Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cuddy tohle sem si přesně myslela! Že jsou slabé. Přišlo mi zvláštní, že celý cyklus bílo a pak toto. Slabé to je, ale něco tam je oproti bílu předtím
@misa1967 děkuji za podporu, mě občas prostě přijde, že jsem jebnutá
příští pátek jdu k dr. měla bych mít tak dva dny po ovulaci, MS mám pravidelnou a dle bolestí bych řekla že ovulka je v půlce cyklu, tak se zkusím zeptat na tu ovulaci, jestli se mi neobjeví na ovu testu ![]()
@Ordeel takové čárky mám taky na ovu ale ten jsem 9DC a jsou tam furt, tak doufám že budou sílit, ale u tebe nevím když máš sněhobílo a pak tohle
@misa1967 Snažíme snažíme, jelikož jsem z dvojčat, trošku s nima počítám..:D ale je fakt, že mě bolel hlavně levý vaječník.. Já to mívám dost divoké, většinou ji nemůžu prošvihnout, protože v den ovulace mám křeče jak při menstruaci..
Hlídám si datum v ovulačním kalendáři a ještě jsem zkoušela pásky, které mi tedy zaručeně vždy potvrdí ten správný den. Tak uvidíme..
pár měsíců jsem číhala a počítala, jestli je vše správně a tento cyklus jsme se začali snažit na ostro..:)
Uvidíme zda přijde MS.. ještě má 10 dnů čas.. už by nemusela..
Ale na poprvé, to by byla asi velká náhoda..:)
Ahoj holky
můžu se přidat? Mám na Vás menší dotaz. Antikoncepci jsem vysadila minulý týden ve středu, ve čtvrtek a v sobotu jsme měli nechráněný styk. A v pondělí mi přišla menstruace z důvodu vysazení prášků
miminko moc chci a už mi z toho asi hrabe
ale za poslední tři dny se mi dva dny motá hlava, jsem taková slabá a malátná a dnes to stejné a k tomu mě pobolívá v podbříšku a je mi chvílema na zvracení. A k tomu mívám chutě, který jsem nikdy během menzes neměla. Je to asi blbost, že bych byla těhu co?
jsem z toho mimo, pač snaha je o první miminko ![]()
@misa1967 tak jsi měla pravdu, ještě jsem dva dny testovala a dneska dvě silné čárky na ovulačním testu a to jsem je předvčerejškem chtěla vyhodit, že to nemá cenu
![]()
@Vojkovka jé to bych ti přála aby už nedorazila MS
my se také snažíme první měsíc a také si říkám, že napoprvé bychom měli velké štěstí, ale tajně v to doufám ![]()
@martulina7 to mi přijde ještě vážně brzo na to abys otěhotněla a hlavně na sobě pozorovala nějaké příznaky
já po vysazení antikoncepce dva měsíce řešila kolísavý tlak, kdy jsem byla malátná, slabá a omdlévala jsem jako na běžícím pásu
ale nejsem doktor a moc tomu nerozumím, každopádně držím palce ![]()
@movahu no já si taky říkám, že je to blbost
ale spíš jde o to, že už jsem antinu vysazovala a nikdy mi nebylo takto, tak proto jsem z toho byla překvapená ![]()
Ahoj holky mam takovy dotaz
S pritelem se snazime o miminko a jsem 20Dc. Uz 3 dny mam takove zvlastni tlaky v podbrisku a sem tam me pichna na jedne i druhe strane podbrisku. Ten tlak je vazne zvlastni v podbrisku jako by me tam neco pnulo hlavne v leeze na zadech. A od vcera me boli v krizi. Chodim casto na malou ale nastydla opravdu nejsem ani me nepali pri moceni nic. Hlavne zanet.moc. mechyre poznam mela jsem ho uz nekolikrat. Tohle je vazne jine. Ovulace byla pred par dny takze ta to taky neni. Je mi hlavne tak zvlasne jinak. Vim ze na tt je jeste brzy. Ale zajimalo by me jestli by to mohlo byt zacinajici tehotenstvi a jestli ma nekdo s temito priznaky zkusenost. Protoze uz jsem opravdu bezradna. Dekuji vsem za kazde pismenko
Kata
Ahoj holky potřebuji poradit, snažíme se o mimi skoro půl roku, poslední MS byla slabá od 9.5. až 16.5 takže 7dní, ale po skončení mám pořád narůžovělý hlen pouze po WC, na intimku to není.. neměla jste něco podobnýho, na ovulačním testu včera dvě čárky, skoro stejné, už týden se mi děsně motá hlava až je mi z toho na zvracení…myslela jsem že to je kvůli počasí
a teď jsem z toho jelen ![]()
@kacenka0705 ráda bych ti nějak poradila, ale asi budeš muset prostě počkat chvíli a pak si udělat těhu test
asi záleží kdy máš ovulaci, já třeba až 18 DC, takže bych hned 20 DC těžko cítila, ale moc bych ti přála, aby to byli příznaky těhu ![]()