Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Děvčátka moje…
Jsem s vámi. Musíme věřit, že bude zase líp, že je to jen přechodná fáze… ![]()
Eedi: třeba to byla blbá konstalace hvězd. Ty jsi byla na IUI ten samý den, co já na OPU.
Motýlku: my na tebe nezanevřeme, akorát tu schůzku u Myšáka na dort i s kočárama o něco posuneme, jo?
Jasně, Capelíčku. Dortík nám neuteče. A nikde není psáno, že až se v té cukrárně sejdeme, musí být naše potomstvo na chlup stejně staré.
A nemyslete si, že já na vás zanevřu, budu vás pořád sledovat, tak koukejte hezky psát, jak se posouváte k cíli. Přeju hodně sil do dalšího boje. ![]()
holky neeeee
to snad není možný, že je svět tak nespravedlivej
![]()
eedi pravidelne vas ctu ale nemela jsem co napsat.to je mi moc lito ze opet musis na revizi.snad se stoho brzy zase vzpamatujes a budes bojovat dal.
ppajo a jak jsi dopadla ty po iui? nejak jsem ani nezpozorovala zda ti dosla mrcha a nebo jsi tehu?
@eedi píše:
Motýlku děkujem
Capelu,a proč jdeš na revizi až v pátek?
Bude mi ji dělat v ISCARu moje doktorka. A ta je na sále ve čtvrtek a v pátek. Mohla jsem si vybrat, tak jsem šáhla po pátku. Mám v práci resty a teĎ, když už mi není tak slabo, tak musím s něčím pohnout a pak - mají ode mne druhou poslední šanci, víš? No, a taky v pondělí máme celozávodku, tak počítám, že budu 4 dny doma ležet a ve středu bych mohla do práce. Ale nevím.
no po iui nic
takze 7.5. jdu na zastavovaci injekci pri dlouhem prokolu ivf
ja jdu v sobotu na ultrazvuk a bude posledni iui.a budete davat cisi? a chteli byste 2 embrijka dat?
Ahoj holky,
tak jsem od včerejšího večera zpátky doma. Tentokrát mi po narkoze ani neby zle.
Dns u mě pominul strach ze zákroku a dostavila depka jako prase.Vůbec nevím co budu dělat dál,mam genetiku,imuno,leozy a vše je v porádku. Nejvíce mě dostalo,že mi nepomohl ani ten Prednison,takže mě už asi nepomůže prostě nic… Můj dr.mi říká zkoušet,zkoušet…ale kdo to má vydržet,jestě navíc když nedokázu otěhotnět přirozeně…Fakt nevím co dál,přemýšlím ještě o hmatoligii.
Capelíku,tak to más dobrý,že ti to bude dělat tvá dr. tak na tebe budu v pátek myslet.....
Hani jsem ráda,že jsi se ozvala,chápu,že ti bylo nepíjemné povídat si s třema těulema,ale já budu ráda,když budem zase bojovat společně. A jakto,že beres clostík,já myslela,že budes píchat? A kdy bude IUI?Držím ti palečky ![]()
PPajo a mužu se zeptat kolik tě to IVF vyjde s pdg a isci a léky?
@eedi : Neber to tak, že Ti nic nepomůže… Hematologii si určitě dovyšetřit nechej. Při opakovaných potratech to může být jedna z příčin. Malá dávka Anopyrinu nebo injekce Fraxiparinu/Clexanu může v takovém případě pomoct téměř zázračně. Já např. beru Anopyrin na vlastní pěst už od pokusů o IUI, a to preventivně (hematologii mi nedělali). Hlavně hlavu vzhůru, přebolí to a až nabereš síly, zkusíš znovu a už to určitě vyjde. ![]()