Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
18.5.12 08:17

holky vcera jsem to rano dostala ale je slabounka a celkem dost a to uz mi takle dela druhej cyklus tak jsem volala na gyndu,jenze ona mi rekla ze pokud chodim do caru tak mam zavolat jim ze jsem tedka tod jejich dohledem,jen mi po telefonu rekla ze to muze byt hormonami takze nevim co mam delat zda mam jeste zavolat do caru,ale myslim si ze by to gyndarku melo zajimat.holky vas nazor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
19.5.12 15:15

Ahoj Hanicko,
my měli vypadek internetu tak jsem ted u nasich na rychlovku. Já bych do CARu určitě zasla nebo zavolala,podle mě to není normální. Já to tak nikdy neměla takže ze zkušenosti ti neporadím.
Holky a co jinak co nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
19.5.12 15:58

Hanko, chápu to správně, že Tvým problémem je slabá menstruace? Mám s tím bohaté osobní zkušenosti a u mě to bylo dané tím, že mi nedorůstala sliznice. Když mě nabouchali hormony, tak jsem měla MS většinou úplně normální. Ale z nízké sliznice se nemenstruuje vůbec nebo jen slabě. Příčiny ale mohou být různé, takže já bych to rozhodně s dr. probrala (je jedno jestli v CAR nebo u gyndaře). Minimálně by měli vyloučit, že nemáš nějaké srůsty, jak popisuje např. eedi. Každopádně, abych Tě utěšila, při hormonálně řízených cyklech se tyto problémy obcházejí, takže se nemusíš bát, že bys měla třeba menší šanci při IVF. Bude to dobré, neboj. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
19.5.12 16:03

@eedi : U mě je nové, že od úterka jsem vysadila Utrogestan a Estrofem, takže mám o hrstičku pilulek méně, hurá hurá. Naštěstí se to obešlo bez jakéhokoliv zašpinění, za což jsem vděčná. Dneska jsme taky s manželem poprvé po třech měsících (!) regulérně sexovali. ;) No a příští týden jdu na screeningový UZ, tak jsem trochu nervózní, ale zároveň se těším. Vzhledem k tomu, že je mi neustále blivno, tak věřím, že mimčo žije a vyvíjí se.

A co nového u Tebe? Už jsi byla na té hemačce? Už se Ti rýsuje, co dál? Moc na Tebe myslím, aby se to už povedlo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.5.12 13:44

eendi a motolice dekuji za radu.motolice ale ja prave mam sliznici dobrou podle mne 12dc byla sliznice 9-10 mm jinej den jsem na mereni nebyla jak pujdu na ultrazvuk tak se zeptam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.5.12 13:46

jo a motolice zapomela jsem jsem dodat ze tak slabou menstruaci mivam jen kdyz beru hormoni jinak kdyz nic neberu tak ju mam normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
20.5.12 14:14

@hanka1120 : Aha, tak to máš přesně naopak než já. S tím vážně neporadím. :nevim: Ale mudři to určitě rozklíčují. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.5.12 13:43

Ahoj holky, tak já mám zase nějaké extra buřty. teď čekám na výsledek hCG, protže před týdnem jsem měla 55,4, což by tam být neměla. Ráno jsem byla na kontrolním odběru. Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
21.5.12 18:57

Ahoj holky,tak konečně už mi jde internet doma…
Capelu tak mě vůbec krev na hcg nebrali,ale z jiné diskuze vím,že když neklesa hcg tak jak má tak to muže na něco poukazovat - ja vím o mole…ale ted už určitě vís vysledek,tak jak jsi dopadla?
Motýlku,tak to jsem ráda,že je ti blivno :P /víš jak to myslím/ mimís je určitě o.k. a na skreeningu se ti pěkně ukáže,tak se neboj a teš seeee :dance:
Já jdu na hematošku v pátek a zrovna dnes jsem byla pro doporučení na gyndě a dal mi ho bez problému rovnou i do CAR tam jedu 31.5.
Dnes mi dorazily vysledky z imunologie v 8tt a vše mám v pořádku - tak babo rad a já na ten prednison tak spoléhala…No jsem fakt zvědavá co si na mě v Brně vymyslí za důvody- hlavy jim zavaříííím :P :zed:
Holky a co šiška - jak pokračuje její těhulkování?
Hani určitě to v Car řekni - mě např po Clostíku rostla sliznice malo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
21.5.12 20:07

Siska hlasi pohodu,jazz;)..a taky blivno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
21.5.12 21:31

Ahoj šíšo,
rada tě ctu a přeji stále blivněji :P ,koukám že más v bříšku pěknýho obríííka,jen tak dál......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
21.5.12 21:34

holky tak prvni injekce pichnuta - mam fostimon a narkoza naplanovana na pristi patek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
22.5.12 07:56

@ppaja : Gratuluju k překonání prvního vpichu a přeju úspěšnou stimulaci. Nepochybuju o tom, že „sneseš“ :mrgreen: spoustu vajec. :kytka:

@eedi : Děkuju, jsi milá. :hug: Hrozně moc Ti přeju, aby mudři vymysleli nějakou účinnou strategii, která by Tě v příštím kole už konečně posunula mezi těhule. Hlavně věřit a neztrácet naději. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
22.5.12 08:31

Eedi: no kleslo to na 15, takže mám přijít další týden na hCG. Bříško nebolí, jen občas trochu někde píchne. Jak jsi na tom ty?

Ppaja: to je super, že jsi do toho šla. :potlesk:

Hani: já clostík nikdy nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
22.5.12 08:51

cape myslim zes o nic neprisla clostik podle mne je uplne na nic reakce nic moc ale kazda jsme jinam znam holciny co po clostiku meli i 5 foliku ale u mne reakce na houby,beru ho tento mesic naposled a bude iui,pak pauza a v srpnu ivf.eedi tobe preji at ti uz konecne vse pekne posune a at v brne dobre dopadnete.ppaja urcite to zvladnes v pohode drzim palecky at mas hodne foliku a at se pekne oplodni.motylku at ti ultrazvuk dobre dopadne at vidis pekne mimiska.ze ti je blivno tak se rika ze tehotenstvi dobre prospiva a ze je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí