Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MyselfAndMe já vim no 😕 jen se ptám.
Nemyslím, ze by te vyrazili, ale spis si myslím, ze tam nic nepoznají, ze je ještě brzy
@MyselfAndMe to je mi moc líto ![]()
Myslím, že tě nevyhodí, ale taky se přikláním k tomu, že tam nic neuvidí.
@MyselfAndMe myslím, že nevyrazí, ale nic asi neuvidí..
Já byla na gyn. cca v 5-6 TT ( riziková práce) a moje gyn. se tehdy divila proč se objednávám tak brzo, že nic neuvidí.. Nakonec tedy viděla, ale byla jsem dále
Mne kdysi i moje gynekolozka říkala, ze dokud nevidí srdíčko, tak nemůže mimidelozni vyloučit. Ze se u mimodelozniho může normálně tvořit v děloze pseudováček.
Taky jsem musela na potvrzení brzy kvůli práci a neschopence
@MyselfAndMe to je mrzí, že HCG neroste
drž se ![]()
Já jsem 12 DPO/14 po ovitrelle a test nesili. Stále jen lovim duchy a dnes už by měl být silnější
takže taky nic ![]()
@MyselfAndMe a vyrazit by že neměli, ošetřit tě musí. Ale s takto nízkým HCG a takto brzy na 99% nic neuvidí. Na Utz je prý vidět až při HCG 1000 a výš 🙈 ale těžko říct, jak už mají výkonné Utz a jak v něm umí daný lékař číst ![]()
@bacova.mi píše: Více
Nakonec jsem se rozhodla, že nikam nepůjdu. Pár dnů to ještě vydrží.
Jinak dle nějakých výzkumů se ukazuje, že pokud nestoupá HCG alespoň 1,9× za 48h, tak je šance na úspěšný těhotenství cca 8%
@MyselfAndMe taky jsem to tak četla
chjo, to je k vzteku
vypadalo to tak na nadějný měsíc
@bacova.mi píše: Více
To jo.
Moje bilance za 6 měsíců jsou 2 biochemka. To teda nic moc.
Ale aspoň vím, že můžeme počít přirozeně. Snad to nebyla jen nějaká náhoda.
@MyselfAndMe moc me to mrzi. Ale vlastne je super, ze to jde prirozene. Urcite to vyjde zase a snad uz s dobrym koncem
ma bilance taky nebyla nic moc (11 mesicu a jeden SP, jedno ZT s revizi a jedno biochemko) a bum, 12.mesic snazeni se podarilo zase a uz uspesne
budu na tebe myslet, na vas vsechny. Drzte se ![]()
@MyselfAndMe moc me to mrzi
Budes zkouset tu iui? To by mohla byt podle me cesta, urcite by ti dali utros na udrzeni, coz by mohlo pomoct.
@bambula89 píše: Více
Asi to zkusíme přirozeně, když to evidentně jde. A svoji gyndařce si řeknu o něco na podporu.
Nedělám si planý naděje, podle mě je to u mě jasný, ale našla jsem i takovéto příspěvky, kdy HCG roste jinak, než je stsndard a nakonec je to ok. Možná paní patřila do oněch 8%.
@MyselfAndMe zapomnela jsem napsat, ze u toho ctvrteho (povedeneho) tehotenstvi jsem mela hned od zjisteni utrogestan v kombinaci s clexanem na redeni krve (na prvni trimestr). Moje gyndarka rika, ze maji dobrou zkusenost, ze to pomaha tahle kombinace. Jako nevim, zda to tim bylo (mozna uz to bylo proste jen to spravne vajicko a spermie), ale udrzelo se. Tak se na to muzes taky zkusit poptat. ![]()