevo, když „je v pohodě“ začne zase fungovat normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
22.4.25 16:20

@Majdalenka02 jee tak to je super zprava, tak drzim palce at ti to rychle pomuze :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1280
22.4.25 16:25

@Ladyanyz Já mám rutinu, ale zapomínám na ní :lol: Ráno progesteron, femibion, omega 2×, myo inotisol a večer aspirin a progesteron a myo. Teď přidám to B12 ráno a B6 večer :roll: :lol: Asi to přehráním co 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3976
22.4.25 16:37
@TimaLi píše: Více

Nemyslím antihistaminika, měl nějaké tabletky s tím enzymem :). Asi to bude jak říkáš. Ale zkrátka se to spravilo v době, kdy byl delší dobu v pohodě :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3976
22.4.25 16:39
@Barbu.Au píše: Více

Můžu se zeptat, na co máš pravidelně ten aspirin? Myslela jsem, že je to lék proti horečce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
22.4.25 16:42

@Barbu.Au proč bys to měla přehánět, hlavně ze to funguje ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie