Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Jo to dává, třeba to dnes ani nepřijde
@Fra8 Díky moc
Držím palce do dalšího cyklu ![]()
@Denise.H Krásné vlasy, ani nevypadají, že by měly málo péče
Já je plánuji po focení zkrátit, alespoň po ramena. Jsem trochu lenoch na vlasy poslední dobou, přes zimu je schovám pod čepici, teď aby trochu vypadaly se musím činit a zkrácení by mohlo trochu pomoct ![]()
Ahoj holky
přidávám se k vám
s přítelem jsme miminko neplánovali (ale kdyby přišlo tak jsme s tím byli taky v pohodě) ale minulý měsíc jsem měla svůj první samovolný potrat v cca 7.týdnu.. šla jsem akorát k doktorovi na potvrzení a ten mi řekl že to nevypadá dobře a taky to tak dopadlo.. hodně nás to zasáhlo a tak jsme se rozholi že se do toho pustíme
poradili by jste mi prosím nejaký vitamíny? Koupila jsem si zatím jen nějaký z DM ale nemyslím si že to bude bůch ví co ![]()
@zaret Nosím je spíše zapletené, culíky a tak. S dcerou si je klidně mohu rozpustit, ale syn mi je dost škubal asi do roka možná 1,5 let. ![]()
@zaret děkuji! 😊 No já spíš obdivuji vás, že máte zásoby a nevypotřebujete to hned…😃 A s těmi ovuláky to mám stejně, taky doma nic nemám. 😃
@Barbu.Au Aspoň budou mít objem. U těch moc dlouhých to vytvořit skoro nejde. ![]()
@Barbu.Au Děkuji❤️ No jsem zvědavá… Zatím mi to neprijde ani jako ms ani jako //. Ale když vydržím zítra ráno netestovat, tak se celý den nezastavím a pak už je čtvrtek🤣 jsem na sebe zvědavá
@Denise.H Já vždycky objem nesnášela, měla jsem jich vždycky dost a nešlo s tím nic dělat. Po porodu to trošku opadlo a teď jich je zase docela dost, ale jsem líná je žehlit a vypadám jak Hagrid
Tak se mi smáli ve škole, no aspoň ulehčím hlavě a nebudu se tolik potit ![]()
@Téra10 A ve čtvrtek budeš kolik?😊
Tak já na sobě těhu většinou nepoznala, dvě těhu jsem poznala, že se mi udělalo špatně v autě a trochu bolely prsa. Ale zbytek těhu nic maximálně popichování v podbřišku. Uvidime 🤞 🤞 🍀
@TimaLi píše: Více
Mě přijde, že stres je klasická odpověď doktorů na vše. Místo aby hledali skutečnou příčinu, toto je pro ně někdy jednodušší. Řekl mi to doktor na ORL, když jsem tam v zimě chodila se vpáčeným ušním bubínkem
. Ne, to opravdu není ze stresu. Nedivila bych se, kdyby to řekli i na to oko 🤣 🤣 🤣.
@Barbu.Au Aha
Žehlení by mi taky vadilo, to musí být hrozně práce a efekt na pár hodin, ne? ![]()
@Barbu.Au Tyjo občas se vzbudim s objemem a pak s tím nejde nic dělat 🤣
@Denise.H já taky zehlim
ale jen po umyti, i když i tak je to dřina ![]()
@Denise.H Vždycky jsem je žehlila pouze jednou po umytí (pokud nebylo vlhko nebo jsem nezmokla) a nějak to stačilo. Teď jsem ale děsně líná, teď je vrchol si je umýt
Nejdýl vždycky vydržely, když mi je vyžehlila kadeřnice. Někdy vypadají dobře i po umytí, ale většinou jak je rozčešu je ze mě ten Hagrid. Proto se bojím jít i do hodně krátkých ![]()