Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky a já konečně hlásím pozitivní ovulak!🤣 😍 bolí mě podbrisek, mám „mokro“ (pardon 😅)… a teď co s tím. Snažení proběhlo včera, pojistily byste to raději i dnes? Nebo nechat na zítra?
@Ladyanyz Určitě, třeba ti k tomu zahraje ta správná hudba jako v The Sims. ![]()
Ahojky, snad je to pozitivní ovu test
příznaky jsou. Mam radost i z tohoto, tak snad se zadari ![]()
Příspěvek upraven 12.01.25 v 19:23
@bonsaj493 Hlavně dle
záchodu, co si pamatuji. Tam to bylo jasný hned, když byly všechny toalety v domě na umytí. ![]()
@Ladyanyz Jj, bývala jsem herní maniak, ale to už je dávná historie. ![]()
Jinak máme 2 kočky a jednoho zakrslého králíka na mazlení, ale popravdě mi už stačí jenom děti od doby, co je máme.
Jsem ráda, že ty kočky nejsou úplně odvislé na člověku celý den jako pes a dokonce si venku, když je teplo hrají i s tím králíkem a obstarávají mu tím zábavu a kvalitní pohyb. ![]()
@Denise.H já už taky dlouho nic nehrála 🥱 občas jsme ještě něco zapařili s manželem na PS, ale to je taky třeba rok zpátky 😁
Mně zvíře chybí, ale vím, ze by to pro nás byla komplikace. Máme rodinu různě po republice a nevím jak bychom to dělali, když jezdíme takhle pryč. Navíc kolem nás dost lidí nějaké to zvíře má, takže si to uzijeme na návštěvě a stačí 😁
Jj ty kočičky jsou v tom super, ze je nemusíš vencit. Se psem za každého počasí 😅 ale mas teda kočky dobre naučené, ze se ti takhle postarají o králíka 🤣 🤣 🤍
@Ladyanyz Děti jsou jako taková malá zvířátka. Velcí papoušci jsou údajně intelektem na úrovni cca 3 letého dítěte. Tam už se blížím se starším.
![]()
@Ladyanyz Tak to je super, gratuluji❤️ a já bych to pojistila😁 🍀 🍀
@Denise.H to mas pravdu 😅 a naše malá je spis taková skodoliba opice 🤭
@Téra10 děkuji
teď to čekání bylo vážně nekonečné.. a ten test včera? Ten byl skoro čistý 🤣 🤦🏼♀️
Tak pojistíme raději 😁 bůhví jestli by nám do toho zítra někdo nehodil vidle 🤣
Ahoj holky, mate zkušenosti s OVU testama dr.max? Jsou spolehlivé?
@Anonymní píše: Více
Ano, dr. max ovu testy jsou fajn. Ve svém soukromém žebříčku je řadím na druhé místo hned za Livsane ![]()
Nejméně jsem spokojená s ovu testy od GS.