Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
14.5.12 15:37

Hani, myslela jsem Krátký Protokol. Obvykle se začíná 2. den od počátku MS stimulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
14.5.12 16:55

cape asi jsi mne blbe pochopila ale to nevadi rada ti to vysvetlim.tento cyklus jsem brala clostik a bylo domaci snazeni.zitra jdu do caru ,tam mimda leky na stimulku a bude iui.pokud tady ta iui nevyjde tak dame pauzu at si od hormonu odpocnu a v srpnu zacnu ivf.jinak mame v planu kratky protokol ivf s prodlouzenou kultavaci ,no uvidime kolik bude vajicek a kdyby byli bude i mrazeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
14.5.12 19:39

Ahoj holky,
Hani tak mrcha mě mrzí,ale más pravdu že jsme jí čekaly vid… :cert: a cím budes stimulovat ted na IUI? zase clostík?
Capelu tak to je dobře,že jsi konečně trefila an někoho kdo je ochotný se zabývat tvémi pocity a problémy…jinak já jestli si buu případně moc vybrat miniheparin tak bych si asi taky vybrala fraxiparin,co jsem to tak pročítala tak se mi zdál nejlepší,ale prý je trochu dražsí. Kolik si platila za cleík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
14.5.12 20:01

Eedi: ty doplatky na clexík nebyly nijak významné, už si to ani nepamatuju, ale na krabici v řádu desetikorun. Já teda s tím věnováním se moc nejásám, protože závěr byl takový, že mám zkusit fraxík, ale písemně ve zprávě je, že mi to mají indikovat v UPMD. Což teda nechápu, protože z UPMD mám anopyrin a nic jiného a mám to z jejich laboratoří, ale já tam na hematologii ani na gynekologii nechodím, jen na imunitu a tam mi žadný flaxík ani clexík ani nic jiného nepředepsali a nepředepíšou. No, co už, příští týden jdu k chlápkovi, co jako product manager prodával oba ty přípravky, tak snad to s ním dám nějak dohromady. Jen aby si mě nezavedl jako pacientku, to bych se zbláznila, další doktor :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
14.5.12 20:02

Hani, promiň, je těch příběhů na mě už asi moc :andel: a tak jsem to popletla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
14.5.12 21:06

Eedi: teď jsem si vyměnila další e-mail s Texlem. Vysvětlil mi, proč je z jeho úhlu pohledu důležité brát krev v rámci stimulace. Ale hlavně, ptala jsem se ho, zda spolupracují s nějkým gyndařem v Praze k vůli UTZ a pod. Jeho odpověď by tě taky mohla zajímat: Ke kontrole v Praze je možné vaše domluva s vašim gynekologem, který vám odebere krev na hormony a UTZ folikulometrii. Telefonicky pak můžeme na základě těchto údajů upravovat vaši stimulaci.

Já teda chci měnit gyndařku, dala jsem si termín od 1. 7., ale ty jsi se svým doktorem spokojená, ne?

Já si neumím představit, že bych do Brna jezdila pomalu obden (teda, kdybych tam přešla :)), jako jezdím tady do ISCARu, když stimuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
15.5.12 16:06

Ahojky,
Capelu já o té moznosti kontroly v době stimulace u svého dr vím,taky jsem si s ním o tom psala,ale muj gyndař je prostě jen obvodák a nevím do jaké míry je schopen dělat folikulometrii pri stimulce,asi mám blbej dotaz,ale myslíš že to obvodák zvládne? Já totiž při stimulce byla taky na 5 utz a to jsem sla jen na IUI.Já mám totiz zase riziko hyperstimuláku,takže mě taky děsí ta představa jezdit do Brna co 2dny…No uvidíme jak se domluvíme osobně. A ty uvažujes o Heliosu?
Jinak se svým obvodním gyndařem jsem spokojena,akorát minule na poevizní kontrole mě nastval,prostě jsem z něj cítila,že neví co se mnou a že mě co nejraději preda zase do CAR. Bylo to od něj zbytečný,já bych stejně vše šla řesit do CAR. Ale jednu výhodu to má - napíše mi doporučení kamkoliv si řeknu :mrgreen: ,ted mi ho píše na hematolku,pak na Mojžíšovo a rehabilitaci,imuno.....Tak aspon něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
16.5.12 09:01

Ahoj Eedi: já vím na tuty, že moje stará gyndařka by to nezvládla. Ale stejně jsem rozhodnutá hledat novou, takže tohle bude jedno z kritérií.

