Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
903
22.4.25 19:23

@TimaLi o hit už jsem kdysi slyšela ještě to prozkoumám, děkuji za zkušenosti 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
22.4.25 19:24

@zizalka24cz jo já sem taky chtěla něco na doma jako přivýdělek a bohužel nic sem tu nenašla 🙈 mohla bych maximálně programovat ale to opravdu neumím bohužel 🙈 😁
A ty se teď snažíš o druhé mimco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.25 19:26

Přirozené otěhotnění s polycystickými vaječníky

Ahoj holky, dneska jsem byla u nové paní gynekoložky a neřekla mi moc dobré zprávy. S přítelem se snažíme od května minulého roku o miminko, předchozí paní doktorka to věděla a předepsal mi pouze dhupaston na pravidelnou ms, na kontroly jsem chodila poměrně často a ultrazvuk mi dělala několikrát a přesto s novou paní doktorkou jsme zjistily, že mam polycystické vaječníky, folikulů bylo hodně ale velikostně 3-4mm a to jsem v pulce cyklu, kdy by mělo docházet právě k ovulaci, s pravděpodobností mam tedy anovulační cykly, tak bych se chtěla jen zeptat, jestli tady nemam někoho kdo má/měl to stejný a přesto se jim povedlo přirozeně otěhotnět.
Pro jistotu jsem dostala žádanku na vyšetření plodnosti do ivf jak pro mě tak pro přítele, už jsme z toho zoufalá ale naděje umírá poslední, jak se říká.
Děkuju předem moc za odpovědi a zkušenosti.
Přeji hezký den.

• Citovat
  • Upravit
1280
22.4.25 19:32
@Anonymní píše: Více

Ahoj, kamarádka měla PCOS a musela chodit na clostilbegyt nebo jak se to píše, aby ji stimuloval ovulaci a pak se píchala ovitrelle a byla IUI, její manžel neměl moc dobrý spermiogram a na první IUI se zadařilo.
Přeji aby v centru pomohli a zadařilo se co nejdříve :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
22.4.25 19:35
@Anonymní píše: Více

Mrzí mě ze ti původní doktorka nepomohla …snad se nyní zadari 🍀 s PCOS zkušenosti nemam tak přeji jen hodně štěstí v IVf centru 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.4.25 20:47

Holky ovulační test děláte rano s ranní močí? Nebo testujete večer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
22.4.25 20:55

@k.minimi já testuji většinou kolem 9.30, takže ne úplně z té první. A když test sílí, tak i večer 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
22.4.25 20:57

Holky nějak se mi to přes den celé rozleželo v hlavě a asi tomu dáme ještě jeden cyklus a pak nás do toho CAR rovnou objednám. Budeme mít přes léto čas a prostor to řešit, tak ať když tak na podzim můžeme rovnou skočit do IVF :andel: mám nějak pocit, že není čas ztrácet čas :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8627
22.4.25 21:08

@Ladyanyz Ty brďo, to je změna. Třeba ten druhý cyklus progesteron zafunguje. ;)
A jak vlastně tobě dopadl odběr na progesteron a jaký a kolik bereš? Nějak jsem to nepostřehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
22.4.25 21:13

@Denise.H tak porad se kdyžtak do toho podzimu snažit budeme, ale kdyby chtěli ještě nějaké testy, tak ať nezaciname od nuly až na podzim.
Beru 200mg Gynprodyl, odběr mi Dr nedělala, když ho mám kvůli prodloužení LF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
22.4.25 21:13

Už jsem se bála, že tu v dubnu nepřibudou žádné další //. Tak mám radost z vás, kterým se zadařilo, a držím palce, ať doušci sílí! :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
22.4.25 21:23
@Ladyanyz píše: Více

No vidíš… a třeba se tam potkáme na postýlkách, ani o tom nebudeme vědět :lol: :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
22.4.25 21:24

@Wawulka tak si když tak domluvíme nějaké poznávací znamení :mrgreen: budu tam pak mrkat na všechny kolem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
22.4.25 21:35
@Ladyanyz píše: Více

Jakože třeba budeme mít každá s sebou rudou růži, jako to dřív bylo u rande naslepo? :lol: :kytka: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
22.4.25 21:39

@Wawulka Joo to zní krásně! :lol: :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie