Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Abi2025 to je tak krásný, takže i u tebe Clostil pomohl
Opar ať je brzy pryč, máš Herpesin? Taky už jen v těhu měla tu čest ![]()
A holky jak se tu jinak máte? Co Jafi? A Vendulák?
Já zítra začnu 17.tt, čekáme na výsledky NIPT testů už dva týdny, tak snad brzy. Moc vám všem přeju, ať to co nejdřív vyjde🍀 🍀 🍀
@Rozzmarýnka píše: Více
Ahojky no mě dneska čeká první návštěva gynekologie tak se na ní těším. Sice je brzy ale aspoň budu vědět že to je v děloze.
@Rozzmarýnka píše: Více
Asi zabral, ovu jsem měla tedy až 18dc
no je to pěkné nepříjemný na tom zadku, mám jen Milgamu a Zovirax co nemá kortikoidy, snad to brzy zmizi
a já teď zase čekat na další kontrolu, už budu asi nervózní stále ![]()
Tak pak dej vědět jake výsledky vyšly, ale to věřím že vše bude v pořádku ![]()
@Rozzmarýnka tak to nezávidím, že čekáte tak dlouho u nás byly za 7 dní a i tak to bylo pro mě dlouhé. Tak ať je vše negativní ![]()
@sobtik je to dlouhý, budu jim tam dneska asi volat a zeptám se sama. Ty už čekáš na druhý scr, že?
@Rozzmarýnka já, už mám po druhém screeningu budu se teda objednávat ještě na kardio plodu jinak vše bylo ok poprvé jsem si nechala udělat 3d fotku a dnes jsem 24+0 utíká to rychle a taky mě čeká test na cukrovku na ten se vůbec netěším
Tak holky těhotenství je v děloze byl malinko vidět uz i prý malinký prdolka jak říkala doktorka odhad je 6 týden, jako ultrazvuk me dneska bolel snažila se co nejvíce aby byl vidět tak snad z toho nebude nic strašného a dopadne vše jak ma. Další kontrola az 18.2. Prý se udělá vše potřebné a dají prukazku atd. Fotku pry takhle brzy nedávají ale nechali me bublinku vyfotit aspoň mobilem. Takže dneska hazim relax a snad bude vse v pořádku.
@Rozzmarýnka ahoj, já poctivě nakukuju, čtu, občas napíšu.
Už to pomalu vzdávám. Mám před sebou 2-3 ovu do mého časového limitu a přestávám věřit, že se to povede. Momentálně jsem 5dc, nemerim teplotu (to už teda dost dlouho) a teď už nemám ani žádné ovu testy doma.
Na @Vendulák taky často myslím a říkám si, jak se jí daří, jak jim dopadla všechna ta vyšetření…a doufám, že se nám brzo ozve.
@Abi2025 Ahoj, mohla bych se zeptat jestli jsi byla na ultrazvuku po braní Clostylu?
Ja ho měla tento cyklus poprvé a zareagoval až moc, mam tam 4 folikuly 14-15 mm, 11dc
![]()
@Anonymní píše: Více
Ahoj, nebyla
já měla i ovulaci až 18dc, tak nevím jak moc zabral nebo ne. To máš docela dost a jdeš ještě na kontrolu?
@Abi2025 Nene, uz nejdu na kontrolu, az další cyklus, pokud se nezadaři… Chteli jsme jit na iui, ale tam bylo riziko vicercat, tim jak se spermie dostanou az ke zdroji.. a kord kdyz by byla spuštěna ovulace ovitrelle. Takze jsem bez ovitrelle, ale vedoucí lékařka caru rekla, ze doma se snažit můžeme, ne kazdy folikul ma kvalitní vejce a ne kazdy ovuluje… takze ja uz se mu příští cyklus raději vyhnu ![]()
Nicméně neco na tom bude, kdyz je vetsi šance na otěhotnění, kdyz dozraje vic vajíček než 1. Jen utz by měl být vždy po Clostylu.
@Anonymní píše: Více
Já to spíš měla na nastartování po potratu a komplikacích, ale jo měl by asi být, akorát to vše vycházelo na Vánoce a ovu přišla 1.1. takže by se to ani neudělalo ![]()
Tak dej vědět, jak se zadařilo ![]()
Mě se už pomalu blíží testování
jsem 9 DPO. Tento cyklus jsme nějak více v klidu a včera a dnes smí klesla bt, což s dní normálně nestává. Uvidím další dny. Dnes jsme zkusila test a pořád tam je po 11 dnech ovitrelle
mám ho normálně 13 dní, takže další zkusím v pondělí, jeslti už tam bude pídí duch nebo zesílí ![]()