Snažení 9 měsíců po CS

Anonymní
18.1.19 08:37

Snažení 9 měsíců po CS

Ahojky, chci se zeptat, jsem 9 měsíců po CS a začali jsme se snažit o mimi. Dnesk mě lehce pobolívá podbříšek a tak mě napadlo jestli jsem si nejdřív neměla nechat zkontrolovat jizvu, hojila se dobře a celých 9 měsíců s ní nebyl žádný problém. Jaký na to máte názor vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
18.1.19 09:09

Tohle jsi měla konzultovat s lékařem a jizvu nechat zkontrolovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.19 09:14

Upřímně mě to vůbec nenapadlo, když jsem s ní neměla žádný problém, dnes v ordinaci není tak mu asi v pondělí zavolám.

• Citovat
  • Upravit
550
18.1.19 09:18

Další těhotenství po cs se doporučuje až za 12 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.1.19 09:18
@Anonymní píše:
Ahojky, chci se zeptat, jsem 9 měsíců po CS a začali jsme se snažit o mimi. Dnesk mě lehce pobolívá podbříšek a tak mě napadlo jestli jsem si nejdřív neměla nechat zkontrolovat jizvu, hojila se dobře a celých 9 měsíců s ní nebyl žádný problém. Jaký na to máte názor vy?

No, mne moje dr rekla, ze by doporucovala v nejlepsim pripade alespon rok a pul po CS nebyt tehotna (a to mi po vyvolavanem porodu + revizi rekla, ze staci pockat sestinedeli + 1 MS a klidne se muzeme snazit, takze neni „stara skola“ :P )…takze kdybych se tak rozhodla (coz u tebe tak je a neni to neplanovane tehotenstvi), tak bych nejdriv k dr urcite sla, aby se na jizvu podivala a zkonzultovala to s ni…pro me nema cenu riskovat, co by se mohlo stat, obzvlast kdyz mam doma malou holcicku :srdce: takze zajdi co nejdriv k dr a prober to s nim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.19 09:24

Tak já mu v pondělí zavolám, ja se hned po šestinedělí doktora ptala, kdy je možné znovu otěhotnět (první těhu dopadlo špatně) a on mi řekl aspoň rok, po konzultaci s jinou doktorkou mi bylo řečeno min 6 měsíců, ale ani jeden se nezmínil o tom že se mám předtím stavit na kontrolu.

• Citovat
  • Upravit
7712
18.1.19 09:36
@Anonymní píše:
Tak já mu v pondělí zavolám, ja se hned po šestinedělí doktora ptala, kdy je možné znovu otěhotnět (první těhu dopadlo špatně) a on mi řekl aspoň rok, po konzultaci s jinou doktorkou mi bylo řečeno min 6 měsíců, ale ani jeden se nezmínil o tom že se mám předtím stavit na kontrolu.

To mi moje dr taky nerekla…ale kdybych se chtela snazit driv, nez mi doporucila (ted neberu jinou doktorku a co ti rekla, asi budes chodit ke svemu dr ze), tak jdu sama od sebe ;) hlavne ale v klidu, pokud do ted bylo vse v poradku, tak zbytecne neplas ;) zajdi na kontrolu a pak uvidis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí