Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3975
12.1.25 18:03

@Denise.H já doteď nesnáším dětské oslavy, na které nás kamarádi zvou :lol:. A obecně když je vic děti pohromadě a je tam velký řev :lol:. A manžel třeba obecně děti moc nemusí. Bavili se o tom v práci. Říkal, že to tak mají skoro všichni kolegové, že mají rádi jen ty svoje, tak se mu ulevilo, protože vlastní chce :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
12.1.25 18:18

@bonsaj493 A co byste dělali na dětské oslavě jako bezdětní, pokud nejste nejužší kruh rodiny? Asi mi uniká smysl. :nevim:

Na velký řev se dá dobře zvyknout. Syn je uhulákaný a od 2 let nezavřel pusu, vlastně už jako mimino řval a řval. :mrgreen: Dcera taková určitě není a nebude, ale až se spolu začnou hádat, tak to bude zase jiný level. :lol: Zatím si jenom postěžuje nebo začne brečet, když jí šlohne hračku. Naopak mi teď vadí vražedné ticho, protože to vím, že to naše hyperbatole něco někde vymýšlí a „škodí“. :lol:

Já mám ráda všechny děti, ale ty svoje úplně nejvíc (jak jinak). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
12.1.25 18:24

@Denise.H ale stihla jsi jich za tu chvilku nakonec dost 😁 :srdce:
Hele já nikdy taky vyloženě na děti nebyla, ze bych se rozplývala nad cizími. To se mi zas moc nelíbily 🤭 vždycky jsem měla raději psy 😅 ale touha mit svoje male miminko byla dost silná 😁 naštěstí to kvůli VŠ taky neslo, protože stejne ten můj přítel byl dost na nic, jak mi s věkem došlo 🤭 🤣
Ale jinak jsem na miminko byla perfektně připravena, hodne jsem se věnovala hraní The Sims 😅 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
12.1.25 18:27

@bonsaj493 to se pak zlomí neboj 😁 já ještě do doby, než malá trochu vyrostla, nesnasela místa s vyšší koncentrací dětí. Nedokázala jsem si představit jít třeba do hernicky 😖 a teď? Na pohodu 🤣 🤣 naopak, malá se tam vyblbne, takže to dopoledne nedělá nepořádek doma, dáme si tam jídlo, takže nemusím vařit 😅 a křik ostatních děti ani nevnimam 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
12.1.25 18:34

@Ladyanyz Jj, The Sims, to jsem taky hrála. Od jedničky do čtyřky. Bavilo mě vyrábět děti, ale potom byly otravné, tak jsem je odštěhovala pryč do rodiny vedle, nakonec z toho vzniknul takový dětský domov. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
12.1.25 18:35

@Ladyanyz The Sims jsem hrála taky :srdce: 🤣 🤣 🤣 a mám to dost podobně, taky mám ráda zvířata, máme doma tři kočky 🤣 🤣. Ale vlastní miminko prostě chceme 🤣.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
12.1.25 18:37

@Denise.H no já taky nechápu, proč nás kamarádi na dětské oslavy zvou, je to pro nás opruz 🤣 🤣. Až budeme mít své, tak to budu brát samozřejmě jinak, teď mi to leze akorát na nervy 🤣 🤣. A s těmi The Sims jsi mě pobavila 🤣 🤣.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376

@Denise.H koho by nebavilo vyrábět děti co 🤭
Tak to pak byl takový šok, když jsi zjistila, ze nejdou přestěhovat k sousedům i v realitě ne?😅
Ale chudáci děti v The Sims, takhle je šoupnout do domova 🥲 🤣
Já zas odstraňovala manžely vyndanim schodů z bazénu 😇 ale to pak už v těch novějších bohužel neslo 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626

@Majdalenka02 Tak víš, co? To jsou ty plány, co má každá. I já jsem nějaké měla. Třeba vám bude stačit jedno nebo se „rozrodíš“ a další půjdou na pohodu skoro samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
12.1.25 18:46

@Ladyanyz Smrt vyhladověním, upálením či umrznutí taky ušla. Obecně byla ta hra byla dost úchylná, když to vezmu zpětně. :oops: Taky se daly dělat různé cheaty. To by v dnešním korektním světě už nepřošlo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
12.1.25 18:48
@Ladyanyz píše: Více

Jeee 🙏 a víš jakou si mi teď udělala radost?🙈 🤣 Už jsem si tady připadala trochu divná 🤣 Mně je 32, mám čtyři psy, věnuju se jim teda ve velkém, děláme různé sporty a jezdíme i na velké závody…MS, ME do různých zemí…a pořád mi ty děti tak nějak nechyběly 🙈 🤣 Kdysi dávno jsem si říkala, že taky někdy v těch 30ti a jak se to blížilo, pořád jsem si to nějak neuměla představit a I teď si říkám, že to bude asi jízda, jestli k tomu teda někdy dojde 🤦‍♀️ 🙈 🤣 🤣… Ale nedávno porodila moje nejbližší kamarádka, co semnou právě jezdí všude na ty závody se psy a tak a má tak hodný mimčo, ze to jde pořád dál i s ním…a jak jsme spolu často, tak bych už aspoň to jedno svoje teda asi taky brala no 😁 😁 😁 Tak uvidíme, jak se zadaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
12.1.25 18:51

@Denise.H a jak tam šly ty děti vyrobit rychle 🤣 🤣 skoro z každého sexu bylo 🤣 🤣 🤣. A hned to člověk poznal podle hudby 🤣. Žádné čekání dva týdny 🤣 🤣.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
12.1.25 19:09

@Denise.H umrznutí? To ani nevím 🤭
Já bez cheatů snad nehrála, vždycky jsem si na začátek nahrála peníze a pak to šlo všechno samo 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.1.25 19:12

@Kamiiiik já mám psa sice jenom jednoho, ale je to husky… srovnala bych to s tříleťákem, taky pořád řve, dělá naschvály a bordel, když se nekoukám tak zdrhne ale když je u cizích tak je hodná… chtěla bych k ní „lidskou“ ségru, dokud je ještě mladá… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
12.1.25 19:14

@Kamiiiik to chápu, když má člověk takový velký koníček, tak jdou občas děti stranou 😁
Ale je dobre, ze kolem sebe vidíš, ze to dítě nemusí byt vždycky omezení 😊 my hodně cestovali, já predtim dost i s rodiči a nedokázala jsem si představit jak pak tohle zvládnu s dítětem. Samozřejmě to nejde tolik a tak daleko (zatím) jako dříve, ale cestujeme co můžeme 😁 a když byla dcerka miminko, tak jsem hodně jezdila s kočárkem a u toho poslouchala cestovatelske podcasty a to mi částečně tu touhu vynahradilo 😁
Takže určitě i s miminkem se budeš psům věnovat 😊 navíc, co by moje malá dala za to, kdybychom měli čtyři psy 🤣 nebo tři kocicky jako @bonsaj493 😅 😅
Určitě se brzy povede :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital