Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Denise.H já doteď nesnáším dětské oslavy, na které nás kamarádi zvou
. A obecně když je vic děti pohromadě a je tam velký řev
. A manžel třeba obecně děti moc nemusí. Bavili se o tom v práci. Říkal, že to tak mají skoro všichni kolegové, že mají rádi jen ty svoje, tak se mu ulevilo, protože vlastní chce
.
@bonsaj493 A co byste dělali na dětské oslavě jako bezdětní, pokud nejste nejužší kruh rodiny? Asi mi uniká smysl. ![]()
Na velký řev se dá dobře zvyknout. Syn je uhulákaný a od 2 let nezavřel pusu, vlastně už jako mimino řval a řval.
Dcera taková určitě není a nebude, ale až se spolu začnou hádat, tak to bude zase jiný level.
Zatím si jenom postěžuje nebo začne brečet, když jí šlohne hračku. Naopak mi teď vadí vražedné ticho, protože to vím, že to naše hyperbatole něco někde vymýšlí a „škodí“. ![]()
Já mám ráda všechny děti, ale ty svoje úplně nejvíc (jak jinak). ![]()
@Denise.H ale stihla jsi jich za tu chvilku nakonec dost 😁 ![]()
Hele já nikdy taky vyloženě na děti nebyla, ze bych se rozplývala nad cizími. To se mi zas moc nelíbily 🤭 vždycky jsem měla raději psy 😅 ale touha mit svoje male miminko byla dost silná 😁 naštěstí to kvůli VŠ taky neslo, protože stejne ten můj přítel byl dost na nic, jak mi s věkem došlo 🤭 🤣
Ale jinak jsem na miminko byla perfektně připravena, hodne jsem se věnovala hraní The Sims 😅 😅
@bonsaj493 to se pak zlomí neboj 😁 já ještě do doby, než malá trochu vyrostla, nesnasela místa s vyšší koncentrací dětí. Nedokázala jsem si představit jít třeba do hernicky 😖 a teď? Na pohodu 🤣 🤣 naopak, malá se tam vyblbne, takže to dopoledne nedělá nepořádek doma, dáme si tam jídlo, takže nemusím vařit 😅 a křik ostatních děti ani nevnimam 🤭
@Ladyanyz Jj, The Sims, to jsem taky hrála. Od jedničky do čtyřky. Bavilo mě vyrábět děti, ale potom byly otravné, tak jsem je odštěhovala pryč do rodiny vedle, nakonec z toho vzniknul takový dětský domov. ![]()
@Ladyanyz The Sims jsem hrála taky
🤣 🤣 🤣 a mám to dost podobně, taky mám ráda zvířata, máme doma tři kočky 🤣 🤣. Ale vlastní miminko prostě chceme 🤣.
@Denise.H no já taky nechápu, proč nás kamarádi na dětské oslavy zvou, je to pro nás opruz 🤣 🤣. Až budeme mít své, tak to budu brát samozřejmě jinak, teď mi to leze akorát na nervy 🤣 🤣. A s těmi The Sims jsi mě pobavila 🤣 🤣.
@Denise.H koho by nebavilo vyrábět děti co 🤭
Tak to pak byl takový šok, když jsi zjistila, ze nejdou přestěhovat k sousedům i v realitě ne?😅
Ale chudáci děti v The Sims, takhle je šoupnout do domova 🥲 🤣
Já zas odstraňovala manžely vyndanim schodů z bazénu 😇 ale to pak už v těch novějších bohužel neslo 😅
@Majdalenka02 Tak víš, co? To jsou ty plány, co má každá. I já jsem nějaké měla. Třeba vám bude stačit jedno nebo se „rozrodíš“ a další půjdou na pohodu skoro samy.
@Ladyanyz Smrt vyhladověním, upálením či umrznutí taky ušla. Obecně byla ta hra byla dost úchylná, když to vezmu zpětně.
Taky se daly dělat různé cheaty. To by v dnešním korektním světě už nepřošlo. ![]()
@Ladyanyz píše: Více
Jeee 🙏 a víš jakou si mi teď udělala radost?🙈 🤣 Už jsem si tady připadala trochu divná 🤣 Mně je 32, mám čtyři psy, věnuju se jim teda ve velkém, děláme různé sporty a jezdíme i na velké závody…MS, ME do různých zemí…a pořád mi ty děti tak nějak nechyběly 🙈 🤣 Kdysi dávno jsem si říkala, že taky někdy v těch 30ti a jak se to blížilo, pořád jsem si to nějak neuměla představit a I teď si říkám, že to bude asi jízda, jestli k tomu teda někdy dojde 🤦♀️ 🙈 🤣 🤣… Ale nedávno porodila moje nejbližší kamarádka, co semnou právě jezdí všude na ty závody se psy a tak a má tak hodný mimčo, ze to jde pořád dál i s ním…a jak jsme spolu často, tak bych už aspoň to jedno svoje teda asi taky brala no 😁 😁 😁 Tak uvidíme, jak se zadaří…
@Denise.H a jak tam šly ty děti vyrobit rychle 🤣 🤣 skoro z každého sexu bylo 🤣 🤣 🤣. A hned to člověk poznal podle hudby 🤣. Žádné čekání dva týdny 🤣 🤣.
@Denise.H umrznutí? To ani nevím 🤭
Já bez cheatů snad nehrála, vždycky jsem si na začátek nahrála peníze a pak to šlo všechno samo 😁
@Kamiiiik já mám psa sice jenom jednoho, ale je to husky… srovnala bych to s tříleťákem, taky pořád řve, dělá naschvály a bordel, když se nekoukám tak zdrhne ale když je u cizích tak je hodná… chtěla bych k ní „lidskou“ ségru, dokud je ještě mladá… ![]()
@Kamiiiik to chápu, když má člověk takový velký koníček, tak jdou občas děti stranou 😁
Ale je dobre, ze kolem sebe vidíš, ze to dítě nemusí byt vždycky omezení 😊 my hodně cestovali, já predtim dost i s rodiči a nedokázala jsem si představit jak pak tohle zvládnu s dítětem. Samozřejmě to nejde tolik a tak daleko (zatím) jako dříve, ale cestujeme co můžeme 😁 a když byla dcerka miminko, tak jsem hodně jezdila s kočárkem a u toho poslouchala cestovatelske podcasty a to mi částečně tu touhu vynahradilo 😁
Takže určitě i s miminkem se budeš psům věnovat 😊 navíc, co by moje malá dala za to, kdybychom měli čtyři psy 🤣 nebo tři kocicky jako @bonsaj493 😅 😅
Určitě se brzy povede ![]()