Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1136
23.4.25 08:16

Ahoj, po delší době se zase ozývám, potřebovala jsem trochu detox. Ale poctivě vás tu všechny sleduji a držím moc moc palce. ☺️ S některými z vás to vypadá velmi nadějně, ani vás nezvládnu všechny označit.

Já jsem dneska 9DC a ovulace se snad vrátí do normálu a přijde 13DC, jak jsem zvyklá, takže bychom mohly být s @Wawulka parťačky pro tento cyklus. 😁

Jinak já jsem taky z jihu Čech a rodit případně budu v Jindřichově Hradci. ☺️

2DC jsem byla na HP a v pátek mě sestřička objednala na sono a další odběr krve, tak jsem zvědavá. Rovnou tam prý probereme výsledky toho HP. Pak mě čeká ještě krev 21DC. Přijdu si jak jehelníček. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katcza
23.4.25 08:19

Ahoj holky.. předtím nikdo nic nepsal tak nevím no :,( nicméně co myslíte tento test? Já si myslím, že už to je hezký duch.. na to, že to je stále před menstruací.. dva dny zpět mě fakt hodně bolelo bříško a včera mi přišlo, že na testu úplně bílo.. ale pak to přestalo a teď vylezl podle mě už docela fajn doušek.. 8o

• Citovat
  • Upravit
1389
23.4.25 08:19

😃 tak u mě se zázrak nekoná, na testu zas nic…takže nevím, co to včera zas bylo 😃 každopádně teprve 8 DPO, tak ještě je naděje 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
23.4.25 08:22

@Katcza a kolik jsi dpo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
23.4.25 08:23

@Majdalenka02 určitě má jen zvrácený smysl pro humor, dneska se schoval a později zase vyleze v plné parádě :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katcza
23.4.25 08:28

@Ladyanyz to já právě přesně nevím.. před dvěma týdny v pondělí jsem měla folikul 20mm dle doktorky a doporučila sex ve středu a v pátek, že údajně by mohla být ovulace ve čtvrtek, ale že to samozřejmě není 100 pro, já si teploty ani testy nedělám.. ani u malé jsem to nedělala.. u té jsem měla viditelnějšího ducha hruba dva dny před ms a tu jsem měla tak co 30dní.. teď to mám kdoví jak.. poslední cyklus byl dokonce 40dní a kdoví jestli s ovulací spíš bez.. a poslední ms jsem měla 28.3… takže si říkám, že pořád je ještě čas na to doufat, že z toho něco bude.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
378
23.4.25 08:30

@Wawulka Já jsem pořád napřed, už 4DPO. Měli jsme teď přes svátky pauzu a pokud se nestal zázrak, tak příští měsíc další IUI, tentokrát teda s kombem Clostilbegyt - Ovitrelle - Urogestan.. Tak pak dej vědět, jak to vypadá, ať můžeme držet palce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
23.4.25 08:35

@Katcza ze by tedy podle doktorky byla ovulace 10.? Takže dnes jsi cca 13dpo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576
23.4.25 08:41
@Sisi 14 píše: Více

Oni kluci jsou fakt větší. Vždy jsem chtěla velikou rodinu. A tím jak jsou kluci samostatný hlavně ten nejstarší tak mi nějak to miminko chybí. Malé je pět letos šest a tak nějak mě pořád ještě potřebuje a dělá vše se mnou ale to je tak vše. A on si člověk řekne 4 děti ale ono se to dá mohu fakt říct že nezlobí tak jak to slýchám u ostatních pomáhají mi prostě vše. Když jsem nemocná dokonce mi udělají čaj nebo housku prostě mi pomáhají víc jak chlap :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
23.4.25 08:42
@Katcza píše: Více

Něco málo vidím… ale pokud jsi 13DPO, tak je to za mě poměrně slabé :nevim:
Snad se ale pletu a to „něco“ bude sílit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
23.4.25 08:44

@nikca025 Paráda! Tak bud udržet palce, ať přijde, tak jak má :kytka:
Dej pak vědět! ;)
Jinak ano, kolikrát si člověk připadá u všech těch vyšetření jako pokusný králíček :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katcza
23.4.25 08:46

@Ladyanyz nejspíš.. ale i ona řekla, že to neví 100pro.. měla jsem dva folikuly, jeden 20mm a druhý 16 myslím říkala.. progesteron jsem měla nasadit až od pondělí 14.

• Citovat
  • Upravit
Katcza
23.4.25 08:48

@Wawulka moc děkuji :kytka: tak nikdo neví kolik přesně jsem.. obecně já nikdy netestovala takhle brzy před ms.. kdybych to fakt měla brát podle svého cyklu a jak to bylo s malou tak mám ještě třeba 5 dní čas na nějaké silnější čárky.. ale taky se třeba pletu a bude to biochemko což by nebyla novinka no..

• Citovat
  • Upravit
1426
@TimaLi píše: Více

Co ty víš, třeba tam zrovna ten zázrak bude :kytka:
A kdyžtak to s tím superkombem příští měsíc musí vyjít! :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376

@Katcza zkus test zítra a uvidíš jak zesílí 😊 a včera tam vážně nebyl ani malý duch? A kdy mas progesteron vysadit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí