Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1566
4.9.12 17:22

Capelu, tak tu knihu jsem si presne objednala, tak to jsem ráda…
Ja jsem se nakonec vyprdla na imunologii, trpím celodenimi nevolnostmi a bylo by to pro me narocny a mysliom že bych se ani nic noveho nedozvedela…zitra jdu na kontrolu na hematologii tak je poprosim at mi toho udelaji co nejvic a uvidíme podle vysledků…
Co ty jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
4.9.12 17:33

@eedi : :mavam: Nevolnosti jsou velká otrava, taky jsem měla celodenní a večer se to vždycky ještě zhoršovalo… ale vždycky jsem si řekla, co mě stálo úsilí se k nim dopracovat a že mám nádherný důvod, proč je mít. Díky tomu (a víře, že po prvním trimestru to skončí) jsem přežila. Ale někdy to bylo fakt kruté. Dokonce i manželovi se o tom už zdálo. :D Jednou ráno mi hlásil, že měl sen, ve kterém jsem byla strašně smutná a plakala jsem, že už to nevydržím, ať něco udělá. A to jsem prosím opravdu :poblion: za celou dobu jen 1×, zbytek času jsem si jen myslela, že každou chvíli budu - což mezi námi děvčaty zas tak velký rozdíl není. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
4.9.12 19:45

Ahoj Motýlku :mavam:
Tak to mam nejak podobe, nezvracim, ale mam pocit že budu, mam porád bricho jak balon a v zaludku kameny musim si hlidat a fakt casto neco maleho snist, to mi celkem pomáhá, ale co, ja jsem si ty nevolnosti prala, tak je mám :mrgreen: Me drzi to ze si rikam, že mimi se má dobre…akorát teda absolutně nemůžu mléčné vyrobky…ato ani citit, tak jsem se dnes koupila šumivy vapník od Pharmavit a jeste magnesko taky sumivé…
Motylku a skoncilo ti to v druhem trim.,svagrova mi dneska rikala že to mela až do konce pátého, to mě omejou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
4.9.12 20:07

@eedi : Tím se vůbec netrap, že Ti teď nic nechutná, nenuť se do ničeho a jez to, co můžeš - na co máš alespoň relativně chuť. Miminko je teď tak malé, že si vystačí se zásobami, které už máš uložené v těle a rozhodně nebude strádat, i kdybys hubla. A až začne pořádně přibírat, chuť se Ti vrátí a pestrou stravu doženeš, neboj. Mě to přešlo mezi 15.-16.tt. Světlo na konci tunelu určitě je. Těch, co je jim špatně extrémně dlouho, zas tolik není, neboj. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
5.9.12 09:40

Ahoj holky, no já mám spíš žravou. Občas, málo kdy - většinou po ránu - žaludek jak na vodě, ale po snídani (vločky nebo kaše s mlékem) se to srovná. Ale už v 9 musím svačit někdy mi stačí ovoce, někdy potřebuju kus chleba. Když nesním chleba dopoledne, tak ho dorazím na odpolední svačině, než jdu z práce. V šupleti tu mám piškoty a oříšky, v kabelce oříšky. Před měsícem jsem měla 68 kg, teď už mám 70. Taky mám napuchlé břicho - přijde mi jak ve 3. měsíci. Možná to bude zadržování vody. Možná :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
5.9.12 09:41

Eedi: já jdu na imuno v pondělí. Už jsem zase nervozni, že o Edovi nic nevím, jak to máš ty? Vlastně ty víš, protože ti je nevolno. Mě Eda posílá pozdravy malým špiněním večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
5.9.12 09:58
Vitej do klubu;) mam 82kg z puv 67kg;) a v tom prvnim trimu jsem mela plny auto krupiku pro „deti“..a piti babylove z dm - maji tam super hrusku neprislazovanou v plastu..to dost pomahalo i za jizdy..ted uz je to naopak, hlady nemivam skoro vubec a snist muzu jen mensi mnozstvi..ale uz tloustne Metelkova, takze ta vaha jde furt nahoru(zaplatpanbuh vlastne;))
@Capelucita píše:
Ahoj holky, no já mám spíš žravou. Občas, málo kdy - většinou po ránu - žaludek jak na vodě, ale po snídani (vločky nebo kaše s mlékem) se to srovná. Ale už v 9 musím svačit někdy mi stačí ovoce, někdy potřebuju kus chleba. Když nesním chleba dopoledne, tak ho dorazím na odpolední svačině, než jdu z práce. V šupleti tu mám piškoty a oříšky, v kabelce oříšky. Před měsícem jsem měla 68 kg, teď už mám 70. Taky mám napuchlé břicho - přijde mi jak ve 3. měsíci. Možná to bude zadržování vody. Možná :lol:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
6.9.12 08:59

Ahojky,
tak jsem byla včera na ko na hematologii a vse mam super akorát mi rekla že mam zvysene d dimery 365 a pred otehu v kvetnu jsem mela 157 tak jsem čučela ale hematoložka mi jen rekla že mam dal brát ten anopyrin 50mg že to staci a prijit na ko ve 12tt a to se rozhodneme podle vysledku jestli nasadit miniheparin, tak jsem z toho byla zase hotova, proc mi ho radsi nenasadila hned?
Capelu jaky ty mas hodnoty d dimerů?
Motylku děkuji za povzbuzeni to bylo hezky svetlo na konci tunelu, to fakt sedi, jeste ze jsem doma na neschopence…ale co mali to byt ku prospechu mimi tak to vydrzím… ŠÍŠO díky za tip, ja mam porád chute na džus ale jak jsou sladky tak mam pak děsnou pachut v puse, tak to zkusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
6.9.12 10:16

@eedi : Eedi, hlavně se nestresuj. D-dimery jsou v těhotenství přirozeně vyšší (stoupají, jak těhotenství postupuje), nevím teda ty hranice, ale myslím, že kdyby ty Tvé hodnoty výrazně vybočovaly, tak už na miniheparinech jsi. Ber to jako dobrou zprávu, že se nic závažného neděje. Anopyrin bereš, takže neboj. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
6.9.12 10:18

Holyk, taky potřebuju nějaké nápady kolem jídla. Sladké mi moc nejede, v práci mám piškoty poslendí záchrany (na dopolední sváču si nosím chleba a ovoce), ale mám pak po nich děsně sladko v puse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
6.9.12 10:19

Eedi: nevím, já se v těch zprávách z Tromba moc nevyznám. mají vše tak nahuštěné, jen vím, že problematické hodnoty zvýrazňují tučně a že jsem tam měla asi 5 tučných položek. Nějak jsem se rozhodla se nenervovat a tak jsem to nestudovala a nelustrovala na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
6.9.12 13:28
No ja si i tuhle uz redenou hrusku obcas trosku redim..drzi to hladinu cukru a neni to lepihub;)
@eedi píše: ŠÍŠO díky za tip, ja mam porád chute na džus ale jak jsou sladky tak mam pak děsnou pachut v puse, tak to zkusim…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
6.9.12 13:31
Ja mela ruzny vecicky z DM od Alnatury..maji vynikajici pastiky i knackebroty..chutnaly mi i ryzovy chlebiky, treba i ty prisolovany..atd..sezamky..orisky..suseny merunky, datle..je v tom spoustu zeleza a hlad to zazene na chvilku..co?;)
@Capelucita píše:
Holyk, taky potřebuju nějaké nápady kolem jídla. Sladké mi moc nejede, v práci mám piškoty poslendí záchrany (na dopolední sváču si nosím chleba a ovoce), ale mám pak po nich děsně sladko v puse.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
6.9.12 13:55

@Capelucita : Těžko radit, většinou sama poznáš nejlíp, na co máš chuť (v rámci mezí) a z čeho je Ti šoufl už předem. Já ujížděla na ovoci - snědla jsem tou dobou např. kila jahod a krizovky jsem překonávala sušenkami, krekry atd. Mým věrným přítelem se stalo Bebe Dobré ráno (dobré odpoledne, dobrý večer…) a různé biosušky z DM. Fakt je, že obecně jsem se do jídla neustále nutila, abych žaludek neměla úplně prázdný, protože pak to bylo ještě horší. Džusy jsem nemohla vůbec, vadila mi i obyčejný voda. Z pití jsem nejlépe snášela slabší černý čaj. Ten mi nějakým záhadným způsobem zklidňoval žaludek. Občas jsem si dala zázvorový čaj (z čerstvého zázvoru) s trochou citronu a medu - ten mi vcelku chutnal, ale že by mi pomáhal na nevolnost, jak se uvádí, to jsem si nevšimla. Ze začátku nevolnost chodila dost ve vlnách (třeba čtyři dny dost blbě, dva dny relativně lépe), tak jsem se snažila využívat ty lepší chvilky a dostat do sebe ty věci, které mi normálně spíš vadily (maso, sýry atd.). Nevím, do jaké míry jsou všechny tyhle zkušenosti přenosné, každá žena je jiná. Chce to prostě zkoušet, co Ti zrovna zachutná. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
6.9.12 13:58

@Motýlice díky,ty mě vždy uklidnis, budu jim věřit a hazu to za hlavu…
A co ty jak se mas s Emanuelkem? Jeste chodis do práce?
@Capelucita ja si rada davam polivky, ty hustši, treba dynovou, spenatovou, kvetakačku…a taky mi spravi zaludek slaboučké kakao a rohlík s maslem…sladky muzu malo kdy mam po nem v puse tu pachut jeste intenzivnějsi… ŠIŠO a nevis jestli ty pastiky z dm jsou pasterizovany? kvůli listerioze… ja je pred tehu taky moooc ráda… jsou vyborny a velky vyber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí