Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2376
12.1.25 21:29
@Anonymní píše: Více

Tak to je záhada 🤭 asi na tebe nereagují 😅 to pak pošli výsledek, až budeš mít pozitivní ty ostatní, to me zajímá 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.25 21:30

@Ladyanyz Joo mě právě taky😀 mam těch růžových testů asi 20🙄 😂 😂 😂 minuly cyklus jsem měla pozitivní ovu 13DC, dnes jsem 12DC, tak během pár dní by to mělo být, tak schválně vyzkouším 😀

• Citovat
  • Upravit
2376
12.1.25 21:32

Vyzkousej 😁
Já raději testuji jen Maxem, ze jsem zvykla 😁 ještě bych třeba zjistila, ze mi každa značka ukazuje jinak a to by mě asi kleplo 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
12.1.25 21:35

Já mám skoro bílé i livsane a to má možná víc barviva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.25 21:44

A tyhle jsou prosím jaké? Ty jsem měla minulý měsíc a za mě super, akorát jsem teď asi tři cykly měla každý cyklus jinou značku a už nevím 🙈

• Citovat
  • Upravit
2677
12.1.25 22:05

Taky používám už ty OT z Číny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
12.1.25 22:13

Vypadá jako Abfarmis a ty mám nejraději ze všech. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.25 22:14

Ahoj, omlouvám se, že vám sem lezu, ale zbyly mi tu ovulační testy, nechcete je někdo - zbylo mi 5ks Dr.Max (exp.2/26) a 3ks ClearBlue nedigitalní (exp.do 27.3.2025). Osobně Liberec.
Všem hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2677
12.1.25 22:30

Holky, teď mě napadla taková otázka?? Je tu některá, která nebere naprosto žádné vitamíny, kyselinu listovou…
Já se na to kdysi ptala mé gyndařky, zda by mi poradila nějaké vitamíny, ať dodám tělu, co je potřeba… No, koukala na mě jako na blázna, že nic není potřeba.. Tehdy jsem brala tedy Femibion a nyní bez listovku a vitamíny a tak mě tak napadá, zda prostě nedělám blbě, že to beru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
12.1.25 22:47

@Verule.Berule jaaa. Momentalne neberu nic, jen vzdy na zacatku cyklu malinikovy caj do ovu. Brala jsem taky furt neco a k nicemu. Neco mi rozhazelo cyklus takze jsem vse vysadila a uz asi treti cyklus neberu nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
12.1.25 23:24

@Verule.Berule já tedy sice beru… ale moje zkušenost - měla jsem kvůli stěhování už dvě různé gynekolozky a obe mi doporucovaly předem tu listovku brát, pokud bychom plánovali mimco 😊 a vlastně vždycky po neúspěšném tehu se mě znovu ptala, jestli jsem tu listovku brala a v jaké formě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
12.1.25 23:54

@Ladyanyz já právě toho beru dost, ale spíše teď přes zimu jsem nasadila vit. C, D (chytnu kde co a jsem hned nemocná), do toho železo, listovku, inositol, q10 a B6 ( měla by prodloužit LF).. Na jednu stranu si říkám, že se na to vykašlu a nebudu nic brát, ale pak si řeknu, že nechci nic zanedbat a že když bude přemíra vitamínů, tak to prostě vyčůrám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
12.1.25 23:59

@bambula89 mi takhle cyklus rozházel drmek a kontryhel, ale některým holkám naopak pomohl a zlepšil cyklus :mrgreen: takže je to individuální a člověk se bojí s čímkoliv začít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
13.1.25 05:35
@Verule.Berule píše: Více

Ahojky, to že ti tvoje doktorka nedoporučila užívat kys. listovou, je podle mě na pováženou. V případě listovky se doporučuje minimálně 3 týdny před otěhotněním, nejlépe však 3 až 6 měsíců před, aby již při otěhotnění byly vyrovnané hladiny listovky a nebyl deficit. Je to důležité pro prevenci různých vrozených vad. Existuje na to nespočet studií. :open_mouth:
Hodně je teď doporučované déčko, u kterého se dohaduje deficit u 70 % populace a může mít vliv na početí. Ja třeba už rok užívám kvalitní vitamin D a z krve jsem stále v deficitu. To jsem pak zjistila, že se musí v propade deficitu užívat více, než je doporučená dávka.
Dale jsem užívala zinek, který je prý důležitý pro kvalitní vajíčka, dozrávání atd…
Poslední měsíc jsem přidala železo.
Za mě vitaminy nejsou “hormonálně aktivní” nebo jak to říct a cyklus by rozházet neměly. Vždy jsem četla ze zkušenosti zde ohledně rozhozeni cyklu spíše o kontryhelu. Já mám s kontryhelem zkušenost kladnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anastaria.mahan
13.1.25 06:27
@Verule.Berule píše: Více

Vitamiby na poceti nutny nejsou ale o listovxe doporucuju nacist a hned zacit brat protoze ta se bere hlavne kvuli miminku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex