Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ty se nestresuj, máš srdíčko. To bude dobrý. ![]()
Já nemám vůůůůůbec nic, ani žloutky, ani bílky, natož pak srdíčka. Ani jedno z nich.
No uvidíme…moc si přeji aby to bylo o.k. už by to ylo ZT po třetí,nevím jak bych to zvládla.
Moc na tebe myslím a přeji si aby to bobísci dohnali ![]()
eedi: Neboj, to bude dobrý. Žádná smůla netrvá věčně. Doktoři často zbytečně stresujou (za což bych v tomto případě zabíjela
). Opravdu uvidíš až z dalšího UZ, jestli je tam pokrok. Věřím, že bude!
U mě to dopadlo naštěstí dobře. Bobík má srdíčko a je to už gigant (1,5 cm), byla jsem z toho pěkně naměkko… Tak snad se to už prolomilo a bude se vyvíjet dobře, opatrnost a strach zůstává.
Capelíčku, ať už se stane cokoli, jsme s Tebou.
Určitě budeš skvělá máma. Ať už teď nebo o trošku později.
Motýlice: až mi z toho tvého příspěvky vyrazily slzy. Díky za důvěru ke mě, k mé vnitřní síle i odvaze, k mému AMH a mému věku.
Eedi, jak je? Moc na tebe myslím a budu moc ráda, když nám dáš vědět. ![]()
Ahoj Capelíčku,
tak u mě ve čtvrtěk žádná moc změna,mimi od pondělka vyrostlo o 0,5mm a akce
byla stale pomala,ale dr říkal,že se rozběhne…,ale to nemůže nikdo vědět…jsem z toho psychicky spatna,mám noční můry o potratu,budím se zpocená,a nezbyvá mi než cekat,nic jiného dělat nemůžu.
A co ty co je u tebe nového,co bobískové?
Holky a co si myslíte o skodlivosti UTZ?
Ja totiž budu mít v pondělí už páty UTZ
.
Motýlku a co je nového u tebe?
Zítra mají bobískové poslední termín, aby ukázali, co v nich je. Zatím ukazují jen prázdné dutinky. Pak vůbec nevím, asi zajdu ještě někam na UTZ, já se ti bojím, že bych mohla odpískat něco, co je třeba jen zpožděné, ale asi uvažuji jako truhlík, za dva týdny mi tam jen vyrostly dutinky, nic víc, neic míň. U jednoho to pořád vypadá, že se tam dá tušit cosi, ale to tušení už taky trvá 10 dnů a neroste to. Tak uvidím, třeba se pochlapili, bobísové jedni.
Capelíčku,tak dnes na tebe budu myslet…
chápu tvé obavy z toho aby jsi to neukončila moc brzo,nech se jestě vyšetřit někde jinde,aby jsi měla dva názory a dr.ti určitě poradí dobře…
No já na to jdu ve 14.hod myslím že dnešek u mě bude také rozhodující,bud a nebo…
Eedi: držím palce, ať ti všechno vyjde, jak má. Já jdu v pátek na revizi.
Ahojky,
tak to nedopadlo,zítra jdu na revizi…
Mrzí mě to u nás obou,posílám hodně sil ![]()