Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Capelu, sice tady nejsem dlouho, ale chci tě taky podpořit. K tomu, co píšeš, mě napadá, že tvoje tělo a děloha už pár týdnů makají na velkým zázraku. Takže energie se spotřebovává…ale znovu se pak zase dobíjí. Zkus pomoct tělu relaxem jak píše Šíša, zklidní se hlava, zklidní se tělo a určitě bude líp ![]()
Ahoj holky, po večeři, když jsem se zvedla, tak jsem cítila, že ze mě něco teče. Běžela jsem na WC a - červeno. K tomu ze mě vypadla na toaleťák krevní sraženina. Tak jsme vyrazili na pohotovost. Doktor ze mě vyndal další krevní sraženinu, ale na UTZ Edovi bilo srdíčko o sto šest. Jak se vrtěl, tak ho nešlo změřit, ale pak to pan doktor přeci jen dokázal. Takže, máme 12 mm. Mám doporučeno zobat ascorutin, než se to trochu uklidní a odpočívat. Díky za všechny povzbuzující příspěvky.
@Capelucita píše:
Ahoj holky, po večeři, když jsem se zvedla, tak jsem cítila, že ze mě něco teče. Běžela jsem na WC a - červeno. K tomu ze mě vypadla na toaleťák krevní sraženina. Tak jsme vyrazili na pohotovost. Doktor ze mě vyndal další krevní sraženinu, ale na UTZ Edovi bilo srdíčko o sto šest. Jak se vrtěl, tak ho nešlo změřit, ale pak to pan doktor přeci jen dokázal. Takže, máme 12 mm. Mám doporučeno zobat ascorutin, než se to trochu uklidní a odpočívat. Díky za všechny povzbuzující příspěvky.
Zavolám do práce a budu dělat z domova. Umím se připojit přes domácí notebook do svého pracovního a odtamtud se dostanu do sítě. Což je super, jednak tu budu mít klid na uzávěrku a všechny tabulky a druhak se prací zabavím a nebudu, snad, stresovat. Mám tam sice naplánovanou jednu schůzku, ale myslím, že to zvládnou beze mne.
Holky, hned se musím posdílet. Výsledky HCG mi říkali po telefonu, takže jsem pořádně nezaznamenala hodnotu (buď 600 nebo 1600, ale spíš tam zaznělo těch tisíc něco, nechtěla jsem se znovu ptát), hlavní, že je to potvrzené
Preventivně si budu píchat Fraxiparin 0,3ml, budu brát Prednison (1/2 ráno) a 3× denně Utrogestan. V pondělí KO ultrazvuk. Doufám, že naše „mimčo“ je dostatečně tvrdohlavé, aby si po překvapivém vzniku a zakousnutí trvalo na pobytu v mé děloze až do května ![]()
@Baluš : Tak to je výborná zpráva! Prostě svému malému věř, jistě je bojovník po mamince. ![]()
Děkuju holky, už se těším, že se přidám do diskuse s prožíváním těhotenských příznaků ![]()
@Baluš : To si piš, že se přidáš. A máš se na co těšit, objevíš možnosti svého těla, o kterých jsi dosud vůbec netušila. ![]()
Holky, hematom už je skoro pryč. Edoušek to ustál. Za necelé 2 dny vyrostl o půl cm. A krásně mu bilo srdíčko, paní doktorka mi ho pustila v barvě. Jééééé.
Holky, změnila jsem si profil, už nejsem slunečnice81…tak ať víte(musela jsem)
![]()
…A jelikož na AMH vlákně je už „přegratulováno“, ráda bych naší milé Capelce pogratulovala k narozeninám právě zde. Myslím, že dárkem z nejkrásnějších je, že Edíkovi se daří výborně a už vůbec nekrvácí. Tak mu přejme, aby pokračoval v tomto správném kurzu i nadále.
![]()