Včera jsem byla v CARu a MUDra si mě chtěla také prohlédnout, než začneme cokoli plánovat a řešit. A představte si, že mám dominantní folikul 18 mm a zítra prý budu ovulovat. Ona ví, že mám málo vajíček a že mám mánii si je nechávat odebrat a když nemohu transferovat embrya, tak je dávat do mrazáku, tak mi to nabídla. Musím říci, že jsem poprvé odmítla, protože další narkozu už nechci a „za živa“ bych odběr teď nedala. A taky jedu dneska do pátku na služebku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.5.12 10:11

ahoj eedi mrcha jeste nedorazilo to spineni ustalo ten den odpo.takze nani furt cekam dneska jsem 29dc a zatim nic a dneska test negativni mozna cysta nebo ja nevim takze musim pockat az se uraci dostavit.jinak stimulace jeste clostikem a toto je moje posledni stimulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
16.5.12 10:15

Hani, to je teda zvlášní.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
16.5.12 15:48

Ahojky, může se přidat? My se s přítelem snažíme třetím rokem. V loni jsme zjistili špatný spermiogram, po 3 měsících s užíváním vitamínů opět špatný výsledek. Jediná šance prý IVF. :-( Takže teď zajistit termín na genetiku a pustit se do toho vysněného miminka trochu jinak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
16.5.12 16:18

ahojky a u Tebe všechno v pořádku??My se taky snažíme už 2roky a taky plánuji na srpen minimálku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
16.5.12 17:56

Ahojky,
Capelu tak to je krásný ten folík,ale chápu tě plně že jsi odběr odmítla,ona někdy po revizi ovulka prostě naskočí,já ji minule po revizi měla 2× a pak už zase nic a ted si myslím že jsem jí měla taky,protože jsem měla ovulační hlen a pak bolest na levé straně…tak doufám že porevizni mrch adorazí dřive než minule,to jsem čekala 2měsíce 8o a nakone jsem menstuovala do dělohy,protože se mi scůclo děložní hrdlo,tak mi ho musely roztahovat…fakt doufám že se to nebude opakovat :cert:
Jinak já právě taky moc nevěřím že by to muj dr.zvládl ty kontroly při stimulce,hlavně kvůli nic moc UTZ
Hani tak třeba se ti posunula ovulka a mrcha už nedorazí…moc ti to přeji a nebo bohužel cysta :cert:
Zlatínko vítej… A kam půjdeš na genetiku? To bude tvá 1.IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.5.12 02:01

U mě je orientačně prý všechno v pořádku. Cvičila jsem i Mojžíšovou a i rehabilitační sestřička mi řekla, že jsem krásně uvolněná. Na genetiku ještě nevím. Asi někde, kde to bude nejbíž. A IVF bude první. Ještě možná zkusím ukecat pokud bude možno IUI, ale kdoví, co se bude dát s pulečkama dělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
17.5.12 06:33

eendi dekuji ale dorazi okolo cipku je to takovy naruzoveli urcite brzy zacnu spinit,a pak krvacet ovulka byla brzy u mne 16dc dneska jsem 14den po ovulce nevim proc se mi prodlouzil cyklus,ale i mynule jsem jen spinila cely 4 dny a pak bylo po mrse snad se to tento mesic rozjede.a tobe drzim palecky at vse dobre dopadne.zlati vitam te

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí