Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ladyanyz To bych chtěla taky, já k tomu mám omega 3 dvě tobolky a ještě si budu pořizovat aktivní B6 a B12 🤣 Ale já to polykání najednou zatím 🤭
@MyselfAndMe Mockrát gratuluji
Ty splašené testy a stresování s nimi stálo za to
Jen tak dál ![]()
@Barbu.Au no to neboj, já k tomu mám taky další dobroty
myslela jsem v porovnání s tou Verrou, ta se bere dvě kapsle denně 😊
@MyselfAndMe taky moc gratuluji
ať je vše i nadále v pořádku! ![]()
@Ladyanyz Ajo, to bych měla problém si. pamatovat
Občas mám problém i s tím myo-inositolem, pak mám chuť vzít plnou dávku ![]()
@Katy159 píše: Více
Já tam dvě fáze vidím – po 22. dni cyklu je pěkný vzestup teploty, takže to vypadá, že ovulace opravdu proběhla. I když měříš při kojení a v různou dobu, pořád se z toho dá něco vyčíst. První cyklus po porodu může být trošku rozházený, ale za mě graf smysl dává. Určitě má cenu měřit dál, časem se to může ještě víc vyjasnit. ![]()
Příspěvek upraven 22.04.25 v 15:57
@Barbu.Au Ja z toho mám takovou rutinu 😁 nemám toho zas tolik 😊 jen teď budu zařazovat po pauze zase Drmek ![]()
@TimaLi píše: Více
To mi připomnělo trošičku mého manžela. On měl, když jsme se poznali, šílenou intoleranci (nebo alergii, to nevím) na laktózu. Nemohl vůbec nic mléčného, jedině s těmi tabletkami na to (kupovala mu je babička v Polsku). No ale postupem času mu to nějak vadit přestalo a teď po šesti letech to už nemá
. U něj opravdu asi ten stres roli v tomto hrál, jinak si to vysvětlit neumím
. Každopádně jsem ráda.
Tak já holky konečně dostala léky na ten Prolaktin, tak jsem fakt zvědavá, jestli to zvýší tvorbu progesteronu a přestanu špinit před ms…😃
@bonsaj493 Pochybuju, na tohle opravdu stres vliv nemá. Na alergii by mu byla tabletka houby platná, respektive antihistaminikum by zabralo na reakci až po snězení. Podle toho co popisuješ to byla intolerance způsobená nedostatkem enzymu laktázy a to často není trvalý problém, tělo začne enzym vyrábět když k tomu má prostředky nebo se to paradoxně spraví tím, že to na nějakou dobu vynechá a to střevo, když „je v pohodě“ začne zase fungovat normálně.
@Majdalenka02 jee tak to je super zprava, tak drzim palce at ti to rychle pomuze ![]()
@Ladyanyz Já mám rutinu, ale zapomínám na ní
Ráno progesteron, femibion, omega 2×, myo inotisol a večer aspirin a progesteron a myo. Teď přidám to B12 ráno a B6 večer
Asi to přehráním co 🤣
@TimaLi píše: Více
Nemyslím antihistaminika, měl nějaké tabletky s tím enzymem
. Asi to bude jak říkáš. Ale zkrátka se to spravilo v době, kdy byl delší dobu v pohodě
.
@Barbu.Au píše: Více
Můžu se zeptat, na co máš pravidelně ten aspirin? Myslela jsem, že je to lék proti horečce.
@Barbu.Au proč bys to měla přehánět, hlavně ze to funguje ne? ![]()