Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, po delší době se zase ozývám, potřebovala jsem trochu detox. Ale poctivě vás tu všechny sleduji a držím moc moc palce. ☺️ S některými z vás to vypadá velmi nadějně, ani vás nezvládnu všechny označit.
Já jsem dneska 9DC a ovulace se snad vrátí do normálu a přijde 13DC, jak jsem zvyklá, takže bychom mohly být s @Wawulka parťačky pro tento cyklus. 😁
Jinak já jsem taky z jihu Čech a rodit případně budu v Jindřichově Hradci. ☺️
2DC jsem byla na HP a v pátek mě sestřička objednala na sono a další odběr krve, tak jsem zvědavá. Rovnou tam prý probereme výsledky toho HP. Pak mě čeká ještě krev 21DC. Přijdu si jak jehelníček. 😁
Ahoj holky.. předtím nikdo nic nepsal tak nevím no
nicméně co myslíte tento test? Já si myslím, že už to je hezký duch.. na to, že to je stále před menstruací.. dva dny zpět mě fakt hodně bolelo bříško a včera mi přišlo, že na testu úplně bílo.. ale pak to přestalo a teď vylezl podle mě už docela fajn doušek.. ![]()
😃 tak u mě se zázrak nekoná, na testu zas nic…takže nevím, co to včera zas bylo 😃 každopádně teprve 8 DPO, tak ještě je naděje 😃
@Majdalenka02 určitě má jen zvrácený smysl pro humor, dneska se schoval a později zase vyleze v plné parádě
![]()
@Ladyanyz to já právě přesně nevím.. před dvěma týdny v pondělí jsem měla folikul 20mm dle doktorky a doporučila sex ve středu a v pátek, že údajně by mohla být ovulace ve čtvrtek, ale že to samozřejmě není 100 pro, já si teploty ani testy nedělám.. ani u malé jsem to nedělala.. u té jsem měla viditelnějšího ducha hruba dva dny před ms a tu jsem měla tak co 30dní.. teď to mám kdoví jak.. poslední cyklus byl dokonce 40dní a kdoví jestli s ovulací spíš bez.. a poslední ms jsem měla 28.3… takže si říkám, že pořád je ještě čas na to doufat, že z toho něco bude.. ![]()
@Wawulka Já jsem pořád napřed, už 4DPO. Měli jsme teď přes svátky pauzu a pokud se nestal zázrak, tak příští měsíc další IUI, tentokrát teda s kombem Clostilbegyt - Ovitrelle - Urogestan.. Tak pak dej vědět, jak to vypadá, ať můžeme držet palce. ![]()
@Katcza ze by tedy podle doktorky byla ovulace 10.? Takže dnes jsi cca 13dpo.
@Sisi 14 píše: Více
Oni kluci jsou fakt větší. Vždy jsem chtěla velikou rodinu. A tím jak jsou kluci samostatný hlavně ten nejstarší tak mi nějak to miminko chybí. Malé je pět letos šest a tak nějak mě pořád ještě potřebuje a dělá vše se mnou ale to je tak vše. A on si člověk řekne 4 děti ale ono se to dá mohu fakt říct že nezlobí tak jak to slýchám u ostatních pomáhají mi prostě vše. Když jsem nemocná dokonce mi udělají čaj nebo housku prostě mi pomáhají víc jak chlap ![]()
@Katcza píše: Více
Něco málo vidím… ale pokud jsi 13DPO, tak je to za mě poměrně slabé ![]()
Snad se ale pletu a to „něco“ bude sílit ![]()
@nikca025 Paráda! Tak bud udržet palce, ať přijde, tak jak má ![]()
Dej pak vědět! ![]()
Jinak ano, kolikrát si člověk připadá u všech těch vyšetření jako pokusný králíček
![]()
@Ladyanyz nejspíš.. ale i ona řekla, že to neví 100pro.. měla jsem dva folikuly, jeden 20mm a druhý 16 myslím říkala.. progesteron jsem měla nasadit až od pondělí 14.
@Wawulka moc děkuji
tak nikdo neví kolik přesně jsem.. obecně já nikdy netestovala takhle brzy před ms.. kdybych to fakt měla brát podle svého cyklu a jak to bylo s malou tak mám ještě třeba 5 dní čas na nějaké silnější čárky.. ale taky se třeba pletu a bude to biochemko což by nebyla novinka no..
@TimaLi píše: Více
Co ty víš, třeba tam zrovna ten zázrak bude ![]()
A kdyžtak to s tím superkombem příští měsíc musí vyjít!
![]()
@Katcza zkus test zítra a uvidíš jak zesílí 😊 a včera tam vážně nebyl ani malý duch? A kdy mas progesteron vysadit?