Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bonsaj493 A jakých náznaků sis všimla? ![]()
Tobě už to musí taky už klapnout, třeba se teď umoudří ovulace a přijde dřív a nebo pak ta návštěva manžela bude superúspěšná
![]()
Ježiš a ještě čtu o té mamce..to by mě teda taky hodně zamrzelo, drž se!
@bonsaj493 ja to taky nikomu nerikam, nedavam to furt resit nase problemy s tehotnenim
rekla jsem to nasim a pak jsme se furt museli zodpovidat kde jsou deti, takze ted se vsude prezentujeme jakoze deti zatim nechceme, je to jednodussi ![]()
Jo a jinak mne stihla kolegyne otehotnet a porodit a ja furt nic, a nezbylo mi nez se na ni usmivat ![]()
A nevim co znamena ze by to tak melo byt, to jako nechce vnoucata nebo co ![]()
@Mojzi Moje kamarádka za tu dobu, co se snažíme o druhé, stihla splodit a porodit další dvě
![]()
Proto je tahle skupina super, clovek si tu vyleje srdicko a pak se muze ve svym zivote dal tvarit jak je vsechno zality sluncem ![]()
@MaláElfí to je taky dobry, to cloveku taky moc neprida ![]()
A pritom to ostatnim uprimne preju, ale co ja, kdy prijde rada na me ![]()
@Mojzi Jo no, s tou už o tom taky nemluvím, protože jsem i od ní kdysi slyšela, že se na to moc upínám, tak to nejde
Ale já věřím, že ty naše dušičky tam na nás čekají a až přijde správná chvíle, tak přijdou
![]()
@MaláElfí no jasne, kdyz se na to prestanes upinat, tak to zazracne vyresi vsechny problemy na svete
![]()
Dobře tak něco vymyslime a mám ji udělat nebo někdo vytvoří? A vymyslete název
![]()
@bonsaj493 A to jsme fakt super skupina tady, v jiných bys určitě slyšela něco podobného. S mamkou mi to mrzí, asi to spíš myslí, že až nastane správná chvíle, miminko přijde. Moje mamka taky říkala celý naše snažení, že na to moc myslím a dávala mi konkrétní typy lidí, co přestali myslet a zadařilo se
Nějak to už od nich beru, neví čím si procházíme, tak už jsem si zvykla. A nebo mám blbej den a totálně mi to naštve nebo rozesmutní. S kolegyní to chápu, moje kolegyně měla první dítě ve 30, 3 roky na rodičáku, pak chtěla minimálně rok pracovat a pak oznámila těhotenství s druhým. Vážila jednou tolik co já. Tak ne že bych jí to nepřála a tenkrát jsem ani nevěděla jaká ta moje cesta za miminkem bude, ale zpětně mi to taky přišlo nespravedlivé.
Ale věřím že miminko si k tobě cestu najde. Spousta mých kamarádek a známých se snažily rok a pak bum a bylo to tak. Věřím že u tebe to bude rychlejší ![]()
@bonsaj493 jojo, moje známá otěhotněla asi půl roku po porodu, neplánovaně, tak řešila, že si to nechá vzít a tak, nakonec má dnes krásné holčičky. Další známá šla na potrat, protože taky neplánovaně a po chvilce otěhotněla znovu a další dobrovolný potrat… (to mi přijde jako strašná nezodpovědnost, že se ani po tom nechránili) s tím už na gyndě byl problém, protože to bylo po krátké době, tak si to zařídila v jiné nemocnici….
nespravedlivé.