Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ladyanyz Třeba nakonec bude ta fb skupinka s dětmi nebo bez ![]()
Já už vás beru fakt jako kamarádky, ráno si říkám co asi děláte, co. u vás nového ![]()
@zizalka24cz já si to zatím neumím představit tím že malý nás ještě pořád potřebuje a ještě dlouho bude ale je mi jasný že ačkoli si občas říkám už aby byl samostatnější tak to pak jednou obrečím až půjde z domu 😁 🙈
Mně se o vás dneska i zdálo
Nevím už co přesně, ale jak jsem se vzbudila, tak jsem si říkala, že už jsem asi blázen a měla bych sem chodit možná míň, ale to se mi zase nechce
![]()
@zaret Mě se jednou taky zdálo ![]()
Pak by ti uteklo 30 stránek denně ![]()
@zaret 🤣 Jo… Mně se o vašich čárkách zdá víc než o mých🤣
A kolikrát přemýšlím, jestli jsme se někdo už v reálu potkaly a nevíme o tom… Nebo jestli tady třeba nemám někoho koho znám🙈 🤣
@Barbu.Au No právě
Teď jsme měli jeden víkend návštěvu, tak jsem moc nekoukala a nestíhala jsem to pak vůbec ![]()
Ale všechno mě to zajímá, takže to chci vždycky poctivě dočíst, aby mi náhodou něco neuteklo ![]()
@Téra10 To je fakt, asi se mi taky zdá o vašich čárkách víc než o mých
![]()
Taky si říkám, jestli jsme se třeba někde už nepotkaly a jestli když nějaká holka, co potkám kouká do mobilu, tak nepíše sem
Ale naštěstí to mě napadlo tak jednou, tak si říkám, že snad takový blázen nebudu ![]()
@Barbu.Au Já se upřímně už skoro bojím sem nechodit, protože bych to pak už nikdy nedočetla 🤣
A ten Max vypadá pěkně si myslím ☺️ Těším se na další ![]()
Holky, vy co testujete maxem… Kdy to má smysl? Kdy jste na něm něco viděly?
Zítra jsem 10DPO, tak to asi max moc smysl nemá že… To bude mamma lepší
@Téra10 Max se chytá od 10-12 dpo, Mamatest 8-10 dpo. Samozřejmě jsou i výjimky.
@Téra10 Já si myslím že tam něco být může, minulé těhu jsem měla krásný čárky od 11dpo, tak si myslím že 10 by tam taky byla. Ale záleží na tom HCG. Pokud si pamatuji, tak Myselfandme měla v krvi 209 jednotek a na Maxovi skoro nic.
Pořád je to jenž moči a může ji ovlivnit kde co ![]()
Příspěvek upraven 23.04.25 v 10:50
@Téra10 to záleží, já na něm měla malého ducha už 8dpo, 9dpo byl už krasne viditelný 😁
Na foto je ten 9dpo
Příspěvek upraven 23.04.25 v 10:51