Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karolina snažilka ahoj, my se taky snažíme 6 měsíců a nic.. tak nevim.. příští týden jsem objednaná k dr., tak uvidíme..ovu mám kolem 14DC, na UZ je prý vše učebnicový.. nevim, jestli je někde chyba nebo není, každej nad tím jen mávne hlavou, že je to teprve půl roku, ale mě to teda nebaví!! jako ti blbci sme brali vitamíny - partner selen, zinek a vit. E, já listovku, nosifol, AZ mama, kontryhelovej čaj, dokonce sme si i koupili Conceive gel a nic! tak sem včechny vitamíny vyhodila vztekle do koše a už nic nemíním brát, je to jen vyhazování penez..
tak snad se zadaří!
Neházej flintu do žita a nezoufej, 5měsíců je ještě prd. Nám to vyšlo 7.měsíc.
@Johny1892 ahoj, jak tak vidím, tak jsme na tom stejně
ovulaci mívám taky kolem 14DC, na ultrazvuku vše OK, teď jsem dobrala ten Clostík a za 4 dny budu brát zas Utrogestan, ale už jsem z toho zoufalá…
, přesně tak, každý ti řekne, že 5 měsíců nic není…já si to teda nemyslim ![]()
@Karolina snažilka já tě úplně chápu, v době kdy jsme se snažili 5 měsíců, jsem byla taky zoufalá. Teď už to beru úplně jinak, a taky mi 5 měsíců přijde jako chvilička ![]()
@Karolina snažilka kolem mě jsou samý těhotný, kamarádka podruhé otěhotněla zase na první pokus, tak sem s tím taky tak trochu počítala, že to půjde a teď sem překvapená, že to nejde
![]()
@alenka84 Ahoj, tak konečně mě aspoň někdo chápe
, taky se mi zdá 5 měsíců dlouhá doba, a přesně jak říkáš..samý těhotný..kamarádka, švagrová, sousedka..
![]()
@Johny1892 musíme vydržet
..přece se to jednou povést musíííí ![]()
@Karolina snažilka to s těmi těhotnými jsem nepsala já
Chápu tě, protože jsem v té situaci byla, ale dneska už na to koukám úplně jinak
Časem ten stres spíš opadl, než narostl, naštěstí
@Karolina snažilka píše:
@Johny1892 musíme vydržet![]()
..přece se to jednou povést musíííí
no nechci tě nějak strašit, ale nemusí. Ale těch případů, kdy se zdravému páru nepovede počít nikdy je naštěstí fakt málo…
@alenka84 No to mi vůůbec neříkej, to ani nechci slyšet
, už jsme si s přítelem říkali, že na Vánoce už budeme tři, tak máme na to ještě tak dva měsíce
![]()
@Karolina snažilka no doporučuju si to takhle neplánovat…člověk pak není zklamaný a může být jen příjemně překvapený
My těch Vánoc, kdy už jsme měli být tři, máme za sebou dost…
@Karolina snažilka píše:
@alenka84příště už si řeknu Dr o antidepresiva
![]()
to já už bych v tom případě byla v blázinci, nejdřív jsem byla naštvaná, pak smutná, pak sem si říkala, proč zrovna já. Nakonec mě dodělala kamarádka, která přišla s tím, že je těhotná a brečela, že dítě nechce.To jsem byla totálně v háji a říkala si, proč někdo kdo ho nechce otěhotní jak nic a já ne
Nicméně kámojdě se narodil krásnej chlapeček a teď ho miluje nadevše, a já ho muchlám ![]()