Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ladyanyz Na růžových aspoň něco uvidíme a možná přihodím Maxe jako bonus 😂
Já myslela, že župánek
No se divím, že manžel není v hasičským furt 🤣
No kdo ví jestli, doufám že se teď pořádně zavrtá, aby se nějaký cvičení protáhlo na hodně dlouho 🤣 Pak se mnou možná budou cvičit dva prckové ![]()
Co používáš na vlasy? Takový pěkný, já je mám jak dráty do betonu
Už aby měl manžel prémie, to vždy chodím ke kadeřnici 🤣
Jinak dnes jsem se něčeho lekla a manžel říká, nejsi ty těhotná? 🤣
@Ladyanyz No to já vím, všechno čtu, i když mi to zabere půlku dne
A změnu schvaluju, mám vlasy dlouhé, ale takovouhle radikální změnu jsem asi dvakrát za život udělala taky a občas ta změna fakt osvěží ☺️ A stejně to zase doroste ![]()
@Ladyanyz Je super mít plán a pak věřím, že to vyjde i samo❤️
Ale je super, jak si tady fotíte ty vlasy, si pak říkám, že vypadáte úplně jinak než si vás představuju🤣 🤣
Holky, vy co užíváte myo inositol… Změnil vám pms?
Jako předpokládám, že to dokáže když umí hýbat s ovulací, ale jestli někdo zaznamenal změny. Vůbec to své tělo nepoznavám🙈 prsa skoro nebolí a když, tak tak nějak divně, za to v podbřišku občas píchne jak kdyby ms měla přijít každou chvilinku. Přitom má ještě pár dní čas…
@Téra10 Ta podivná prsa a to občasné pichnutí nebo menší tlak u mě znamenal dušík na testu. PMS bylo oproti tomu o dost výraznější. ![]()
@Téra10 Taky me hned napadlo, jestli to neznamená něco jiného než PMS
![]()
Jinak ja mela minulý cyklus myoinositol jenom asi pul cyklu a nepravidelně, tak moc neporadím 🙈
@Anonymní píše: Více
Jediná z jihu ne. Jednou budu rodit v Českých Budějovicích ![]()
@Téra10 jo to si taky říkám, jak si někoho představuju a pak dají fotku jen vlasů a úplně něco jinýho ![]()
@Barbu.Au kdyby chodil v hasičským porad, tak nevím jak by to dopadlo
![]()
Určitě se zavrtává
abys nemusela cvičit ![]()
Používám už asi rok produkty od Arsova v kombinaci se šampuky od Medarka 😊 a na konecky oleje a občas krém na vlasy od Havlíka. Plus termoochranu. Ale jak je melíruji a žehlím, tak dostávají dost zabrat a bez toho by asi neprezily ![]()
Takže manžel už to vycítil jo?😁 a kde je test?😍
@MaláElfí Jj přesně, jsou to jen vlasy 😁 a když tak už to proste nikdy neudělám
![]()
Holky, jste tu některá těsně před ovulací? ![]()
Včera jsem byla v CARu a vypadá to na ovu v pátek nebo sobotu (ještě jdu zítra na kontrolní UTZ, aby se přesně naplánovalo IUI)
Tak jestli mám pro tentokrát nějakou parťačku? ![]()