Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
21.6.26 13:17

@sestra-eve jé tak to na tom budeme hodně podobně 8o :). Já bych to měla taky dostat zítra :)
Ale tedy já vím, že to stejně nedostanu zatím, protože už po ovulaci jsem nasazovala progesteron (Besins 200mg) 1-0-1, a po zjištění // dle pokynů dr ještě navýšen na 1-1-1…
Za palce moc děkuji! A samozřejmě je držím také! :palec:

Příspěvek upraven 21.06.26 v 13:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.6.26 13:19

Zkusím poslat tedy testy, první ze čtvrtka, druhý ze soboty, bohužel je nemohu dát k sobě, jsme na víkend na chatě a čtvrteční zůstal doma… tak jsem zkoušela vedle sebe alespoň fota :oops: :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12286
21.6.26 13:37

@Vendulák no pokrok tam je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
21.6.26 13:47

@Vendulák so far so good! Drzim palce, at to pokracuje :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.26 18:09

@Vendulák Píše mi to doktorka na hematologii. Uz v minulym tehotenstvi jsem to mela od zacatku a pichala jeste asi mesic po porodu, tak si myslim, ze by mi to mohla tentokrát napsat i bez odberu krve, protoze pocitam s tim, ze se nic nezmenilo. Ty jo, tak to je super, ze to hned takhle vyslo. Ja na fotkach vidim hezky rozdil :dance: :? tentokrat uz to bude urcite v poradku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2
21.6.26 20:38

Ahoj, rozhodli jsme se s partnerem, že je akorát čas pokusit se o miminko. Jsem už pokročilá žena, je mi 36 tak není n co čekat. Snad se to brzy povede, i když vím, že v tomto věku to nemusí jít vůbec snadno. Začala jsem s kyselinou listovou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
22.6.26 09:30

@Vendulák no ahooj, ja jsem stale tu a mam ted cyklus a jsem 13dc. Testuju LH ale je to jakysi divny. 11-12 tmavly testy ale nebylo to ono. A vcera 12dc jsem delala vecer, je pravdac ze jsem pila hodne vody ale test byl tak svetly jak na 6dc. Takze nevim. Dnes jeste zkusim. Takze tak. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4002
22.6.26 10:00

@Paura ahojky, nebyla jsi v nějakém minulém snažení? Tvoje přezdívka je mi povědomá :mrgreen:. Jinak gratuluji :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4002
22.6.26 10:05

Já jsem tu taky pořád. Včera jsem měla pozitivní ovulační test, takže i když bychom ještě tento cyklus úplně zkoušet neměli, tak to tak vyšlo, že včera i předevčírem jsme to zkusili :mrgreen: Takže uvidíme. Kdyby nic, tak v červenci snad KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
22.6.26 10:13

@bonsaj493 heled muzu se zeptat podrobneji ohledne lh testu. Jake mas cykly dlouhe? Ten lh peak je delsi u tebe?
Ja totiz za 3 cykly co testuju, 1× videla nejbliz barevne ke kontrolni carce a vecer to zmizelo. Dalsi cykly jsem se taky nedostala k stejne tmave.
Tento cyklus zas zkousim. Cykly sou 28-30 denni. Dnes sem 13dc a ted jsem si delala test.
Ja pridam s dovolenim dve fotky.
Ty 3 testy. To jsou 11-12dc a posledni dole je 12dc vcera vecer.
Ten jeden je z dnesniho dopolodne. Jakoze to sili mizi. Ja nevim… bezne ovu mam i dle pocitu na ten 14 den. Citim neco na leve strane + vodnatejsi vytok.
Meli jsme <3 vcera. Ale kdyz ovu prijde treba zitra pozitri a nepodari se mit <3, staci to?…
Mam jeste 5 testu, tak budu zkouset dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4002
22.6.26 10:29
@Niki550 píše: Více

Ahojky, doporučuji zkusit jiné testy. Tyto mají obecně málo barviva. Takže jiný test bys třeba pozitivní měla a tento ne. Mě se nejvíc osvědčily buď testy z Aliexpressu (ty mají úplně nejvíc barviva, jsou super! A stojí fakt pakatel a je jich tam hodně) nebo naše dr. Max. A určitě zkus testovat i dál ještě. Jestli máš 28-30 dní cyklus, můžeš mít ovulaci klidně až okolo 16 DC třeba, takže pozitivní test třeba 15 DC. Nebo klidně ještě později s tím, že máš kratší luteální fázi. Určitě bych jeden cyklus vytrvala a dělala testy ještě o dost dýl. A určitě bych zkusila tu jinou značku, zkus toho maxe. Já mám cykly okolo 33-35 dní, teď po IVF malinko delší. A většinou mám pozitivní test okolo 20 DC, teď malinko později (nyní třeba 22 DC). A můj peak závisí právě na testu, který použiju. Na těch z Aliexpressu mám peak dva dny, na dr max jeden den :). Jo a osvědčilo se mi testy dělat dopoledne. Dám si snídani, kávičku a pak jdu na to :). Takže druhá, třetí moč. Obecně hodně moc piju a odpoledne bych to nechytila nikdy, možná snad jen na tom čínském :mrgreen:. Posílám obrázky, červený je Aliexpress, zelený Dr max.

Příspěvek upraven 22.06.26 v 10:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
22.6.26 10:30

@Ketris děkuji :oops: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
22.6.26 10:37

@bonsaj493 hmm tak z aliexpresu ted se nedockam. Ale tak po praci skocim pro ty drMax do lekarny. Tak uvidimee… dekuju za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
22.6.26 10:44
@Anonymní píše: Více

Tak mě právě na hematologii napsali, že píchat hned od potvrzení a že si o heparin (ten Clexan nebo Inhixa) mám buď zavolat jim nebo že snazší by bylo kdyby ho rovnou psali na gynekologii :nevim:… v Praze se pak paní doktorka imunoložka sama nabídla že mi ho napíše hned a mám píchat od prvního ducha na testu…

Já byla tedy dnes na gyndě… sestra zase „milá“ jako v pátek do telefonu, když mi tu krev brala tak říká „o výsledky si zavolejte tak v půl třetí, ale nepočítejte že to bude za něco stát takhle brzy“ 8o :?
Ale doktorka byla hodná :srdce: (bohužel není moje, s tou „mojí“ se tam střídá :zed: ), všechno si přečetla, vyslechla, zapsala, napsala mi další injekce (ono mi původně na té Imunologii napsali Clexane, ale v lékárně mi dali tu Inhixu, že Clexane zrovna neměli a je to prý stejné… tak ta gynekoložka mi dnes napsala rovnou tu Inhixu), další progesteron (zůstat u té silné dávky 200mg 3× denně)… a že postup bude zatím kontrolovat hcg, a až by jsme byli nad hodnotami 600 a výš tak by nejdříve stálo za to udělat prohlídku s ultrazvukem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
22.6.26 10:47

@Niki550 já měla před časem testy ze Sheinu a vůbec jsem jim tedy nevěřila a kupodivu poprvé mi ukázaly ovulaci fakt hezky :palec:
A potom mám dobrou zkušenost i s Livsane z Benu. Ty jsem měla tenhle cyklus a ukázaly fakt dálnice :palec:.
Jinak dřív jsem ovulaci taky dle testů nebyla schopná zachytit a vzhledem k počtu těhotenství co mám za sebou, tak ale určitě probíhala :think:
Taky bych určitě testovala dál… držím palce!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital