Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ano, je šťastnou maminkou dvou adoptovaných dětí a vzala si kolegu, se kterým na Mamas and Papas spolupracovala. ![]()
tolik jsem toho na ni vykecat nechtela;))..kecam,popravde nevim o tom, ze se vzali, celili prave pruseru s tim chlapeckem z Konga, protoze byli uvedeny v papirech jako adoptivni rodice oba, coz u nesezdaneho paruv CR nelze..ale to uz je dyl..tak to asi dohnali;)je to bezva baba, moc ji to preju a jeji filmy mam tuze rada
Četla jsem to v nějakém rozhovoru s ní.
Ale netušila jsem, že to mamas and papas je až tak autobiografické.
Ahojky,
Capelu nee já až v pondělí 16.4. už se nemůžu dočkat
![]()
A kdy tebe čeká kontrola?
Holky a co nového? U mě nic,ted jsem v pohodě,akorát mě trošku děsí,že v neděli dostal brácha příušnice a já s ním byla v sobotu celé odpoledne na oslavě našeho tatky,ale myslím,že to bude o.k.
Děvčata a chodíte stale do práce?
Eedi: já teď chodím na dopoledne, odpoledne dělám z domova, ale dneska mi bylo tak mizerně, že jsem se nakonec naštvala na kolegyni, kterou jsem ráno požádala, aby něco, co jsem měla podepsat připravila co nejdřív, že mi je blbě a chci jít domů, tak ona zase svou svéhlavostí dělala věci po svém a v 11 jsem totálně vyčerpaná odjížděla s tím, že to ještě nemá. A byla to práce na cca 1 hodinu, jen kdyby se tomu věnovala. chjo…
Capelu tak to je blbý jeste k tomu když ti není dobře nepříjemná kolegyně ![]()
Holky mě už pá dní lobí dásen,jako vzadu dole za osmičkou,něco jako vácek a když si tám šáhnu tak to trochu bolí a je to cítit
Vyplachuji Corsodylem ale nejak se to nelepší,nemáte neco vyzkoušené co se může v těhu? Nechce se mi 25km jet k zubaři,odstěhoval se mi totiž do jiného města…
To ti nezávidím s tou dásní. Mě se ke všemu udělaly afty a bolí to jak čert. No, s tou kolegyní to budu muset v pátek řešit. Teď si nakazuju na to nemyslet, ale znáte to
![]()
A do toho se bojím toho UTZ. Je výborný, co dnešní medicína dovoluje, ale na druhou stranu je to děsně stresující.
Capel: Na UZ jdu až 17.4. Takže si ještě hezky počkám. Zatím se moc nebojím, uklidňuje mě ta nevolnost (i když je to tedy pěkný opruz). Zkus se na to podívat stejnou optikou.
Ty to máš, koukám, už zítra, tak to na Tebe budu moc myslet!
eedi: Příušnice mě taky děsí, je toho teď kolem plno. Kolegyně syn je má taky, tak se jí trochu hystericky vyhýbám, jelikož jsem je, bohužel, v dětství neměla a to poslední, po čem toužím je teď onemocnět, případně ohrozit ještě manžela… Nezbývá než doufat, že se nám to vyhne.
S tím váčkem bych si raději zašla, to asi samoléčbou nevyřešíš. Do práce chodím, doma by mě to nebavilo. Jediné, čeho se trochu obávám, jsou ty infekce. Ale být doma preventivně, abych něco nechytla, to se mi zas nechce. Podle Murphyho zákonů by něco přinesl zvenku manžel, takže to si člověk moc nevybere.
Ahoj holky,
Capel,myslím na tebe tak nám pak podej zprávicku.
Motýlku tak to jse na tom podobně jako já stema přiunicema,to se kolegynce hodně vyhýbej.
Tak jsem dnes byla s tou dásní u zubaře,protože se mi to večer pěkně rozjelo. Takž tam mám velký zánět dásně,který akutně vzplanul a nejspíš bude v zánětu i ta osmicka a možná bude chtít ven, Dnesmi ořezal sliznici z dásně a vyčistil a za 10dni kontola a uvidíme co dál. Ach jooo. Akorát jsem se divila,že mi to normálně umrtvil,myslela jsem že v těhu se to nesmí,tak zase ted řesím jestli se něco nemohlo pokazit. Ale bez umrtvení bych to nevydžela.
eedi. Umrtvení bylo lokální, miminko o tom vůbec neví. ![]()
Já si např desinfikuji bříško před clexane slivovicí. Máme ji doma a nikdo ji nepije, tak jsem si řekla, že alespoň bud eužitečná.
se mi smál, když jsem projevila obavy, aby se z ní bobískové neopili. Teď jsem si s ní vykloktala pusu, mám tam dost velký a bolavý aft na jazyku. Jasně, že jsem to vyplivla, ale alkoholiky z nich dělat nechci.
Jinak se bojím té kontroly, to je jasné. Těším se a bojím zároveň. Bobískové moji malí…
Capel: S tím tvrdým alkoholem to máme doma dost podobně. Občas něco dostaneme, ale nikdo to nepije. Takže posledně jsem manžela přistihla, jak si kloktá bolavý krk bourbonem, prý aby se to využilo. ![]()
eedi: Neboj, lokálka opravdu nevadí. Myslím na Tebe, aby Ti bylo brzo líp.
@eedi píše:
Capeliku neboj,bobískové jsou určite v pohodě
Eedi: no, nejsem si úplně jistá. Trochu vyrostli, ale nic víc. Bojím se bojím. Moc se bojím. Strašně moc se bojím.