Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3972
11.1.25 13:26
@MyselfAndMe píše: Více

To máš pravdu, je dobře, že to tak bereš! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
11.1.25 13:44
@MyselfAndMe píše: Více

Posílám obětí :hug: a přesně jak píšeš, realisticky, čím dřív se s tím hlava smíří - tím dřív přijde ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
11.1.25 14:23
@Ladyanyz píše: Více

IUI… prave z něho se tehotenstvi i povedlo… poprvé vůbec…
A dovolená… my už byli na tolika a nic :nevim:
Ikdyz mám pocit, ze se do dovolených standardně trefuju s menstruaci :lol:
Vždycky se pak děsím toho, aby mi někde v moři žralok neukousnul zadek :lol:
Nikdo mi nevysvetli, ze tohle necítí :lol:

A mas pravdu… ananas pry takhle funguje 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
11.1.25 14:31

@Wawulka nás dovolená čeká až ke konci července, tak snad nebudu muset čekat tak dlouho :( 🤣 🤣. A ještě jedeme jenom na chatu na hory s mou mamkou a bráchou, to se vždy trochu vylučuje, přeci jen je to takový malý prostor, my na dovolených obecně máme sexu málo paradoxně 🤣. Buď právě není prostor, nebo jsme na to moc unavení ze všech těch zážitků 🤣 🤣.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
11.1.25 14:36
@bonsaj493 píše: Více

Hele máme to úplně stejně :lol: :lol: :lol:
Na dovolené vždy nejmíň sexu :lol: Člověk si říká, jak na to bude prostor a tak… a vždy naťapeme minimálně 20K kroků za den, večer přijdeme na pokoj, hodime se sprchu a jsme rádi, ze padneme do postele 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
11.1.25 14:42

@Wawulka přesně tak 🤣 🤣. A můj brácha vždy chce být s námi na pokoji, má nás rád oba, takže mu i chceme udělat radost (je o osm let mladší ode mě) 🤣 🤣. Doteď to nebyl důvod nějak hrotit, když spolu bydlíme, tak si to vynahradíme jindy :D. Letos tedy uvidíme. Podle mých propočtů s velkou nadsázkou mi tam právě ovulace cca vychází 🤣 🤣. Ale pevně doufám, že do července nebudeme muset čekat :D. Už chci jet na dovolenou těhotná, schválně jsme vybrali dovolenou v Česku a ne u moře, abych bez obav mohla jet i těhotná :). Akorát se modlím, abych opravdu netrpěla na nevolnosti, jsem totiž jediný řidič z rodiny na delší vzdálenosti a také máme úplně nové auto v kombíku, které plánujeme využít 🤣.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
11.1.25 14:47
@bonsaj493 píše: Více

Verim, ze do té doby se vám zadari a pojedeš na dovolenou už s bříškem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
11.1.25 14:56

@Wawulka tak to je ale úspěch, ze se zadarilo prave z iui ne? To je pozitivní zprava 😘
A třeba prave tato dovolená bude ta Osudová 😁 :srdce: a pokud jedete k moři, tak ty ananasy doporučuji 😅
Ale s těmi žraloky jsi mě pobavila 🤣 sice si nemyslím, ze bys byla v nebezpečí ale taky si myslím, ze to cítit musí, když prý fakt cítí kapku krve v ohromném množství vody 🤭
A jak píšeš, taky máme dost aktivní dovolené a pak jsme večer radi, ze jsme radi 🤣 ale na jaře stačil jeden sex na konci dovolené a bylo (ještě jeden byl na začátku, ale ten nebyl plodný) 🤭 i když to těhotenství nakonec stejne neklaplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
11.1.25 15:13

@Ladyanyz to ovoce je celkově u moře luxusní, od doby co jsme se vrátili v létě z Turecka, mi už ovoce tady tak nechutná 😭. Ty ananasy by to ale chtělo pobrat nejlépe do zásoby, co? 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
11.1.25 15:19

@Verule.Berule Já také ne… Dělám OT a měřím teplotu. Tak to počítám od prvního vzestupu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
11.1.25 15:23

@bonsaj493 viiid 🤍 je to proste nejlepší, nepotřebovala bych tam jist nic jiného než ovoce a krevety 😅 jako mango a ani ananas jsem tu zatím nekoupila tak jak chutná u moře 🥲 a to jsem zkoušela i letecky dovážený a proste ne 😅 navíc když jsme se tam bavili s jedním místním pánem, tak se dost divil jak velké ananasy se u nás prodávají 😅 ze to nemůže byt dobre a ani jedle, když je ten stred už drevity 😅
Koukala jsem, ze se daji objednat bedýnky z ovocem, třeba z Kanárů, ale nevím jestli zkusit, přeci jen ta cena je celkem vysoká a když ani to by nebylo ono 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
11.1.25 15:23

@Ladyanyz Jojo, já beru B6 druhý měsíc… Minulý se to protáhlo na 14 nebo 15, ale to bylo podle mě biochemko… A dnes jsem 7DPO a už mě bolí prsa a občas podbřišek, tak uvidíme na kolik to dotáhnu teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
11.1.25 18:29
@Ladyanyz píše: Více

No vidíš to… snažíme se jako bláznivý a ve výsledku opravdu stačí jen jeden “šťouch” 🤭

A s těmi žraloky 😅
Já vím, ze je to nesmysl… ale proste ten žampion to nemůže utemovat tak, aby něco necítili 🤣 😅

A s dovolenou to máme, koukám, všechny podobně 🤣 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
11.1.25 18:31

Holky, u nás v Budejcich par šílenců dováží úplně supr trupr ovoce přímo z Afriky… přímo od pěstitelů a je to teda pecka! Tak kouknete, jestli něco takového poblíž taky nemáte :wink:

Ale jako je fakt, ze když jsme byli v Mexiku, tak to byla proste TOP třída… snidala jsem jen ovoce a čerstvé stavy ❤️ proste to tam je o něčem jiném 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
11.1.25 19:37

@Wawulka je to tak 😅 jenže to bylo taky takový, ze jsme si rekli, ze to zkusíme a uvidíme, bylo mi to víceméně jedno 🤷🏼‍♀️ 😅 žádné testy, doplňky, nic 😁 Žampion 🤣 🤣 já z tebe nemůžu 🤭 😅 ale ano, taky si myslím, ze na žraloky je „žampion“ málo 🤣
Vážně? A kde v Budejcich to je k sehnání?😁

Jinak holky, musela jsem si aspoň v DM koupit mango džus 😅 🥲

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí