Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky prosím je tu některá po vyndání tělíska? Můžu se zeptat jakou jste měli první ms?
Já byla na vytažení tělíska 6.1 a Ms měla přijít až 18.1 ale přišla už 8.1 první dva dny jsem jen špinila 3 den nic a včera jsem začala krvácet zase trošku víc. Jsem ráda že přišla ms dřív o to dřív může být snažení ale spíš mě zaráží ta intenzita. Po dobu co jsem měla tělísko jsem na normálně měla ale ne tak silnou.
@Anastaria.mahan Ty jsi si měřila ph v pochvě, jo?
Jako slyšela jsem o tom před pár lety, ale nezkoušela jsem to.
A co jsi na to měla a jak tě to napadlo? Ptám se spíše ze zvědavosti. ![]()
@Vladuska36 mela jsem to dost podobne. Po vytazeni teliska prisla ms driv a byla silnejsi, ale jen ta jedna. Cyklus byl normalne stejne dlouhy a dalsi ms uz bezna.
@Katy159 no já před tělískem měla ms tak 4-5 dni pri tělísku jen 3-4 dny ale takovou slabou. Teď už to mám 5 den když to budu počítat s tím špiněním a stou jednodenní pauzou ale od včera to je docela silné.
@Natalilu 😁a jak dlouho se snažíte?
A podle fotky už o druhé?
@Vladuska36 já jsem dva dny po vyndání krvácela dva dny. Pak jsem si hlídala ovulaci, která přišla 17. den od toho krvácení
MS pak přišla 15 dpo trvala tři dny, první den hodně silná, druhý den slabší, třetí už skoro nic. Ovulace pak 20 DC. Další MS přišla opět 15 dpo, stejná intenzita a délka
.
@bonsaj493 tak sem zvědavá jak mi bude teď dlouho trvat a kdy přijde ovulace a uvidíme jak to snažení půjde
začala jsem pít stejný čaj jako před dcerou a začala jsem brát vitamíny
@Denise.H píše: Více
Merili mi to na gynde, mela jsem probleny jako pri mykoze ale neslo to vylecit. Pak se prave delaly testy na ph a osidleni bakteriema.
Lecba byla vlastne jen dieta a prave gel na ph
Ahoj holky
mohla bych poprosit o názor s grafem…pokud se bude držet teplota kdy mohla proběhnout ovulace? Včera jsem měla. prvnk den jak to říct
dole sucho a bílý výtok
ještě ke všemu jsem zase na sebe nestvana protože s mýma dlouhýma cyklama každý den měření 60 i více dní opět když se nejspíš dočkám ovu tak snažení na bodu mrazu
já se ze sebe fakt picnu uz ![]()
Jinak už od úterý jsem měla bolesti v podbřišku a hodně silný mokrý výtok a v pátek už se to břicho klidnilo ale cítila jsem tlak na pravé straně…takže naše poslední snažení v úterý
![]()
@Anastaria.mahan Aha, no není od věci tam párkrát za měsíc strčit laktobacily, aby se PH udrželo v normě, ale to asi děláš.
Já jednou držela protikvasinkovou dietu (asi myslíš tu) a zmizel mi úplně zánět močáku se kterým jsem se trápila opakovaně asi 2 roky a od té doby už je x let pokoj. ![]()