Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ladyanyz píše: Více
Přesně!
Mám pocit, ze snídaně už není třeba ![]()
Jinak jsem tu kašičku už prubla a jak říkáš, to roztekani nic moc, ale hlavně ta pachuť při polknuti 😅
Naštěstí rychle zmizí… ale byla jsem rada, ze jsem to mohla po té půl hodině spláchnout ![]()
@Talllya píše: Více
To vyznělo jako bys konečně přišla na to, kdo je vrah 😂 😂 😂
Ano, jsem na Instagramu a netajim se tím
mám tam profil, kde sdílím svou cestu ![]()
@Ladyanyz
Joo to nevím co budu dělat jako těhotná🤣 třeba se stane zázrak a nic mi vadit nebude🙈 🤣
LF mám 10-11 dní
@TIv29 tuhle čárku vidím i já 💪 👍 ❤️ 😁 a to kolikrát fakt netuším, kde tam ty čárky a duchy ty holky hledají 🙈 🤣
@Téra10 tak s tou LF jsme na tom stejně - 12 den od pozitivního OT se hned brzy ráno dostaví MS, takže odhaduji těch 10 dní LF ( já na sobě ovulaci nepoznám 🤣)
Jsem zvědavá jestli se bude konat Silvetrovský zázrak. Můj nedokonalý graf, kdy se prostě nedá měřit (jinak většina měřená jen po cca 3 hodinach spánku).
Chvíli jsem si myslela, že bude anovulák. Ale dnes 11DPO čárka na Maxovi ![]()
Tak jsem zvědavá jak dál, po předchozích zkušenostech stojím nohama na zemi. Ale nečekala jsem úspěch při druhém cyklu snažení. Ale opět Conceive Gel nezklamal jako v předchozích těhotenstvích. ![]()
@Wawulka dneska mi to taky přišlo o trochu horší než včera, ale dá se to přežít 😁 rychle jsem běžela si ji ráno vzít a pak mi došlo, ze nevím, jestli je dobre si hned čistit zuby, asi ne co? Zítra to udělám naopak 🤣
A tedy dat si kávu až za 30 minut je pro mě takhle ráno taky trest 🤭
@Téra10 tak třeba už to horší nebude než to mas teď 😁
Mám to úplně stejne, taky 10-11 dní 😏 zkoušela jsem brát B6 a minuly cyklus se mi protáhla na 13 dní, ale byla to první ms po potratu, tak se zatím neraduji a uvidím jak to bude teď. Zatím mi nechce přijít ani ovulace 🤷🏼♀️ 😅
@Ladyanyz děkuji
Ducha jsem měla už 9DPO, ale na testu z Aliexpressu ![]()
Neodolala jsem, byl to balík 50 ovu a 50 těhu testů. Ty těhu podle mě byly spolehlivé i před lety u dcery.
Ale teď jsem tomu nevěřila. No a Max to potvrdil.
A ten gel jsem koupila 4 aplikátory a vyzkoušený jen jeden ![]()
@bacova.mi Faaakt? A prozradíš mi Nick? Si tě tam taky kliknu ![]()
@Ladyanyz píše: Více
Já si je hned necistila 😅
Vyběhla jsem z postele… vzala si ji a ještě jsem zalezla pod perinu, aby mě tyhle běžné činnosti moc nelakaly ![]()