Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6337
11.9.12 13:44
Teda klobouk dolu, to jste hrdinove :pankac: ..mne/nam staci rodice o dve patra niz, natoz si predstavit, ze by se mnou sdileli nase soukromi(a to by to mohli byt cisti andele)..taky to resim, chuva uz se citi moc stara na celodenni hlidani miminka, jinou nechci, tak zvazuju, zda platit moji mamu, nechci, aby to delala zdarma, potrebuju, aby na ni byl spoleh a ne aby mi rekla, ze zrovna ve stredu potrebuje jit k doktorovi..a ja musela rusit nasmlouvanou praci..no, az Metelkova vykoukne, bude clovek vedet vic..porad mam v hlave, ze muze byt treba nedejboze nemocna (kuprikladu novorozenecka kolika je hitem v mem okoli, to pak nekolik mesicu miminko vubec nespinka a porad place, pomoci mu neni), a to bych s ni pak chtela byt ja
@Motýlice píše:
Malého Motýlka bude zajišťovat babička. Už v tomto smyslu podnikáme příslušné kroky, což v praxi znamená akci Kulový blesk - přesídlení mých rodičů z Moravy do Prahy. Nebude to lehké, ale naši už se hrozně těší, takže snad budou všichni nakonec spokojení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
11.9.12 13:46

No, u nás mamča hlídala ségře, ale teď už to nepůjde, minimálně ne s miminkem. Táhne je ji 68 a - což je nejdůležitější, má v rukách artrozu. Občas ji vypadne něco z ruky, naběračka, příbor… chudák, je mi ji líto a jí to hrozně frustruje. Ani nechce moc cestovat, nebo někde jíst ve společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
11.9.12 13:48

Šíša: tebe vychovávala chůva? Nebo jsem to blbě pochopila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
11.9.12 14:13
neee..moje maminka;) chuva vychovava jednoho meho studenta, co uz odrusta, je to jako jeho babicka, a ja ho ucim u ni doma = moc dobre ji znam, duveruju ji a nabidla mi, ze na jeho hodiny aj mi bude miminko hlidat, ale to je mi na prd, kdyz uz vyjedu do terenu, tak budu potrebovat mit snuru hodin po sobe jdoucich (uz ted to tam mam st+pa, a ne pouze jednu hodku, to me nevytrhne:) ona je sestricka z novorozeneckyho puv., v duchodu uz leta, a prave uz se taky citi na miminko stara:(a ciziho cloveka si zatim neumim predstavit, navic nechci, aby mi jezdili hlidat domu, ale abych tam Metelkovou po ceste do firmy hodila a odpo si ji nabrala..jak pisu - uvidime..hodne prechazim s klientama i na anglinu po skypu, takze to je taky castecne reseni..at tak ci tak, bude to v pohode..hlavne, abychom byli vsichni/vsechny zdravi!
@Capelucita píše: Šíša: tebe vychovávala chůva? Nebo jsem to blbě pochopila?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
11.9.12 16:51

Ahoj holky, nevydržela jsem to do rána a po práci dala jeden test… Jsou tam // :dance: Sice ta jedna o trochu slabší, ale ráno to zřejmě bude průkaznější (doufám). A doktoři si mysleli, že bez jejich pomoci snad nikdy. Prostě zabraly bylinky a cvičení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
11.9.12 20:14
@Baluš píše:
Ahoj holky, nevydržela jsem to do rána a po práci dala jeden test… Jsou tam // :dance: Sice ta jedna o trochu slabší, ale ráno to zřejmě bude průkaznější (doufám). A doktoři si mysleli, že bez jejich pomoci snad nikdy. Prostě zabraly bylinky a cvičení :pankac:

Zazraky se deji - VELKA GRATULACE! :kytka:
Muzu se zeptat, jakou mas mutaci? Psala jsi, ze ta tvoje mutace neni az tak dulezita pro otehotneni jako pri uhnizdovani a udrzeni, ale stejne ti pro 2.IVF doporucili miniheparin. To bylo na genetice? Mne rekli to same, ale zadny leky mi nedali. Ja mam C677TMTHFR homozygotní. Tak nevim, jestli si o to mam rict taky nebo ne. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
11.9.12 20:25

@ivik99: Děkuju, i když zatím jsem ještě při zemi. Zítra budu volat, tak jsem sama zvědavá, co mi doporučí na užívání…
Já mám A1298C MTHFR homozygot. A miniheparin jsem měla už při 1IVF… Teprve po neúspěchu jsme šli na genetiku, kde mi mutaci zjistili a hematolog řekl, že to byla slabá dávka. Ale když jsem se ho ptala, jestli to mělo vliv na uhnízdění, tak řekl, že ne. A v CARu se taky kloní spíš k tomu, že v současné době se vliv této mutace na oplodnění přehodnocuje a že ta moje dávka byla akorát k mé váhové kategorii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
11.9.12 20:55

@Baluš : Jejda, tak to je super! Tichá a opatrná gratulace. :kytka:

@siskaborova : Nikde jsem nepsala, že s námi rodiče budou sdílet naše soukromí - kupujeme pro ně byt v blízkosti našeho. Podle mě je to ideální situace. Budeme si navzájem nablízku (později se o ně budu moct zase já účinně postarat), ale každý si můžeme zalézt do svého brlohu a nelézt druhému na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
11.9.12 21:02

Baluš tak to je skvělé, moc gratuluji…jaké bylinky jsi brala jestli se můžu zepta??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
11.9.12 21:35

@Baluš - diky za vysvetleni. To same mi rikali taky, ze zjistuji, ze ty mutace nemusi na oplodneni mit vliv.
Taky by me zajimalo, co beres za bylinky. Ja jsem si ted objednala Gynex :lol:, obcas piju kontryhel, ale opravdu to neni moc casto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
11.9.12 21:55
No tak to je uplne jina pisen!!:))v tom pripade jsou hrdinove starousci, ze se takhle zvladaji presadit, to je krasny..tak snad se jim v Praglu bude libit!
@Motýlice píše:
@siskaborova : Nikde jsem nepsala, že s námi rodiče budou sdílet naše soukromí - kupujeme pro ně byt v blízkosti našeho. Podle mě je to ideální situace. Budeme si navzájem nablízku (později se o ně budu moct zase já účinně postarat), ale každý si můžeme zalézt do svého brlohu a nelézt druhému na nervy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.9.12 06:55
@slunečnice81 píše:
Baluš tak to je skvělé, moc gratuluji…jaké bylinky jsi brala jestli se můžu zepta??

Holky, od půlky července jsem užívala Emulips a OK Tau +, k tomu čaj na otěhotnění dle Mojžíšové (ten jsem objednávala ve výhodnějším balení s knížkou o metodě Mojžíšové). Koukněte na www.chciotehotnet.cz :) Taky jsem se nešetřila ve fyzických aktivitách, teď v sobotu jsem důkladně prolila tělo vínkem… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
12.9.12 08:03

@siskaborova : Hrdinové zcela jistě jsou, mají můj obdiv. Ale na ty staroušky pozor. Oni totiž ještě ani jeden nejsou v penzi a jsou dost při síle. :mrgreen: O to je to tedy komplikovanější (práce)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
12.9.12 08:23
Mamma mia, tak to uz si vubec nedokazu predstavit..
@Motýlice píše:
@siskaborova : Hrdinové zcela jistě jsou, mají můj obdiv. Ale na ty staroušky pozor. Oni totiž ještě ani jeden nejsou v penzi a jsou dost při síle. :mrgreen: O to je to tedy komplikovanější (práce)…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
12.9.12 09:49

@Baluš Tichá gratulace. Teď užíkej na krev, aby ti změřili hCG. :mavam:

@Motýlice Ty jo, ty máš super a taky obětavé rodiče. Já jsem to teda tak pochopila, že budou bydlet jinde, přeci jen, dneska naše byty nesjou moc velké, aby tam bydleli 3 generace v klidu a v pokoji. Teda, taky jsme náročnější, ale to je druhá. Jak to teda budou řešit s prací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí