Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já dnes 14dc a od rána bolí břicho a lehce spinim, ale ovu test zatím negativní, tak uvidím zítra ![]()
@AntoAnettka ale teď dočítám a spíš to bude dozvuk ovulace
občas když je silnější může být takhle citlivá i více dní
občas se mi to také stává, že mě po ovulaci bolí břicho klidně ještě za 5 dní. ![]()
@AntoAnettka píše:
Ahoj holky, myslela jsem že sem napíšu (jak jsem na tom) až za týden, ale nedá mi to, mám možná i trošku strach. Jak jsem psala, že mě pobolívá v podbřišku, jak kdyby tam byl balónek, tak poslední tři dny je ta bolest teda o dost větší, až tam píchá a prostě to už opravdu nepříjemně bolí, až se mi to nelíbí. Mám tedy dotaz, kdo tu už dítě máte, stalo se vám, že vás než jste to zjistili bolelo v podbřišku? Ale jakože fakt dost nepříjemně? Já se totiž bojím, abych si to nespojovala s pokusy o mimčo a ono to nebyl třeba nějaký zánět něčeho, mám prostě strach 😔
Ano, mela jsem to tak u prvniho tehotenstvi
silene krece v podbrisku…
@Eviga tohle moc ráda slyším 😁 😊 přijde mi to jako neskutečně dlouhá doba do testu, ještě alespoň 5 - 6 dní bych měla vydržet, ale nejradejibych testovala už teď 😂
@Ivuska.kon. Já jsem strašně zvědavá, nechci si dávat falešné naděje, ale to prostě jinak nejde, pořád si říkám, že je to třeba opravdu počátek těhotenství 🙏 😁
@AntoAnettka naprosto chápu.
jsem zvědavá jestli tu budeš za pár dní mávat pozitivním testem ![]()
@Ivuska.kon. Tak to já taky 😂 a popravdě dam všechno za to, když ano 😁
Tak jak jste na tom holky?
zakl..
Příspěvek upraven 12.07.21 v 13:24
@Gumidek22 tak jak jste na tom s mamkou? Jsem strašně zvědavá ![]()
Zdravím ženy, stále jsem zmatená 🤷♀️ Poslední normální MS jsem dostala 1.6. čekala jsem ovu okolo 17.dne cyklu (měřím BT a ovu testy - minulý cyklus 17DC byla potvrzena - cyklus 31 dni) ale teď nepřišla. Jelikož mám nepravidelné cykly a předposlední byla vyvolaná a mrcha přišla až po 50ti dnech tak nevím kdy přesně MS čekat. Tak, jako tak nevím na čem jsem. MS mám vždy normální krvácení, jenže teď se mi stalo, že jsem 28 DC začala špinit - růžový výtok dopoledne trochu a odpoledne trochu, tak jsem si myslela, že přichází mrcha, jenže takhle to bylo celých 6 dni, jen růžový výtok 2× za den, žádná krev, nic. Nic takového se mi ještě nestalo. Mám to považovat za MS a už jedu další cyklus? A cyklus byl anovulační? Nebo čím to mohlo být? Prosím jukněte na můj graf. Snažíme se uz 10 měsíců.
@Hvězda13 ty jo, myslím, že to máš spíš ještě rozhozené.. podle grafu bych řekla, že to byl spíše anovulacni cyklus.. sice to okolo toho 26dc vypadalo nadějně, ale neudrželo se to nahoře.
Asi bych to řešila s Dr.. případně zkusit něco na srovnání cyklu. Zkoušela jsi už něco? ![]()
@Veveka0 Jsem z toho právě zmatená, minuly cyklus byla ukázková ovu i teploty, tak proto mě tohle znepokojuje. K doktorovi se chystám az 19.7. do pátku jsem v zahraničí. Před par měsíci jsem zkoušela gynex, prodloužil mi cyklus na 46 dni, pak kotryhel a to samé, poslední 2-3 měsíce jsem brala Inofolic a pak Fertipronu. Teď už nic, jen listovku.
@Veveka0 ahoj no tak mamka se stále rozhoduje co bude dělat protože si porad snaží dávat pro a proti ale i tak je to pro ni hodně těžké. Je sice objednána na zákrok ale ještě neví jestli si ho nenechá prodloužit. Teď je v 6tt a už bylo mimco i vidět
tak uvidíme jestli nakonec budu mít sourozence nebo ne ![]()
No a já jsem dnes 13dpo test negativní a myslím si ze ms brzo dojde tak uvidím a případně další snažení ![]()
Ahoj tak od ovulace jsem sesty den a na testu mam ducha:) presne jako v predchozich dvou tehotenstvich. Zatim nijak nejasam, ale dost by me zajimalo jestli to tu taky nekde je schopny tak brzy otestovat. Ovu byla 6.7.
Jinak drzim palce, ja zatim po jedna blbe zkusenosti se ZT nikam nespecham a pockam si na prohlidku az v tom cca 6-7 tydnu, ani uz nevim kdy se tak doporucuje chodit.