Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
12.1.25 09:31

Ahoj holky prosím je tu některá po vyndání tělíska? Můžu se zeptat jakou jste měli první ms?
Já byla na vytažení tělíska 6.1 a Ms měla přijít až 18.1 ale přišla už 8.1 první dva dny jsem jen špinila 3 den nic a včera jsem začala krvácet zase trošku víc. Jsem ráda že přišla ms dřív o to dřív může být snažení ale spíš mě zaráží ta intenzita. Po dobu co jsem měla tělísko jsem na normálně měla ale ne tak silnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
12.1.25 09:33

@Anastaria.mahan Ty jsi si měřila ph v pochvě, jo? :) Jako slyšela jsem o tom před pár lety, ale nezkoušela jsem to.

A co jsi na to měla a jak tě to napadlo? Ptám se spíše ze zvědavosti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
12.1.25 09:44

@Vladuska36 mela jsem to dost podobne. Po vytazeni teliska prisla ms driv a byla silnejsi, ale jen ta jedna. Cyklus byl normalne stejne dlouhy a dalsi ms uz bezna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
12.1.25 09:44
@Anonymní píše: Více

Hlásím 23… Pročpak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
12.1.25 09:47

:pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.1.25 09:54

@Katy159 no já před tělískem měla ms tak 4-5 dni pri tělísku jen 3-4 dny ale takovou slabou. Teď už to mám 5 den když to budu počítat s tím špiněním a stou jednodenní pauzou ale od včera to je docela silné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
12.1.25 09:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
12.1.25 10:05

@Natalilu 😁a jak dlouho se snažíte?
A podle fotky už o druhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
12.1.25 10:10

Mě bude v červenci 27 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
12.1.25 10:13

@Vladuska36 já jsem dva dny po vyndání krvácela dva dny. Pak jsem si hlídala ovulaci, která přišla 17. den od toho krvácení :) MS pak přišla 15 dpo trvala tři dny, první den hodně silná, druhý den slabší, třetí už skoro nic. Ovulace pak 20 DC. Další MS přišla opět 15 dpo, stejná intenzita a délka :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.1.25 10:18

@bonsaj493 tak sem zvědavá jak mi bude teď dlouho trvat a kdy přijde ovulace a uvidíme jak to snažení půjde :lol: začala jsem pít stejný čaj jako před dcerou a začala jsem brát vitamíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anastaria.mahan
12.1.25 10:19
@Denise.H píše: Více

Merili mi to na gynde, mela jsem probleny jako pri mykoze ale neslo to vylecit. Pak se prave delaly testy na ph a osidleni bakteriema.
Lecba byla vlastne jen dieta a prave gel na ph

• Citovat
  • Upravit
53
12.1.25 10:20

Ahoj holky :) mohla bych poprosit o názor s grafem…pokud se bude držet teplota kdy mohla proběhnout ovulace? Včera jsem měla. prvnk den jak to říct :think: dole sucho a bílý výtok :) ještě ke všemu jsem zase na sebe nestvana protože s mýma dlouhýma cyklama každý den měření 60 i více dní opět když se nejspíš dočkám ovu tak snažení na bodu mrazu :zed: :mrgreen: já se ze sebe fakt picnu uz :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
12.1.25 10:22

Jinak už od úterý jsem měla bolesti v podbřišku a hodně silný mokrý výtok a v pátek už se to břicho klidnilo ale cítila jsem tlak na pravé straně…takže naše poslední snažení v úterý :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
12.1.25 10:36

@Anastaria.mahan Aha, no není od věci tam párkrát za měsíc strčit laktobacily, aby se PH udrželo v normě, ale to asi děláš.
Já jednou držela protikvasinkovou dietu (asi myslíš tu) a zmizel mi úplně zánět močáku se kterým jsem se trápila opakovaně asi 2 roky a od té doby už je x let pokoj. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí