Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
HANICKA91 TO JE ZAKON SCHVALNOTI.JA JSEM TAKY NEJSTARSI S 3HOLEK JEDNE SESTRE JE 18LET MA 7MES HOLICKU KRISTINU A UZ ZAS CEKA DRUHE JE VE 4MESICI.DRUHA SESTRA TEDKA NEDAVNO PORODILA MA HOLCICKU MISU 5DNI STAROU. A JA NIC PAK MAM JEN BRACHY ALE TO MU JE TEPRV 14LET TAK MA CASU DOST.JE TO NA NIC.SNAD SE NAN VSEM LETOS ZADARI.
VERULIN01 POKUD SE MI NEPODARI ANI IVI TAK BYCH CHTELA JIT I NA LAPARKU.PROTOZE MUZE MIT CLOVEK CISTY ,SRUSTY,ATD MUZE TOHO BYT HODNE.ALE NECHCI PREDBIHAT.PAK NAPIS JAK JSI DOPADLA KDY BUDES TESTOVAT?
ja byla na operaci slepi strevo.myslis ze by mohli byt srusty?
Kámoška srůsty měla po slepáku a otěhotněla. Akorát v těhotenství musela chodit na nějaké rozhánění, vždycky jí prý takovým zvonem posunuli miminko a ten srůst mačkali, aby ho rozpustili, jinak by se jí prý časem nevešlo do břicha a měla by ho nějak křivě nebo co. Podle mě hodně záleží, kde ten srůst je, může ti něco provést s vejcovodem a to je pak asi horší, každopádně je to ale jen na jedné straně, takže ta druhá by měla být v poho ![]()
ja to mam jak verulín, taky už netestuju, a taky vzdycky i po 10 dennim zpozdeni ms dorazila, dnes sem 28.den cyklu a zatim nic, ale bricho a zada me pobolivaji, tak to ta mrcha dorazi ![]()
verulin tak dik ano pravda slepak je jen na jedne strane takze v tom chyba asi nebude.
Ahoj holky, přečetla jsem vaše příspěvky.Jsem na tom jako vy.3roky neberu antikoncepci a menstruace chodi jako hodinky po 26-30dní.2ultrazvuky vše v pořádku, jeden spermiogram pomalé a málo spermii a druhý ted v normálu po bráni vitaminu.Nyní nasazen Clostík.čekám na menses a začnu ho brát poprvý.Pak říkala doktorka že nás pošle na genetiku a imunologii.mě se furt taky každej ptá kdy bude mimčo.je mi 32let.Abych pravdu řekla , teplotu jsi nemeřím nic.beru jen kyselinu listovou.A asi mám dobrou psychiku, jelikož zatím po tak dlouhé době neblbnu.říkám jsi furt snad miminko někdy příjde…
Jinak znám plno holek co jsou ted zas těhotný.A taky mám tři kámošky které už mají 4děti.A já furt nic.a vysadili stejně jako já.nekoukáte na zázraky života?ted to opakuji zas v telce?Moc se mi to libilo tak koukám znova.tam bych šla hnedka.
jj ten serial je ok, ale zase si rikam aby na to nekoukal nikdo z rodiny, pac nam zacnou radit jeste vic
kazdej si pak mysli ze ma patent na rozum, ale zase trosku uvidi, co musime podstoupit
ahoj hanka1120 no u nas ty deti v rodine sly kazdemu snadno mama mela4 babicka 3 teta take 3 no a ted ma sestenice co je o 4roky mladsi uz skoro 2leteho marecka a segra meho pritele ma rocni dominiku,navic prekvapko k vanocum od sestricky ktere je 18let ta je zhruba 2mesice tehotna,mam jeste dve sestry ktere jsou mladsi nez ja a taky nemaji mrne,ale oni ho ani tolik nechcou.no a ja sem vlastne nejstarsi z holek v rodine a furt nic,asi zakon schvalnosti