Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
110
12.9.12 20:03

Capelu, sice tady nejsem dlouho, ale chci tě taky podpořit. K tomu, co píšeš, mě napadá, že tvoje tělo a děloha už pár týdnů makají na velkým zázraku. Takže energie se spotřebovává…ale znovu se pak zase dobíjí. Zkus pomoct tělu relaxem jak píše Šíša, zklidní se hlava, zklidní se tělo a určitě bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
12.9.12 20:29

Ahoj holky, po večeři, když jsem se zvedla, tak jsem cítila, že ze mě něco teče. Běžela jsem na WC a - červeno. K tomu ze mě vypadla na toaleťák krevní sraženina. Tak jsme vyrazili na pohotovost. Doktor ze mě vyndal další krevní sraženinu, ale na UTZ Edovi bilo srdíčko o sto šest. Jak se vrtěl, tak ho nešlo změřit, ale pak to pan doktor přeci jen dokázal. Takže, máme 12 mm. Mám doporučeno zobat ascorutin, než se to trochu uklidní a odpočívat. Díky za všechny povzbuzující příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
12.9.12 20:47
Kocickooo..lehni si opravdu a vem si zitra volno - muzes? Edanek se NEDA!;)posilame ti energii s Metelkovou :hug:
@Capelucita píše:
Ahoj holky, po večeři, když jsem se zvedla, tak jsem cítila, že ze mě něco teče. Běžela jsem na WC a - červeno. K tomu ze mě vypadla na toaleťák krevní sraženina. Tak jsme vyrazili na pohotovost. Doktor ze mě vyndal další krevní sraženinu, ale na UTZ Edovi bilo srdíčko o sto šest. Jak se vrtěl, tak ho nešlo změřit, ale pak to pan doktor přeci jen dokázal. Takže, máme 12 mm. Mám doporučeno zobat ascorutin, než se to trochu uklidní a odpočívat. Díky za všechny povzbuzující příspěvky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
12.9.12 20:51

Zavolám do práce a budu dělat z domova. Umím se připojit přes domácí notebook do svého pracovního a odtamtud se dostanu do sítě. Což je super, jednak tu budu mít klid na uzávěrku a všechny tabulky a druhak se prací zabavím a nebudu, snad, stresovat. Mám tam sice naplánovanou jednu schůzku, ale myslím, že to zvládnou beze mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
13.9.12 13:09

Holky, hned se musím posdílet. Výsledky HCG mi říkali po telefonu, takže jsem pořádně nezaznamenala hodnotu (buď 600 nebo 1600, ale spíš tam zaznělo těch tisíc něco, nechtěla jsem se znovu ptát), hlavní, že je to potvrzené :dance: Preventivně si budu píchat Fraxiparin 0,3ml, budu brát Prednison (1/2 ráno) a 3× denně Utrogestan. V pondělí KO ultrazvuk. Doufám, že naše „mimčo“ je dostatečně tvrdohlavé, aby si po překvapivém vzniku a zakousnutí trvalo na pobytu v mé děloze až do května :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
13.9.12 13:12

@Baluš : Tak to je výborná zpráva! Prostě svému malému věř, jistě je bojovník po mamince. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
13.9.12 13:32

@Baluš super zpráva!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
13.9.12 13:36

Děkuju holky, už se těším, že se přidám do diskuse s prožíváním těhotenských příznaků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
13.9.12 19:05

@Baluš : To si piš, že se přidáš. A máš se na co těšit, objevíš možnosti svého těla, o kterých jsi dosud vůbec netušila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
14.9.12 12:07

Holky, hematom už je skoro pryč. Edoušek to ustál. Za necelé 2 dny vyrostl o půl cm. A krásně mu bilo srdíčko, paní doktorka mi ho pustila v barvě. Jééééé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
14.9.12 15:16

Capel, moc blahopřeju, Eda jede!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
15.9.12 14:51

Capelicku mam z vas radost, super zpravy :hug: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
15.9.12 15:25

Holky, změnila jsem si profil, už nejsem slunečnice81…tak ať víte(musela jsem) :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
17.9.12 19:35

:kytka: :kytka: :kytka:…A jelikož na AMH vlákně je už „přegratulováno“, ráda bych naší milé Capelce pogratulovala k narozeninám právě zde. Myslím, že dárkem z nejkrásnějších je, že Edíkovi se daří výborně a už vůbec nekrvácí. Tak mu přejme, aby pokračoval v tomto správném kurzu i nadále. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
17.9.12 20:21

@Motýlice normálně jsi mě dojala. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie