Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.1.25 20:19

@Gracetheworld ja jsem právě doteď měla Livsane ale koupila jsem z druhé ruky testy a jsou u nich i pravě dr.max, tak jsem jen chtěla vědět, ze je můžu s klidným svědomím použít 😀

• Citovat
  • Upravit
5661
12.1.25 20:36
@Anonymní píše: Více

Můžeš bez obav. Jen v daném cyklu bych vždy doporučila testovat stejnými testy, ať vidíš dobře rozdíly v síle čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
12.1.25 20:37

@Gracetheworld přesně, GS za mě taky nejhorší 😖 měla jsem je jednou a už bych je nekoupila 😁 mám rada hezky výrazné čárky 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.25 20:44

V tom balíku byly i nějaké testy asi z nějaké Číny nebo co (jen čínské znaky). Tak jsem ze srandy do té jedné a té samé mlčí namočila ten test z Dr a ten čínsky a na Dr druhá várka krásně viditelná a Čína ani náznak druhé čárky 😂 😂

• Citovat
  • Upravit
982
12.1.25 20:46

@Ladyanyz jo, to jsem měla i já tento měsíc. Odpoledne jen malý dušík a druhý den dopo krásná čára ještě větší než kontrolní
Ale mám pocit, že mi to vždy klesne před ovu. Nevím jestli je to možné nebo jen náhoda, ale už takto 3× po sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3996
12.1.25 20:49

Fakt? Já mám teď druhé ovu testy z Číny a jsou super :). Ale já to mám jen takové pojišťovací, jinak používám Clearblue fertility monitor:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.25 20:50

@bonsaj493 jo, uspim dcerku a schválně poslu fotku 😀 😀

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.25 21:21

Tak neco se mi plete a asi nejsou z činy..nebo jo? Posílám i obal. Jinak zelený dr.max a růžový,,Čína,, oba ze stejné moči. Schválně jsem ted zkoušela ještě dva růžové a taky úplně čisto.

• Citovat
  • Upravit
2376
12.1.25 21:22

Tak on ten Max má více barviva než ten druhý. A navíc když je tam takhle slabá čárka, tak je to bráno jako negativní, takže bych je takto nesrovnavala 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
12.1.25 21:23

Ty čínské mám také a úplně v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.25 21:25

@Ladyanyz jo, to vím ze je negativni ale at uz testuju Maxem, livsane, gs..na vsech jsem vzdy mela alespon nejakou čárku, tady vubec. Zkusim az bude pozitivni max, vyzkouset schválně ten růžový 😀

• Citovat
  • Upravit
3996
12.1.25 21:25

Přesně ty stejné růžové mám, jsou náhodou super :). Používám je už druhý cyklus :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3996
12.1.25 21:26

Kdyu je pozitivní, dělá nádherné čárky :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.25 21:27

@bonsaj493 a když nemáš ovulaci, máš je taky bílé?😂 jsem zvyklá u ostatních značek i při negativním výsledku alespoň na nějakou čárku

• Citovat
  • Upravit
3996
12.1.25 21:27

Mám tam čárku i když nemám ovulaci :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie