Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barbu.Au legrace samozřejmě 😁 hlavně od ms začínám cvičit tu jógu a občas jsem ráda, že aspoň na tu si chvilku najdu, takže bůhví jak to cvičení byde pokračovat ![]()
@Denise.H moc dekuji za odpoved. Ja si to prave taky rikala, ze to vypada podobne jak ty vase grafy (az teda na to, ze mam nejak celkove nizke teploty), ale zaskocil me ten vcerejsi propad zase
tak jsem chtela znat nazor nekoho zkusenejsiho. Jako merit budu urcite dal, docela me to zacalo bavit. Je to zajimavy zpusob poznavani sveho tela
tak uvidime, co se vyklube dalsi dny.
@Katy159 Ten propad tam někdo mívá běžně, potom se křivka zase zvedá. Může to značit těhotenství společně s třífázovou křivkou a nebo taky ne. Záleží, co bude u tebe obvyklé.
Já byla v Alzaboxu pro testy a samozřejmě jsem jeden musela udělat…ani nevím proč 🙈 😃 jsem nejspíš teprve 7dpo… a samozřejmě tam zas je duch 😃 jestli tam zítra ráno zas nebude nic, tak už fakt nevím 😃 t pro mě jsou ty test fakt nebezpečný 😃
@Majdalenka02 a třeba tam zítra bude silnější 😍
taky jsem tam minulý měsíc něco pidi měla už 7dpo a trochu to sílilo
ale u tebe ať sílí poradne!🙏🏻
Příspěvek upraven 22.04.25 v 17:44
@Katy159 Máš je trochu nižší, ale některé ženy prostě přirozeně mají nižší bazální teploty. Důležitý je vzestup po ovu, což máš a teď aby se teplota držela hezky nad čarou s lf nejméně 10 dní.
@Barbu.Au no to teda jo, holky! 😃 😃 Ještě mě tu někdo „chválil“, jak si nekupuju testy dopředu. Zvládám to ale docela s přehledem i později. 😃 😃
@Ladyanyz děkuju ❤️ doufám, že tady zase nebudu následujících 5 dní plašit 😃
Foto tady, ale nejspíš to vidět nepůjde 😃 každopádně mě připadá reálně i růžový 😃
@Majdalenka02 jakmile jsou testy, tak to jede
taky se přiznám, že jsem ještě odpoledne udělala poslední Mamatest ![]()
Pro tve vlastní dobro doufám, že tu plašit nebudeš 🙏🏻 ale jestli ti to pomůže, tak určitě klidně plaš
![]()
Holky ten aspirin je hodně zajimavy, četla jsem na něj i nějakou studii. Asi si ho taky dam. Stejne jsem mela riziko preeklampsie ![]()