Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@movahu zatím ne nevim jestli mám udělat odpoledne nebo radši až ráno :-/ budu ho pak muset koupit po cestě z práce
@TerHad tak v návodě píšou, že nejlépe ráno, ale já bych to teda nevydržela a testovala hnedka
budu na tebe myslet a držet palce, určitě dej vědět
ale věřím, že bude pozitivní a budeš se moct radovat
@kacenka0705 moc bych ti to přála, ale podle mě je opravdu brzo na to na sobě pozorovat nějaké příznaky
ale třeba to zrovna bude ono
já si třeba u sebe ty příznaky přivodím jen tím, jak bych si to moc přála ![]()
@kacenka0705 na priznaky mi to prijde opravdu brzy. a MS byla predtim normalni? nemuzes byt treba tehotna uz dyl? delala sis test? ja mela prvni priznaky tak 14DPO.
@TerHad zkusila bych test
ja pri prvnim tehu taky mela jakoze slabsi MS.
Tak holky, já zase řeším problém s ovu testama
nejdřív jsem čekala ovulaci jako dřív 14 DC, nakonec jsem pozitivní test měla 18 DC - opravdu dvě stejně silné čárky. No ale stejně silné čárky tak jsou i 19 DC i 20 DC. Není to divné? ![]()
@misa1967 delala jsem si test a negativni. Minuly tyden jsem byla na ultrazvuku jestli mam ovulaci dr rikal ze neco maleho vidi a ze by to mohla byt ovulace..cca za 3 dny prisla ovulace a ted uz 3 den mam tyto bolesti…
@movahu jééé děkuji tak snad bylo by to fajn, při nejhorším ovulaci jsem ještě neměla podle ovu testu tak kdyžtak můžeme pokračovat ![]()
@movahu fakt uplne stejne? mas stejnou znacku testu? vyfot je..
@kacenka0705 no tak nezbyva nez cekat a pak udelat testik. drzim palce.
@misa1967 zrovna před chvíli jsem je v práci vyhodila, že se na nějaké testování můžu vyprdnout, když to u mě asi nefunguje
vážně ale byli úplně stejný, proto to nechápu
už 3 dny za sebou, je to divný
značka to byla stejná. Ten první den, kdy se ukázali dvě stejně silné čárky jsem cítila bolest v podbřišku, ale teď je to pořád pozitivní, ale už necítím nic, tak nevím ![]()
@movahu jeste me napada druha ovulace..je mozny ze ovulujes z pravyho i levyho vajecniku.
@misa1967 vidíš to mě nenapadlo, asi to prostě nechám být, na nějaké testy se vyprdnu a uvidíme
hlavně že se čárky ukázali, to je snad lepší než kdyby nic ![]()
@movahu no jasny. hlavne ze jsou.
jeste mit // na tehu testu a bude to ideal.