Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nebojíte se s fb skupinkou, že budete jedna druhou nakonec znát? ![]()
@bonsaj493 Tak to ti máma řekla to samé, co mne kdysi ta moje. Že to má nějaký důvod, proč se doteď nepodařilo a že to má tak být. A až bude ten čas, tak to prostě přijde a ani nebudu vědět jak. ![]()
Jako ono to něco do sebe má, ale náladu mi to teda taky nevylepšilo.
![]()
Ale je teda fakt, že mi ty těhotný kolem mne nevadí a ani nevadily, i když nám to nešlo. Říkala jsem si, že mě tím těhotenstvím třeba nakazí a flusnou na mě pár jednotek hcg. Vím, je to kravina…ale… ![]()
Holky ja bych nam to tak prala, stromy rozkvetlé, vsichni ví, ze mají plodit, tak snad dojde i na nas ♥️ moc bych nam to přála a bylo by hezké postupne mít pozitivní testy a zdrava mimča 😍
@Ladyanyz Tak já si nemyslím, že by tu byl někdo známý, ale nevím jak to máte vy ![]()
@Ladyanyz Když ona ta anonymita má něco do sebe v tom smyslu, že jinak bychom třeba nebyly tak otevřené o všem a už by to bylo jiné než tady…
@Barbu.Au Mě už to napadlo, že svět je malej a pak najednou zjistíme, že se známe, ale zase jsme tak různě rozeseté po ČR, že si myslím, že ta pravděpodobnost je malá
A i kdyby, mě to neva ![]()
@Barbu.Au Zajímá mě ten Hagrid v ženské podobě a Dalmatatinka nebo co jsi to psala.
Hele a kdybys vypadala úplně jinak, fakt je mi to šumák. ![]()
@Mojzi Mamka to myslela nějak takhle:
@MaláElfí píše: Více
Ale stejně mě to naštvalo 🤣. Moje mamka není moc pro děti, ona ani nás nechtěla, nebyli jsme plánování. Sice nás s bráchou má ráda a máme skvělý vztah, ale stejně si myslím, že má za to, že jsem ji zkazila život
. A má strach, abych neměla podobný pocit, si myslim. Ale nevidí už to, že já jsem starší než ona když měla mě a že jsem na to po všech stránkách připravena a počítám s tím.
@MaláElfí píše: Více
Mě by to taky nevadilo
. Píšu si s jednou holcinou na fb ze snažení 2024 (ji se už podařilo) a je to fajn
.
Na fb jdou aspon posilat gify, tady je clovek omezenej na svuj telefon a 12 emimino smajliku z roku 1999 ![]()
@bonsaj493 aha, tak to je zajimava dynamika. Tim padem asi ani moc neumi pochopit jak moc si to prejes ![]()
@Denise.H Ty si pamatuješ věcí
Ale to tvrdila babička s tou Dalmatinkou, já si nikdy nepřipadala nějak exoticky ![]()
Jinak mě by to úplně nevadilo, moc společenský člověk nejsem, tak nemám moc kamarádů a známých, tak pochybuji, že by tu někdo byl
Navic už toho víme tolik jedná na druhou, že to co jsem tu vyblila by mi nevadilo 😅
A zatím jsem nepostřehla jestli je tady někdo z Plzeňského kraje ![]()
@Barbu.Au @Denise.H jo, to je ona. Ale koukala jsem do kalendáře, že mi to říkala den před prvním testem, který byl ještě negativní, takže 8dpo. Asi má taky nějakou hranici, od které to hcg detekuje 🤣