Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
110
18.9.12 10:04

Capelu přidávám se k přání! Asi není potřeba nic dodávat… :kytka: :hug:

Já si pro změnu uhnala pořádné nachlazení (hlavně bolest v krku a kašel), tak jsem šla radši na neschopenku. Jinak včera na ultrazvuku potvrdili gestační váček, vše odpovídá vývoji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
18.9.12 10:17

@Baluš děkuju. A děkuju za dobré zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
20.9.12 10:51

Holčiny, sice to zase budu opakovat ve svých oblíbených diskuzích, ale je to snad zajímavé i pro Vás. Teď jsem volala do Endokrinologického ústavu, kam docházím na pozorování se štítkou – a mám minimálně na měsíc vysadit femibion, protože obsahuje 100 % dávku jodu a doktorka se bojí, že by mě to mohlo rozhodit, protože už teď to mám hraniční. Nicméně, na kontrolu mám jít až koncem listopadu. Takže, bacha na jod v I. trimestru, pokud máte problémy s štítkou.

Jinak web je dnes na :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
20.9.12 10:58

Capelu, mně zakázala tyhle kombinované těhotenské vítamíny kvůli jódu na endokrinologii hned, jak jsem tam začala chodit a léčit se št. žlázou… Beru teda jen čistou kyselinu listovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
20.9.12 11:17

Já jsem tam dlouho nebyla a v minulých cyklech jsem brala jen acidum folium, tj. čistou listovku, takže na to nepřišla řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
20.9.12 12:11

Capel- záleží, jakou máš poruchu. My co máme autoimunitní zánět (vysoké protilátky proti vlastní štítce), tak opravdu jod nesmíme, protože jod podněcuje imunitu, aby začala víc makat, což je v našem případě kontraproduktivní, protože by se ten zánět ještě víc rozjel, ale třeba Zaky má protilátky v normě, takže by jod brát mohla- má asi prostou nedostatečnost štítky, tam jod musí doplnit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
20.9.12 13:23

@Agrimonia Mě jde o to, že jsem chtěla na problém upozornit. Ono mě v mé, já nevím zda prostotě nebo už vyhořelosti, vůbec nenapadlo, že bych si zase mohla zadělat na problém jinde, když budu brát štěpenou kyselinu listovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
20.9.12 13:23

Eedi: co je u Vás nového? Dlouho jsem tě tu neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
20.9.12 14:44

Já vím Capel, rozumím ti, nejsi vyhořelá a vůbec ne prostá :palec:
Já si zas byla jistá, že my mladé ženské máme všecky tu štítku autoimunitní (s blbýma protilátkama) a Zakyně jsem radila to samé, co říkáš ty, jenže ona kupodivu ten jod může, protože protilátky má v normě… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
20.9.12 19:03

@Capelucita : Capelko, on přece vůbec není důvod, abys na všechny tyhle eventuality myslela sama (a notabene z toho měla pocit vyhořelosti…). Od toho jsou tady doktoři, aby Tě upozornili, jaké léky brát, jaké nebrat a na co si dát pozor. A to se přesně stalo, takže je všechno v nejlepším pořádku a je fajn, žes to tady napsala pro výstrahu ostatním. Jinak přeju hezký den a s tím Tvým špiněním je mi to strašně líto, že máš pořád trápení. Určitě to nic není, ale vím moc dobře, že na klidu to nepřidá. My všechny tady ale Edovi děsně věříme, neboj. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.9.12 12:49

Holky, díky.

Motýlku, tvoje slova vždycky pohladí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
21.9.12 13:03

Ahoj holky :mavam: jak se mate a co je noveho?
My jsme byly včera poprvé v poradne a vse je v naprostem porádku, rosteme krásne a pořad jsme o dva dny dopredu…
Nevolnosti se mi z celeho dne presunuly na odpoledne a hlavne vecer, ale už jsem docela vychytala co jist…akorát mam trosku vyčitky z toho že nejím vyváženou stravu, proste jim jen to co mi nedráždi zaludek a nezveda mi ho…tak snad v druhém trim, to vse doženu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
21.9.12 20:15

@eedi : Eedi, :mavam: Neboj, doženeš to. Dělala jsem to úplně stejně. Zezačátku toho prďolka moc nepotřebuje (kromě listovky ;) ), protože je malinká. A pak se to spraví a začneš dlabat. Myslím, že to zkrácení doby nevolnosti na odpoledne a večer, je už dobrá zpráva, že se blýská na lepší časy. Je zajímavé, že mně bylo taky nejhůř vždycky večer. A prý ranní nevolnosti, haha! :lol: A gratuluju k první poradně. Zrovna nedávno jsme řešily na jiném vlákně, že ty děti z IVF jsou vždycky nějak větší než by měly podle tabulek být. Náš drobeček je teď napřed o dva týdny a to už mi teda pomalu zamrzá úsměv na tváři při představě porodu. Ale hlavně, že se ty naše dětičky mají dobře. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
26.9.12 11:59
@snažilka1210 píše:
Holky, změnila jsem si profil, už nejsem slunečnice81…tak ať víte(musela jsem) :mrgreen: :mavam:

Sažilko, jak jsi na tom se stimulací?

Já už mám za sebou virózu :dance: Těhotenské příznaky zatím v podstatě žádné, na KO jdu až příští týden, tak mi přijde, se čas hrozně vleče… Už bych chtěla mít ten 1.trim. za sebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
26.9.12 13:11

@Baluš tak já si dneska poprvé píchla Gonal 75j :dance: a za týden mám kontrolní UZT tak uvidíme jak reaguju…doufám, že budu dobře, ať stimuluji co nejkratší dobu a je to zamnou. To víš, jsem v tom poprvé a všeho se bojím, ale to je snad logické :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí