Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím holky,
My se snažíme od konce června. Zatím nic.
Piju přes dva měsíce kontryhel, jim listovku. Zatím je to krátce a už jsem se stresovala i testama, takže to nechávám tak…ovulaci třeba vůbec nehlídané, jen už ji na sobě poznám. Já doufám, že to vyjde co nejdříve ![]()
Ahoj holky, snad mě nevyženete..
S partnerem bychom rádi mimco, již mám 8 letého synka, otěhotněla jsem poprvé ani nevím jak.
Teď po 8 letech zkouším znovu..
Moc se v tom neorientuji, poradíte?
Dne 2.7.21 jsem měla MS.
Podle ovulační kalkulačky a dle příznaků ( hustota hlenu, bolest v podbřišku) proběhla ovulace dne 15.7.21
Od 11.7. jsme se snažili.
Má otázka..
Kdy dělat test?
Dnes jsem zkoušela a nic, jsem asi blbá takhle brzy, že ![]()
Ještě dodám že cyklus mám pravidelný 28 dní..
Myslíte že můžu doufat když testy zatím negativní?
@Anonymní píše:
@Betlem38 já už vůbec nevím jak to má býtsnažím se nebýt z toho zoufalá
a ty teda budeš testovat v pondělí?
Jo já budu testovat v pondělí 26.,ale to budu asi 10dpo, tak tam stejně asi nic nebude, si myslím ![]()
@megginka300 Ahojky, tak myslím že jsme na tom stejně
Já měla teda ms 4.7. a cyklus mám 26 dni, ovulace nejspíše také 15.7. Chystám se testovat až v pondělí, o víkendu nebudeme doma
Jsem napnuta jak ksandy ![]()
@megginka300 já bych zkoušela až tak příští týden ve středu 😊 ale i tak muže být negativní a přesto můžeš být těhotná
čím dyl vydrzis tím lip ![]()
@Betlem38
Ahojky 🙂
No já to včera a dnes už nevydržela s testovala..na testu nic, bohužel ![]()
Tak snad je opravdu ještě brzy, počkám jako ty do pondělí, to by mohlo něco málo ukázat?
@Betlem38 tak třeba tam už budeš něco mít
budu držet palce, nápis jak jsi dopadla. Bylo by to první ditko?
K.
@Monika789 Takže, je to prý normální, že ms habruje. Dělala mi utz a sliznici mám už dost velkou, takže ms přijde každým dnem. Ovu byla a to cca před týdnem, protože jsem tam žluté tělísko měla. Prý kdyby nebylo, tak by nebyla ani ovu… Nevím..
Dělala mi gtedy rovnou i cytologii. Mám prý počkat ještě tak jeden, dva cykly a pokud se mi to nerovná, tak mám dorazit a bude se to řešit jiným způsobem. Mám pít kontryhel a brát béčko a jíst hodně bílkovin. ![]()
@Anonymní píše:
@Betlem38 tak třeba tam už budeš něco mítbudu držet palce, nápis jak jsi dopadla. Bylo by to první ditko?
K.
Kdepak
Já už jsem stará, mě už bylo letos 39, bylo by to naše 4 /a už poslední/.
Já vám to holky přeji více než sobě, mě už o nic nejde…
@Saris12 tak ale to je dobrá zpráva, že ovulace byla
a zbytek se snad taky srovná, hlavně že to Dr nějak řeší… a třeba ms ani už nedorazí, jestli ste to před tím týdnem náhodou trefili do té ovulace ![]()
@Betlem38
Ale jdi, prý stará ![]()
Na další mimčo je to ještě úplně v pohodě věk ![]()
Držím pěsti ať to vyjde i sobě teda držím ![]()
@Anonymní píše:
@megginka300 já bych zkoušela až tak příští týden ve středu 😊 ale i tak muže být negativní a přesto můžeš být těhotnáčím dyl vydrzis tím lip
Zkusím to vydržet, no ![]()
@Monika789 Ano, jsem fakt ráda, že ovu byla, ale ty cykly bych potřebovala srovnat. Nebaví mě se stále hlídat, zda už ms nemám nebo tak. Člověk si nemůže zařídit ani dovolenou, protože neví, kdy to přijde. ![]()
Právě, že ten minulý týdne by mohl být plodný protože to jsme byly zrovna nějaký akčnější
, ale dr mi říkala, že ta sliznice je pripravena na MS, takže spíše se nezadarilo a budu čekat, zda dalsi cyklus bude ok.