Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zaret Já se přiznám, že pár stránek mi uteklo a nedocetla jsem
![]()
Teď je nějak méně času v prosinci jsem dokonce zpětné přečetla celé snazilky 2024 ![]()
Ale jako, už si to bez vás nedokážu představit, to je velký špatný ![]()
Tak prubnu zítra asi mammu a maxe nechám kdybych náhodou tam něco bylo😁
Díky holky❤️
@zaret jj, poprvé akorát když nové otevřeli porodnici a pak ještě 2×, je tam úžasný primář (naposledy, když js3m rodila, tak byl ještě řadový dr., ale je fakt super), chytla js3m ho před 3.porodem a pak u čtvrtého měl zrovna službu, tak to byla fakt sranda. A i super porodní asistentky. Sestřičky na 6N jak která, ale většinou super. A já šla posledně domu po 48 hodinách a nebyl by ani problém dřív.
@Sisi 14 píše: Více
No nejstarší jezdí každý víkend k moji mamce a nebo kdyz maji volno prazdniny je furt tam nevadi mi to ma tam kamaradi a jezdial sem tam s nim od mala je tam zvykly ale je mi tu smutno po nem. No ale jednou si zvyknout budu muset, Ale nedokazu si to predstavit. ![]()
Tak konečně na Mamatestu něco je 😅 11/13DPO. Ale je to ten třetí vzorek, nechala jsem si ho při pokojové teplotě. Nevím jestli to taky může mít trochu vliv ![]()
@Barbu.Au je krásný. Nestíhám docitat diskuzi, snad se vybarvuje a vybarvi se zítra už pořádně ![]()
My dnes byli na roční kontrole s nejmladší, tak sestra už se ptala, jestli náhodou nečekame, že teď už vypadám jinak. Tak další test už kupovat nebudu
a nakonec stejně nic neovlivním, byt nemám žádný příznaky a to mne trochu znervozuje
@Briza5 Děkuji, jako je to slabota na 13DPO, ale snažím se být optimistická, že hlavní je, že sílí 🤭
To je ta sestra jak řekla, že to nevypadá na nic? To pořád mění potvora ![]()
@Wawulka píše: Více
Já to poznám tak den před peakem, ze začne sílit. A ten můj hlen si dělá co chce
. Ale mám zase (už druhý cyklus) pleť samý beďar, takže se blíží
.
@Barbu.Au To je vtipný, já je měla taky rozečtené (ty z roku 2024), ale teď mi to tady zabere dost času, tak už tam nechodím
![]()
Mám to stejně..byl by to úplně divný den, kdybych sem nešla ![]()
A čárky super! Držím stále palce ![]()
Já mám podezření že moje kolegyně je (podruhé) těhotná z náznaků
. Ne že bych jí to nepřála, přeju to všem. Ale říkám si, kde je spravedlnost, je o 10 let starší než já
. A já se tu tím furt soužím
. A rozhodla jsem se, že o tom už nebudu mluvit kromě manžela a vás s nikým. Mamka mi na to totiž řekla, že to tak mělo být. Když jsem si postěžovala. To mě zdrblo ještě víc. Jak mělo to tak být? Jakože to má být tak, že já dítě mít nebudu a moje o 10 let starší kolegyně co si ho vůbec nezaslouží (o tom už by byla jiná debata) ano? Takže už nikomu ani slovo.
Příspěvek upraven 23.04.25 v 11:24
Holky a co založit nějakou skupinku na fb jen pro nás ať už s dětmi nebo bez prostě naše skupinka? ![]()